Zense It

Jasmine som är Diplomerad Massageterapeut tar emot dig i ett...

Read more

Book

Massage

Facia/Bindvävsmassage (Ny)

Lever du med långvarig eller kronisk smärta? Då kan denna behandling vara något för dig! Alla organ, muskler och celler i kroppen är omsluten utav bindväv och bindväven hjälper till att hålla oss upprätta. Bindvävsmassage handlar om att förbättra kroppens olika funktioner genom att behandla förtätningar i bindväven (lossa upp bindväven som klibbats sig fast). Detta är en kraftfull behandling där ingen olja används, där du som blir behandlad sitter upp. Behandlingen inleds med en sittande grundbehandling kring bäckenet och ryggslutet. Det rekommenderas att börja med tre behandlingar rätt tätt inpå varandra för att uppnå bästa möjliga resultat. Just nu har jag nedsatt pris på denna behandling då jag är under upplärning. Ordinare pirs: 625:-

Book

Rygg & Nackmassage

Avslappnande och djupgående. Om du upplever problematik i ryggen och/eller nacken rekommenderas denna massage eller om du bara önskar en stunds avkoppling.

Book

Svensk Klassisk Massage/Behandlande Massage

Detta är en helkroppsmassage. Boka denna behandling om du önskar en Svensk Klassisk Massage alternativt en kombination med behandlande massage.

Book