Veronikas samtal och healing

Varmt välkommen på behandling för ett större välmående! Jag...

Read more

Book

Behandlingar

Samtal och energibalansering, på plats

En intuitiv samtalsform där vi tillsammans hittar lösningar på problemen på ett djupare plan. Efter samtalet arbetar jag och balanserar upp ditt chakrasystem.

Book

Samtal och energibalansering, på distans

Samtalet är på intuitiv basis och sker via telefon. Tillsammans hittar vi grundorsaken till problemen och löser de blockeringar som uppstått. Därefter får du lägga dig ungefär 20 minuter medan jag balanserar upp dina chakran. Vi avrundar med att stämma av via telefon.

Book

Reiki på plats

Klassisk Japansk Reiki är en energimetod där klienten vilar på en brits (med kläder på) medan terapeuten lägger händerna på kroppen antingen där det finns specifika problem eller enligt ett schema. Reiki - energin hjälper kroppen att lösa upp energiblockeringar såväl fysiska som mentala. Det ger en djup och för kropp och själ välbehövlig avslappning och må bra- känsla.

Book

Reiki på distans

Att få reiki på distans kan vara fördel då man själv väljer hur man ligger eller sitter bäst på en ostörd plats. Det ger eventuellt inte samma närvarostöd och avslappningskänsla när reikin skickas på distans och upplevelsen kan vara svagare men energin och effekten är densamma. Jag ringer upp först och stämmer av med klienten. Sedan lägger vi på under behandlingen som pågår 30 minuter och därefter pratar vi igen och stämmer av.

Book

Nefertiti Kosmisk Healing® på plats

Detta är en healingmetod som hjälper klienten länka samman sitt energisystem med jorden och universums system. Med den höga energifrekvensen hjälper den att låsa upp fysiska och mentala blockeringar. Metoden är utvecklad av solkarina.se.

Book

Nefertiti Kosmisk Healing® på distans

Denna healingmetod länkar samman ditt energisystem med jorden och universums energisystem. Dess höga energifrekvens hjälper även dig att lösa upp fysiska och mentala blockeringar. Jag ringer först upp så får klienten mer information. Därefter lägger vi på under 30 minuter med healing och sedan stämmer vi av efteråt.

Book