Fredrik Zillén - löpteknikspecialist

Löpteknikspecialist, föreläsare, fystränare. Arrangerar utbi...

Read more
Buy gift card

Book

MotionMetrix

MotionMetrix - Test med korrigering 60 min

Med hjälp av 3D-kameror och mjukvaran MotionMetrix får du veta hur energieffektivt du springer och hur du belastar dina leder. Därefter provar vi olika justeringar som hjälper dig att springa på ett sätt som kostar mindre energi och belastar din kropp mindre. Resultatet av dina tester får du hemskickat tillsammans med flera sidor lång PDF med instruktioner (text, bilder, filmer) för de teknik-, styrke- och rörlighetsövningar som just du behöver mest. OBS: Du måste ha åtsittande kläder och eventuellt långt hår i knut. Inga fladdriga shorts eller hoppande hästsvansar!

Book

MotionMetrix - Paket 3 ggr - första träffen

Att förändra sitt löpsteg kan gå fort. Men med uppföljningar får du både mer repetition och fördjupning. Här testar du din löpekonomi vid tre olika träffar. Vid varje tillfälle får du flera sidor med nya instruktioner för teknik, styrka och rörlighet, se exempel till höger. Gång 1: 60 minuter. Gång 2 och 3: 30 minuter. Dessutom: Allt material och alla filmer om löpteknik och löpspecifik styrka och rörlighet som finns på en lösenordsskyddad sida på fredrikzillen.se. Tid: 60 + 30 + 30 minuter Plats: Virkesvägen 9D, 120 78 Stockholm (Hammarby Sjöstad) Ingår: Testresultaten hemskickade, lösenord för tillgång till Spring Snabbares kunskapsbank med texter och filmer med teknik, styrke- och rörlighetsövningar + en individuellt gjord PDF med en sammanfattning av dina tekniktips och förslag på styrke- och rörlighetsövningar för just dig. Pris: 2 500 kr OBS: Du måste ha åtsittande kläder och eventuellt långt hår i knut. Inga fladdriga shorts eller hoppande hästsvansar!

Book

MotionMetrix - Paket 3 ggr - gång 2 & 3

Under gång två och tre i MotionMetrix-paketet jobbar vi vidare med ditt löpsteg i 30 minuter per gång. Tid: 30 minuter Plats:Virkesvägen 9D, 120 78 Stockholm (Hammarby Sjöstad) Ingår: Tester och hemskickade testresultat med instruktioner för de teknik-, styrke- och rörlighetsövningarna du behöver mest.

Book

En timme

Det här kan endast bokas om du fått uttryckliga instruktioner att göra det.

Book

Uppgradering till MotionMetrix 3 ggr

När du bokat ett tillfälle för analys och korrigering med MotionMetrix men vill uppgradera dig till pakettet med tre träffar och boka in gång 2.

Book

Privatkurser

Privatkurs i effektiv löpteknik

LÖPNING UTOMHUS - Allt fokus på dig och din löpteknik under två timmar. Det är här du börjar om du vill ha en privatutbildning istället för att gå en gruppkurs. Precis som grundkursen i liten grupp får du här lära dig ett effektivare rörelsemönster så att du kan springa snabbare och längre samtidigt som du minskar belastningen på knän och höfter. Passar för: Både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Det är här du sätter grunden, teoretiskt och praktiskt, hur löpsteget och kroppen funkar för att bli så energieffektiv som möjligt. Är det jobbigt? Nej, inte ett dugg. Vi ägnar oss åt teoriprat och teknik- och koordinationsövningar som inte alls är jobbiga. Du blir inte trött och behöver inte ha bra kondition. Vad ingår: Flera filmningar och filmgenomgångar, tryckt kursmaterial, tillgång till mängder med extramaterial på låst sida på springsnabbare.se med förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och massor av övningsfilmer. Bland annat. Omfång: 2 timmar Antal deltagare: 1 person Plats för kursen: UTOMHUS (kläd dig varmare än vid vanlig löpning om det är svalare ute) Adress:: Virkesvägen 9D, 120 78 Stockholm (Hammarby Sjöstad) Pris: 1 800 kr

Book

Privatkurs grund, 2 pers

LÖPNING UTOMHUS - Allt fokus på er två och er löpteknik under två timmar. Det är här ni börjar om ni vill ha en privatutbildning för två personer istället för att gå en gruppkurs. Precis som grundkursen i liten grupp får ni här lära er ett effektivare rörelsemönster så att ni kan springa snabbare och längre samtidigt som ni minskar belastningen på knän och höfter. Passar för: Både dig som tränar mycket och dig som precis har kommit igång. Det är här ni sätter grunden, teoretiskt och praktiskt, hur löpsteget och kroppen funkar för att bli så energieffektiv som möjligt. Är det jobbigt? Nej, inte ett dugg. Vi ägnar oss åt teoriprat och teknik- och koordinationsövningar som inte alls är jobbiga. Ni blir inte trötta och behöver inte ha bra kondition. Vad ingår: Flera filmningar och filmgenomgångar, tryckt kursmaterial, tillgång till mängder med extramaterial på låst sida på springsnabbare.se med förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar och massor av övningsfilmer. Bland annat. Omfång: 2 timmar Antal deltagare: 2 person Plats för kursen: UTOMHUS (kläd dig varmare än vid vanlig löpning om det är svalare ute) Adress: Virkesvägen 9D, 120 78 Stockholm (Hammarby Sjöstad) Pris: 2 200 kr inklusive kursmaterial och lösenord till övnings- och faktabank på springsnabbare.se.

Book

Privat fortsättningskurs

När allt från grundkursen börjar sitta på plats kan det vara dags för en eller flera uppföljningar. När: I regel bör det gå minst några månader efter grundkursen innan du går vidare med fortsättningen. Det finns väldigt mycket mer att lära och det är nu du verkligen lär dig nyansera känslan och tekniken Vad ingår? Filmer med inpratade analyser analysprogramet Coach’s Eye samt sammanfattningar av det du lärt dig hemskickat via mail. Omfång: 1 timme Antal deltagare: 1 person Plats: Virkesvägen 9D, 120 78 Stockholm (Hammarby Sjöstad). Pris: 900 kr

Book

Privat fortsättning, 2 pers

För dig och en vän som redan har gått "Grundkurs grupp" eller "Privatkurs grund". Allt för att er löpteknik och effektivitet ska fortsätta att utvecklas på bästa sätt.

Book

Två timmar

Den här tjänsten kan endast bokas om du fått en uttrycklig instruktion att göra det.

Book

Gruppkurser

Teknikkurs - liten grupp

Spring snabbare och orka längre utan att göra av med mer energi samtidigt som du minskar belastningen på knän och höfter! Det är möjligt med ett effektivare löpsteg. Och det oavsett om du idag springer sex dagar i veckan eller precis har börjat jogga runt kvarteret. VAD FÅR DU LÄRA DIG? För det första, du får lära dig hur du gör för att springa så energieffektivt som möjligt. Dessutom ingår flera filmningar och filmanalys, filmerna skickas även hem till dig med kommentarer. Allt du lär dig och mycket annat får du tillgång till på en låst sida på fredrikzillen.se med där du även hittar förslag på effektiva pass, löpspecifika styrke- och rörlighetsövningar. Bland annat.

Backe & Trail

Backe & Trail är främst för dig som spenderar mycket tid i skogen. Även du som kör swimrun, orientering och multisport kommer att ha stor nytta av kursen. För det finns mängder av knep för att bli mer energieffektiv i alla backar – uppför, nerför, små, stora, extremt branta och mindre branta. Det blir även smarta knep för partier med stenar, rötter, stockar, över diken och andra knöligheter. Självklart får alla individuell feed back på hur just de kan bli mer energieffektiva helt oavsett terräng.

Paket -fortsättning & PT-timmar

Privat fortsättningskurs 3x1 tim

Tre uppföljningstimmar till paketpris för dig som redan har gått "Grundkurs grupp" eller "Privatkurs grund". Allt för att din löpteknik och effektivitet ska fortsätta att utvecklas på bästa sätt.

Book

Privat forts, 2 pers - 3x1 tim

För dig och en vän som redan har gått "Grundkurs grupp" eller "Privatkurs grund". Allt för att er löpteknik och effektivitet ska fortsätta att utvecklas på bästa sätt.

Book

PT-timmar, redan betalad

Här bokar du uppföljande PT-timmar som ingår i ett paket.

Book

Specialgrupper

Föreläsning och praktisk kurs i effektiv löpteknik med Takeda Pharma AB