ZensNature

ZensNature är för dig som önskar skapa hälsa i kroppen och b...

Read more

Book

ZensNature

Akupunktur 5 behandlingar

När du bokar 5 behandlingar har du rabatterat pris! Kinesisk akupunktur för behandling av smärta, stela muskler, nacke, rygg, armbågar, knän, stress, oro, ångest, långvariga förkylningar som inte ger sig, barnlöshet, allergier, astma, huvudvärk, magproblematik, trötthet, ledbesvär, domningar, ansiktsförlamning och depression. Hjälper kroppens egna system med läkningsprocessen utan kraftfulla biverkningar. Det är viktigt att behandla de bakomliggande orsakerna och inte bara symptom. I en akupunkturbehandling kan det förekomma behandlingsformer som koppning, Tui-na massage och moxabehandling samt infraröd värmebehandling.

Book

Akupunktur TCM

Kinesisk akupunktur för behandling av smärta, stela muskler, nacke, rygg, armbågar, knän, stress, oro, ångest, långvariga förkylningar som inte ger sig, barnlöshet, allergier, astma, huvudvärk, magproblematik, trötthet, ledbesvär, domningar, ansiktsförlamning och depression. Hjälper kroppens egna system med läkningsprocessen utan kraftfulla biverkningar. Det är viktigt att behandla de bakomliggande orsakerna och inte bara symptom. I en akupunkturbehandling kan det förekomma behandlingsformer som koppning, Tui-na massage och moxabehandling samt infraröd värmebehandling.

Book

Ansiktsbehandling med akupunktur och koppning

Välkommen på ansiktsbehandling med akupunktur. För att skapa fina linjer och ta bort rynkor, skapa lyster i ansiktet, om du har matt och torr hud, olika hudåkommor. Nålarna ökar flödet av Qi och blod till i huden och produktionen av kollagen och keratin ökar vilket gör att rynkorna blir grundare och man får tillbaka sin ungdomslyster.

Book

Ansiktsbehandling med akupunktur och koppning 5 behandlingar

Book

Holistiskt läkande

Valet av holistisk hälsa har för mig växt fram genom åren som en naturlig process. Vi kan inte bortse från vissa delar för att endast fokusera på några utvalda. Här har jag samlat mina kunskaper och du som kund är aktivt med i behandlingen i form av intention, andning och i meditation samtidigt som lämplig akupunktur / koppning och healing ges. Jag älskar den och resultaten är magiska.

Book

Holistiskt läkande 5 behandlingar

Book

KBT Terapi

Beroende på hur tillgodosedda våra grundläggande behov blivit uppfyllda i den miljön vi befunnit oss i, skapar vi invanda beteenden och spontana sätt att bemöta olika situationer. Vi behöver gemenskap, trygghet, kärlek och empati bland annat. Kan hända är du styrd av mönster som skapats för att överleva brist eller överskott av de behov vi har. Obalansen skapar mönster, tankar och känslor som gör att vi agerar och beter oss på olika sätt. Det finns olika anledningar till att vi upplever ohälsosam press och stress. Det kan vara livsinriktning, beteendemönster, medberoende, självkänsla, stress, oförutsedda händelse, konflikter, nära anhöriga som har det svårt eller gått bort. Även vår bristande förmåga att ta hand om egna behov eller upplevda krav på oss som överstiger våra upplevda resurser.

Book

Klassisk massage (30min)

Välkommen på Massage! Massage är underbart för stela, ömma och trötta muskler, lindrar stress, oro och spänningar. Vid massage frigörs hormonet oxytocin som ger en känsla av lugn och ro i kroppen. Kroppens smärtstillande ämne, endorfiner frigörs, blodcirkulationen ökar vilket medför att slaggprodukter aktivt transporteras bort och ger en bättre återhämtning. Forskning har visat att regelbunden massage bidrar till en förhöjd lymfcirkulation som stärker vårt immunförsvar.

Book

Klassisk massage (60min)

Välkommen på Massage! Massage är underbart för stela, ömma och trötta muskler, lindrar stress, oro och spänningar. Vid massage frigörs hormonet oxytocin som ger en känsla av lugn och ro i kroppen. Kroppens smärtstillande ämne, endorfiner frigörs, blodcirkulationen ökar vilket medför att slaggprodukter aktivt transporteras bort och ger en bättre återhämtning. Forskning har visat att regelbunden massage bidrar till en förhöjd lymfcirkulation som stärker vårt immunförsvar.

Book

Klassisk massage 5 behandlingar

Book

Koppning

Koppning används effektivt mot kronisk smärta och ryggvärk, vilket ofta är en fysisk manifestation av stress i olika former. Används även för att behandla inflammation, skapa blodflöde och motverka hetta fenomen. Men även för avkoppling, välbefinnande samt som en form av djupgående massage. Muskelspänningar kan leda till fysisk smärta, vilket koppning hjälper till att minska. Människor med inflammation i kroppen upplever att det känns mycket bättre i efter endast en behandling. Många människor lider av fysisk smärta vilket ofta innebär att en inflammation har ökat lokalt i just det området. Behandlingsformen koppning förbättrar blodcirkulationen i området genom att locka immunceller till den platsen för att trigga kroppens egna reparations- och återhämtningsprocess och på så sätt få svullnaden att gå ner.

Book

Kopppning 5 behandlingar

Book

Meditation

Book

Samtal

När du vill skapa ny inriktning i livet. Vi behöver ofta utveckla den inre miljön, bli mer iakttagande och objektivt betraktande av våra mönster, tankar och beteenden för att bli fri och ha förmågan att göra nya val och skapa nya förutsättningar. Genom att odla dina inre förmågor kan du börja blomstra i nya riktningar.

Book

Tui-Na Massage

En djupgående massage som både öppnar upp kroppsliga och själsliga blockeringar så att vi får bättre flöden i kroppen. Ökar cirkulationen av Qi och blod. Behandlingsformen används fortfarande på sjukhusen i Kina idag. Den går att jämföra med akupressur och massage då det är olika tekniker med tryck på akupunkturpunkter längs meridianer och muskler. Teknikerna som används är liknande grunderna för kiropraktik och naprapati. Tui-na används med goda resultat framför allt vid smärta, stelhet och andra problem i muskler, senor och leder. I Kina används Tui-na regelbundet för att hålla kroppen i balans och förebygga sjukdomar.

Book

Tui-Na Massage

Book

Samtal KBT

KBT Terapi 5 behandlingar

Book