Anna Numell ~ Må Väl i Kropp & Själ

Anna Numell jobbar som intuitiv vägledare med Heart IQ verkt...

Read more

Book

KROPPSBEHANDLING

Kraniosakral Terapi

Finner du ingen tid som passar? Maila till wow@annanumell.se eller Smsa 0704 - 053 110 så finner vi en tid som passar oss båda.

Book

DISTANS/ ONLINE

Kraniosakral Terapi DISTANS

Book

COACHING Heart IQ Modellen

Fyra färdigheter som vi använder i Heart IQ modellen Genom att träna på fyra grundläggande färdigheter i Heart IQ™ får vi en bättre självkänsla, mer trygghet och kan njuta mer av livet. 1. Öppna Hjärtat När vi talar om att öppna hjärtat talar vi om att känna mer. Känna en starkare kontakt med den ändliga delen av dig, känna mer trygghet genom att landa i din egen kropp, känna mer kärlek från dem du bryr dig om och känna mer kraft och autenticitet i ditt uttryck till andra. 2. Lyssna till hjärtat När du har kontakt med ditt hjärta kan du följa den kärleksfulla vetskapen som finns där, din inre visdom. När du släpper kontakten med hjärtat hör du bara det höga ljudet från ditt ofta dömande tanketrassel. När du lär dig att lyssna till ditt hjärta genom stillhet och en process vi kallar "tracking", kommer du att utveckla förmågan att se skillnad på dina autentiska längtan och det ”programmeringar” du fått av din familj, utbildning och kultur. Genom träning kommer du kunna leva och leda dig själv från hjärtat och den större meningen med ditt liv kommer visa sig. 3. Följa ditt hjärta Att känna den djupaste längtan i ditt hjärta är bara en del av resan. Med Heart IQ ™ kommer du att utveckla viljan, modet och självförtroende som behövs för att dom steg du behöver för att manifestera det liv du drömmer om. 4. Att kommunicera från ditt hjärta En av de mest givande sakerna med att lära sig Heart IQ ™ är hur det förändrar dina relationer med andra. Att lära sig att kommunicera från hjärtat är en viktig färdighet i livet som tjänar alla relationer, oavsett om det är med din partner, dina kunder eller dina barn. De flesta av oss har aldrig lärt oss sund hjärtcentrerad kommunikation och konfliktlösning. Med lite övning kommer du att utveckla förmågan att uttrycka dig på ett sätt som verkligen landar i hjärtan hos andra. Du kommer också få dom verktyg som behövs för att lösa konflikter på ett mer hjärtintelligent sätt med dem du älskar.

Book

VÄGLEDANDE SAMTAL

Vägledande Samtal Livsstil

Finner du ingen tid som passar? Maila till wow@annanumell.se eller Smsa 0704 - 053 110 så finner vi en tid som passar oss båda.

Book