grader° umeå

Välkommen till grader°! Här kan du se och boka in dig på vå...

Read more

Book

Tjänster

Ett första "testa på"-besök 60 min

Under ditt första besök din första session får du testa på kallbadet, andningstekniker, den infraröda bastun och kompressionsterapin. Under hela denna session kommer du att få personlig coachning från början till slut i hur mindset och korrekt andning hjälper dig att få ut det mesta av din session. Välkommen!

Book

Bastu och kallbad 45 min

Varva kylan i kallbadet med den värmen från infraröda bastun! Ett effektivt sätt att återhämta sig och ladda upp kroppen med energi.

Book

Kallbad 10 min

Kallbadet ökar energinivåerna, minskar inflammation, bränner fett och tränar din förmåga att hantera stress. Ett mycket effektivt sätt att återhämta sig från träning och stress från en hektiskt vardag.

Book

Klippkort 5 valfria behandlingar

Ett klippkort med fem stycken valfriga behandlingar. Välj och vraka bland allting som finns tillgängligt. Möjlighet till vägledning och personlig coachning finns. Kortet är giltigt 1 år from. datumet som köpet gjordes.

Book

Kompressionsbehandling 45 min

Kompressionsbehandling för ben, armar och höfter. Kompressionsteknologin pressar blodet och lymfvätskan i den kroppsdel som behandlas. Detta kan användas som både uppvärmning och återhätning. En given behandling för dig som trnar mycket men även dig som bara vill få en uppfriskande känsla i kroppen.

Book