Zätas Inre Hemligheter ~

Zätas inre hemligheter erbjuder: Medium ~ änglamedium ~...

Read more

Book

Aura avläsning ~ Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation

Aura avläsning ~ Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation:

Book

Aura avläsning ~ Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation ~ DISTANS

Aura avläsning ~ Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation ~ DISTANS: 450:- ca 60 – 90 min

Book

Rening ~ Healing ~ balansering

Rening ~ Healing ~ balansering: 350:- ca 60 min

Book

Rening ~ Healing ~ balansering ~ DISTANS

Rening ~ Healing ~ balansering ~ DISTANS: 300:- ca 60 min

Book

Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation

Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation: 450:- ca 60 min

Book

Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation~ DISTANS

Rening ~ Healing ~ balansering ~ djurkommunikation~ DISTANS: 400:- ca 60 min

Book

Chakrabalansering

En balansering är när du känner dig ur balans och inte riktigt kan sätta fingret på v a d och varför eller vad som är orsaken till det. Det ger dig också en tydligare bild av var i din process du befinner dig just nu.

Book

Chakravecka ~ även nedskrivet på A4

Vill du öka förståelsen för dig själv? Våga se dig själv ur flera olika nya perspektiv? Läka dig själv från gammalt som tidigare begränsar och har begränsat/ar en stor del av det som tidigare hindrar/ar dig från att KUNNA välja LIVET ~ KUNNA välja. Att kunna LEVA att välja sådant som faktiskt är BRA för dig? Jag hjälper dig att gå in på djupet, att nå det som du själv kanske inte alls egentligen är medveten om och att hjälpa dig att ta reda på vilket chakra som är aktivt inom dig, vilket förklarar varför du gör ”si eller varför du gör så”. Sedan kommer du att få ett chakra att arbeta med per dag under en vecka, PLUS att det även ingår några andra delar. Jag skriver ned allt på A4 papper. Du kan få svar på varför du är så arg ex, vad som är dina medvetna, resp omedvetna tankar, vad som hjälper dig osv. På detta vis balanserar du dina chakran inifrån på djupet.

Book

Din ev fråga om vad som hjälper resp stjälper dig?

Du läker dig ~ du gör jobbet men jag kan hjälpa dig genom att påbörja en process i och med att jag hjälper dig att komma åt bitar som du kanske inte är fullt medveten om själv. Vad hjälper dig i din fråga, och vad stjälper dig?

Book

Ett medicinhjul ~ förstå dina inre processer

Ett medicinhjul ~ hjälper dig att förstå dina inre processer och när du använder dig av det så återknyter du till den del av dig själv som minns hur de är att leva närmare alla andra energier på jorden. Det är din inre värld som gör sig synlig kan man säga.

Book

Relationer ~ platser ~ situationer

hur har en relation påverkat eller påverkar dig just nu. När du frågar om andra personer så handlar allting om vad d u behöver förstå.

Book

Din själs syfte

Funderar du kring varför du har hamnat här på jorden? eller bara vill förstå mer om ditt liv här. ur ett större perspektiv. denna läggning gör man ytterst sällan. men du får veta vad din själ vill, dina vägledares råd, ditt tidigare livs påverkan mm

Book

Enkel fråga

Önskar du veta en enstaka fråga? vad som påverkar dig eller någon annan osv.

Book

Har du en terapeutisk roll i dina relationer?

Har du en terapeutiskt roll i vänskapsrelationer?Du kanske är en sådan person i en eller flera relationer där du har en terapeutiskt roll, det händer ofta när vänner, familj mår dåligt. Inget konstigt. Jag kan hjälpa dig och berätta om vad din släkting/vän/kollega ”behöver” och vad du kan bidra med samt vad du kan lära av er situation. Det gör att de blir lättare för dig att kunna möta personen som kanske inte själv vet vad den behöver.

Book

Relationer

Vill du förstå hur en relation kan ha påverkat dig? eller påverka r dig just nu. Om du ställer frågor om någon annan så är svaret att det handlar om vad d u behöver förstå.

Book

Aura avläsning ~ Rening ~ Healing ~ chakrabalansering

Jag går igenom din aura, renar dig, kapar band, fyller på dina chakran, lossar blockeringar mm samt balanserar dina chakran och skriver sedan ner det jag fått till mig. 60-90 min.

Book

Aura avläsning ~ Rening ~ Healing ~ chakrabalansering ~ DISTANS

Jag går igenom din aura, renar dig, kapar band, fyller på dina chakran, lossar blockeringar mm samt balanserar dina chakran och skriver sedan ner det jag fått till mig. 60-90 min

Book

Arbete/karriär ~ Ny möjlighet stjärna

Hur kommer det att gå i din karriär?

Book

Chakrastjärna

En stjärna för att se din mediala förmåga.

Book

Din inre skattkista

Allt i från vilka områden du "glänser" till dina största talanger, till ditt inre kall eller styrka.

Book

Insiktsstjärna

Insikt över ditt eget liv. resultat över vad som sker.

Book

Personlig utveckling

Var befinner du dig i din andliga utveckling, eventuella hinder eller möjligheter du har inom din personliga utveckling.

Book

Regnbågsstjärna

Vad som hindrar dig från att få det som din själ vill ha till vad du kn uppnå just nu. resultat på längre sik.

Book

Väderstreckstjärna

Här handlar det om att du får veta vad du kan tänkas behöva frigöra dig från som gamla känslor, besvikelser eller sorger. Kanske något som du behöver bearbeta för at kunna gå vidare och må bättre i livet.

Book