Bokningssystemet för alla branscher

Boka.se är det lättanvända bokningssystemet med moderna funktioner och egen marknadsplats.

Lättanvänt, tryggt och med fantastisk support

Oavsett om du har salong, driver en verkstad, hyr ut maskiner eller bokar företagets konferensrum, så har vi en bokningslösning för dig. Boka.se finns för 18 st branscher. Alltid byggt på samma stabila grund, men unikt anpassat efter din verksamhet.

På Getboka.se berättar vi allt om hur Boka.se kan hjälpa dig till en smidigare, roligare och mer lönsam vardag. Du kan självfallet också maila oss på support@boka.se eller slå en signal på 010-10 10 360 , så hjälper vi dig igång!

Läs mer på Getboka.se Skapa bokningssystem
Kom igång direkt med vår kostnadsfria Starthjälp

Helt ärligt, hur ofta hör du inte någon säga "det är så enkelt att vem som helst klarar det"? Sedan visar det sig inte alls vara "så enkelt", men då är det för sent, avtalet är redan skrivet och du är hänvisad till en telefonkö tillsammans med tusentals andra.

Därför finns vår kostnadsfria Starthjälp. Starthjälpen är en personlig genomgång, på dina villkor och med dina förutsättningar, som vi genomför via telefon, webbpresentation eller chatt. Tillsammans med dina 50 kostnadsfria bokningar, ger det dig en utmärkt möjlighet att utvärdera Boka.se fullt ut, innan du bestämmer dig.

Boka Starthjälp
Vad kostar det?

Våra priser är helt utan överraskningar. En enkel, fast, månadskostnad som utgår från hur många kalendrar du behöver. That's it.

Som ny kund har du dessutom möjlighet att teckna ett abonnemang till mycket attraktiva kampanjpriser. Oavsett vilket abonnemang du behöver, så får du alltid utvärdera hela Boka utan att riskera något. Du får full funktionalitet och 50 st gratis bokningar att använda, utan förbindelser och utan tidsbegränsningar.

Se våra kampanjer