Hälsokliniken Malmö

Jag brinner för att hjälpa andra att förändra sin livstil oc...

Read more

Book

Bicom behandlingar

Akut behandling

Ni som har akuta reaktioner av tex virus eller bakterier eller upplever biverkningar av c-19 sprutan. I denna behendling fokuserar vi endast på att harmonisera en akut reaktion.

Book

Bicom friskvårds paket

Paketpris om 5 st behandlingar Vill du få bättre hälsa, harmoni och balans i din kropp? Förbli frisk och stärk den självläkande kraften. Har du någon gång frågat dig hur alla celler kommunicerar med varandra som den mänskliga kroppen utgör? BICOM-bioresonans arbetar med informationen i cellens kommunikation och hjälper till att ta bort energetiska blockeringar, harmoniserar och balanserar. Det unika med det här konceptet är att det är ett standardiserat och samtidigt högst individuellt tillvägagångssätt. Bicom registrerar information från kroppen, bearbetar den och skickar sedan tillbaka den i organismen som frekvensinformation via en elektromagnetisk matta. Målet är att jämna ut obalanser, eliminera stress, lösa upp energetiska blockeringar och därmed förbättra energiflödet och cellkommunikationen. Behandlingen skräddarsys på individnivå.

Book

Bioresonans behandling

Gäller för dig som bokat första besöket

Book

Nybesök bioresonans behandling

Vid första besöket så testar vi igenom vilka belastningar som finns i systemet och tar fram en behandlingsplan. Vi startar upp er behandling. I priset ingår det 1 burk D-vitamin, värde 279 kr. Räcker i 3 månader. Räkna med 7-12 behandlingar med bioresonans för att få en bra och hållbar förändring.

Book

Sluta röka med hjälp av Bicom

Med Bioresonansterapi kan du bli kvitt röksuget! Bicom använder både kroppens egna frekvensmönster och cigarettens. Beroendet tas bort genom att skicka in en inventerad (ändrad frekvens och på det sättet släckerut behovet/suget av att röka. I paketpriset ingår det max 4 besök med behandling.

Book

Testestoron paket

Både män och kvinnor kan ha låga nivåer med testestoron. Du kan känna dig ovanligt trött, lättirriterad och ibland få svårt att sova. Även ilska, sämre sexlust, nedstämdhet, minskad muskelmassa och ökad fettmängd kan vara vanliga symtom, som i förlängningen kan öka risken för diabetes, högt blodtryck och höga blodfetter. Vi erbjuder nu en tjänst med både behandling och kosttillskott som skall hjälpa till att öka nivån på testestoron. Fösta besöket är kostnadsfritt 15 min, då testar jag om nivån är låg och presenterar tjänsten närmare. Vi träffas sedan två gånger per månad under tre månader för behandling med Bicom bioresonans 30 min per tillfälle. Paket med kosttillskott, B3, zink och Tribulus terrestris tar man 3-6 månader i en terapeutisk dos. Pris 1300 kr/månad för behandling och kosttillskott.

Book