Veias Natukraft

Veias Naturkraft verkar för att stödjer dig kvinna i livets...

Read more

Book

Healingbehandling

Shamansk healing

Under en session med shamansk healing arbetar vi aktivt tillsammans med andevärlden och Moder Jords element för att exempelvis bryta destruktiva mönster, bearbeta trauman eller hämta hem delar av dig som gått förlorade. Vi arbetar med att frigöra energiblockeringar och att upptäcka din sanna inre styrka och riktning. Shamansk healing finns till för dig som är redo att arbeta aktivt med att släppa tungt bagage för att ge utrymme åt ett rikare liv, i total närvaro och kontakt med hela dig. Som guide och stöttepelare finns jag för dig med min medicinväska av olika verktyg som du får möjlighet att ta del av utifrån dina behov. Hur går det till? Sessionen öppnas upp genom ett samtal, följt av behandling på bänk eller madrass på golvet. Genom min guidning reser du in i ditt inre och låter ditt undermedvetna visa vad just du är redo att arbeta med här och nu. Vi arbetar tillsammans med andevärlden och vår intuition, det meditativa tillståndet, kraftverktyg, handpåläggning sound och andning. Sessionen avslutas med ett så kallat ljusbad där du får landa och fylla på med ny lättare energi. Det finns oftast möjlighet att landa efteråt med en kopp thé inomhus eller utomhus om vädret tillåter. Jag erbjuder klippkort på denna behandling, vilket du kan läsa mer om på hemsidan.

Book

Shamanic embodiment healing & sound

Välkommen till ett heligt space där du blir hållen och får utrymme i mötet mellan kropp, själ och ande. Genom guidning och kraftfulla verktyg landar du ner i din kropp och öppnar upp för kontakten med din intuition, ljus, kraft och kärlek. Detta är en session för dig som har behov av att frigöra blockeringar, utforska mer av dig som spirituell varelse i samskapande med din kropps signaler och bli guidad och hållen i en privat transformativ resa in i ditt inre landskap såväl i ditt yttre. Hur går det till? Vi möts i ett helande samtal, följt av att du blir guidad in i ett vackert flöde av sound healing av instrument, samt en intuitiv helande handpåläggning. Utifrån dina behov erbjuds även yogarörelser och andning som stödjer förloppet. Sessionen avslutas med en avslappnande stund där din resa får landa och intregrera djupare i dig.

Book

Shamansk Wombhealing

En kärleksfull och transformerande healingsession för dig kvinna som önskar landa i din kvinnokropp, hämta hem din feminina essens och samskapa med din livmoderkraft. Dessa sessioner kan även stödja dig att stärka din gränssättning, finna din väg och kärleken till att vara just den du är. Varje session skapas utifrån dina behov och där du befinner dig. Sessionen består av helande samtal & shamansk wombhealing. Beroende på dina behov kan den även innehålla embodiment genom kropp, rörelse, röst och andning, samtyckeövningar och tantraövningar, samt handpåläggning och trygg beröring. Även ört-och plantmedicin såsom hukbad, cacao och rape kan intas vid behov och önskan. Det finns oftast möjlighet att landa efteråt med en kopp thé inomhus eller utomhus om vädret tillåter. Vid din bokning kommer du få ett svarsmeddelande med några frågor som du får besvara för att jag skräddarsyr din session, alt att vi bokar ett discovery call där du får berätta om dina behov. Jag erbjuder klippkort på shamansk wombhealing, läs mer på www.veias.se.

Book

Reikihealing

Reiki är en healingmetod som aktiverar själens och kroppens självläkande system. Ordet reiki betyder livskraft och speglar den rena energi som aktiveras under behandlingen, som är din egen. Reiki är en effektiv behandlingsform vid bland annat stress, fysiska och mentala blockeringar, smärta, ångest och depression. Healingen ger chans till att frigöra blockeringar på mental och fysisk nivå utifrån individens behov. Denna behandling är friskvårdsberättigad och kan betalas via epassi. Hur går det till? Vi börjar med ett kortare samtal, följt av healing på bänk eller madrass på golvet där jag guidar ner i djup avslappning. Healingen inkluderar handpåläggning och ibland även tryck på triggerpunkter. Det finns oftast möjlighet att landa efteråt med en kopp thé inomhus eller utomhus om vädret tillåter.

Book

Hukbad med reikihealing

Detta är en behandling för dig som önskar djup avkoppling och sinnesro. Hukbad är en väl beprövad effektiv metod vid stress, hormonella obalanser såväl som obalanser i livmodern och underlivet. Vid hukbadet sitter du utan underkläder över varmt örtvatten som ångar och tar del av värmen och örternas egenskaper. Hukbad är otroligt avslappnande och välgörande för kroppen. Under hela sessionen får du landa i din kropp genom reiki healing och guidad avslappning som ökar kroppens självläkande förmåga. Hur går det till? Vi börjar behandlingen med en stunds samtal. Därefter guidar jag dig in i avslappning och du får hukbada under 10 min. Vi fortsätter efter det liggandes på bänk med varma filtar över dig för djupare avkoppling och fortsatt healingarbete. BRA ATT TÄNKA PÅ Du kan tyvärr inte hukbada om du av någon anledning blöder ifrån underlivet, har brännande klåda eller är gravid innan vecka 38. När du bokat din behandling får du mer information kring hukbadet. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att ringa eller maila.

Book

Mjuk omfamning - reiki & beröring/ somatisk praktik

En unik session för dig som har behov av avslappning och stillhet. En stund av att landa i din kropp genom andning, medveten närvaro, stilla yogapositioner och mjuk beröring. Sessionens innehåll skapas utifrån dina behov. Under sessionen får du ligga och/eller sitta på mjuk ullmatta i sköna yogapositioner och bli guidad in i djup avslappning genom andning och meditation. Utifrån dina behov kan du få ta del av avkopplande reikihealing, välgörande eteriska oljor, varsam taktil beröring, handpåläggning och värmande vetekuddar. Du får ta del av avslappande soundhealing instrument. Detta är en stund för dig där du och dina behov är i fokus. Det spelas avkopplande musik och efteråt kan du landa i rummet eller i trädgården för en egen stund av reflektion med en kopp värmande thé.

Book

Rådgivning i kvinnohälsa

Discovery Call - inför enstaka rådgivning

Har du behov av stöd med din kvinnohälsa eller söker en coach som kan stödja dig där du befinner dig just nu i livet? Under ett Discovery Call får du berätta om dina behov och problematik och få kännedom om mig och min kompetens. Jag berättar hur jag arbetar och om jag kan erbjuda dig stöd, eller hänvisar vidare till någon av mina duktiga kollegor. Jag är utbildad KBT & ACT coach och coachar människor i ökad mental hälsa och livsstilsförändringar. Jag är utbildad Hormonrådgivare, Vaginal Steaming Terapeut (terapeut i hukbadsmetoden), hormonyogalärare och blivande Sacred Birth Worker. Jag konsulterar kvinnor för ökad hormonell balans och mental balans. Läs gärna mer om mig på min hemsida. Samtalet sker via telefon. När du bokat din tid ringer jag upp dig på det nummer du lämnar vid din bokning.

Book

Rådgivning i kvinnohälsa

Jag erbjuda dig värdefull kunskap om din kvinnokropp och dess hormonsystem, samt håller konsultationer utifrån ett holistiskt perspektiv där du får individanpassade verktyg som stödjer dig att må bättre mentalt och fysiskt som kvinna. Jag är utbildad Hormonrådgivare, Vaginal Steaming Facilitator, hormonyogalärare och blivande Sacred Birth Worker Jag kan erbjuda kunskap i: - kost och motion - sömn - kvinnokroppens biologi - hur du kan minska eller bli av med av pms - hur du kan minska eller bli av med av klimakteriebesvär - med eller utan hormonterapi - hur du kan minska eller bli av med menssmärtor - hur du kan öka din fertilitet - mental hälsa genom KBT & ACT coaching och yoga I priset ingår 15 min återkoppling via mail eller telefon efter ett par månader för att stödja dig på resan.

Book

Konsultation i hukbad

Privat rådgivning är för dig som har någon typ av obalans i ditt underliv och/eller livmoder och som önskar stödja kroppens egna läkningsprocess genom hukbad. Detta ingår: - privat rådgivning för hukbad och allmänna råd i kvinnohälsa utifrån dina behov - en 80 min onlinekurs i hukbad där du får allt du behöver veta för att börja hukbada på egen hand - upp till två återkopplingssamtal, ca 15 minuter, under 2-3 månader MER OM HUKBAD Hukbad är en kärleksfull och mild metod då du på ett naturligt sätt stödjer kroppens självläkande förmåga till att skapa balans i ditt underliv, din livmoder och i dig som kvinna. Genom något så enkelt som att sitta över ett varmt vattenbad med örter kan du stödja livmoderns egna reningsprocess, och få möjlighet att lindra svåra och besvärliga åkommor. Metoden är väl känd världen över och används som en naturlig egenvård i många länder, främst för att förhindra obalanser och efter förlossning. Hukbad kan stödja dig att få en mer regelbunden mens, minskade menssmärtor, balanserad livmoder och underlivshälsa, ökad njutning, bättre sömn, minskade hormonsvängningar, minskade spänningar i bäckenbotten, minskade symtom vid endometrios mm. Läs gärna mer på min hemsida: www.veias.se.

Book

Konsultation i hukbad & hukbadsession

En komplett session både med rådgivning och hukbadssession. För dig som har någon typ av obalans i ditt underliv och/eller livmoder och som önskar stödja kroppens egna läkningsprocess genom hukbad. Även för dig som gärna vill komma igång men behöver stöd för att börja hukbada. Detta ingår: - privat rådgivning - en hukbadssession inkluderat meditation och avslappning - onlinekurs i hukbad, allt du behöver veta för att komma igång säkert, 80 min som du ser när du vill - upp till två återkopplingssamtal, ca 15 minuter, under 2-3 månader MER OM HUKBAD Hukbad är en kärleksfull och mild metod då du på ett naturligt sätt stödjer kroppens självläkande förmåga till att skapa balans i ditt underliv, din livmoder och i dig som kvinna. Genom något så enkelt som att sitta över ett varmt vattenbad med örter kan du stödja livmoderns egna reningsprocess, och få möjlighet att lindra svåra och besvärliga åkommor. Metoden är väl känd världen över och används som en naturlig egenvård i många länder, främst för att förhindra obalanser och efter förlossning. Hukbad kan stödja dig att få en mer regelbunden mens, minskade menssmärtor, balanserad livmoder och underlivshälsa, ökad njutning, bättre sömn, minskade hormonsvängningar, minskade spänningar i bäckenbotten, minskade symtom vid endometrios mm. BRA ATT TÄNKA PÅ INNAN DU BOKAR Du kan tyvärr inte hukbada vid ett enstaka tillfälle när du blöder ifrån underlivet, har klåda, är gravid eller har en menscykel under 20 dagar. Om du är osäker när du ska boka in denna session, välkommen att maila eller ring. Läs gärna mer på min hemsida: www.veias.se.

Book

Återkopplingssamtal vid konsultation & rådgivning

I mina konsultationer i kvinnohälsa och hukbad ingår återkopplingssamtal där vi utvärderar hur tiden som gått sedan din konsultation har gått.

Book

Coaching för kvinnor

Cyklisk livsstil

Är du redo att börja leva mer i linje med din biologiska rytm och ge dig själv den egenkärleken du förtjänar? Att börja leva cyklisk utifrån din inre rytm och dina olika faser ger ditt liv en meningsfullhet. Du blir mer medveten om dig själv, dina drömmar och dina behov, samt ger din kropp den förutsättning den behöver för självläkning och balans. Oavsett om du har mens eller inte strävar din kropp efter en cykliska rytm, vilket gör att alla kvinnor oavsett ålder kan välja en cyklisk livsstil. Dessutom anser jag att vi bör återknyta kontakten med naturen, vars cykliska gång samskapar med vår inre cykel. Denna coaching passar dig med utmattningssymtom, är högkänslig, har återkommande negativa tankemönster eller beteendemönster, är stresskänslig, har låg självkänsla, har svårt att verka i din kvinnlighet eller kanske önskar sluta med p-piller. Du kanske har hormonella obalanser, pms, oregelbunden menscykel osv. Jag stödjer dig utifrån ett coachingpaket som är unikt skapat för att integrera fullt ut med din cykel (måncykel/menstruationscykel/hormonella cykel). Jag coachar utifrån ett holistiskt perspektiv med verktyg ifrån ACT-coaching, kunskap om kvinnans biologi och den feminina essensen samt anknytningsteorin. Meddela om du önskar mötas på distans via zoom eller på plats hos Veia. Jag erbjuder klippkort på dessa samtal. Läs mer på www.veias.se.

Book

Discovery Call - inför coaching

Har du behov av stöd i att finna balans i livet, lära känna din kvinnlighet på ett djupare plan? Under ett Discovery Call får du berätta om dina behov och problematik och få kännedom om mig och min kompetens. Jag berättar hur jag arbetar och om jag kan erbjuda dig stöd, eller hänvisar vidare till någon av mina duktiga kollegor. Jag är utbildad KBT & ACT coach och coachar människor i ökad mental hälsa och livsstilsförändringar. Jag är utbildad Hormonrådgivare, Vaginal Steaming Terapeut (terapeut i hukbadsmetoden), hormonyogalärare och blivande Sacred Birth Worker. Jag konsulterar kvinnor för ökad hormonell balans och mental balans. Läs gärna mer om mig på min hemsida. Samtalet sker via telefon. När du bokat din tid ringer jag upp dig på det nummer du lämnar vid din bokning.

Book

Graviditet & post partum

Discovery Call - inför enstaka behandlingar

Hos mig får du unikt anpassat stöd utifrån dina behov. Under ett Discovery Call får du möjlighet att berätta om var du befinner dig och dina behov. Jag lyssnar till dig och berättar på vilket sätt jag kan stödja just dig. Därefter bokar vi in passande behandling. Det finns inga krav att boka en behandling efter discovery call pga att det är viktigt att du känner in om jag är just den som ska stödja dig utifrån där du befinner dig. Varmt välkommen!

Book

Sacred Birth Sessions - stöd för den gravida kvinnan

Att bli moder är en stor initiering och bör ges utrymme att växa in i med kärlek och respekt. Din rätt som gravid kvinna är att ägna stor tid åt att förbereda dig fysiskt och mentalt för att landa i den omställning som sker och den fantastiska kropp du har som bär och när ditt barn. Därför har jag utformat sessioner för dig inför, under och efter graviditet som erbjuder dig utrymme att växa in i moderskapet, dig som kvinna och knyta ann till barnet där vi förenar kropp och själ. I mina lokaler kan du landa i en skön miljö innan eller efteråt och ge dig utrymme och vila, men det går även bra att arbeta på distans via zoom. Efter en kostnadsfri rådgivning skräddarsyr jag sessionerna för dina unika behov och var du befinner dig. Är det första gången du vill komma till mig? Boka ett kostnadsfritt Discovery Call för att vi kan skapa ditt unika innehåll. Jag erbjuder flera av följande verktyg för dig: - Andning - Helande samtal med eventuellt coachande inslag - Embodiment movement- intuitiv rörelse för att stärka din intuition, rörlighet och balansering av ditt inre vatten - Ceremoni inför ditt barns ankomst och vid post partum - Reiki healing - Taktil beröring & avslappning - Hukbad - en stödjande metod för kvinnan inför/under/efter förlossning såväl fysiskt som mentalt. Erbjuds efter v. 38 för dig som vill och kan hukbada beroende på din hälsostatus. - Örtmedicin för den gravida kvinnan

Book

Förlossningsförberedande & postpartum med hukbad

Få privat, unikt anpassat stöd i hur du hukbadar för att stödja dig och din kropp på ett naturligt och säkert vis inför, under och efter din förlossning. MER OM HUKBAD INFÖR, UNDER OCH EFTER FÖRLOSSNING Traditionellt sätt har hukbad används under post partum för att stödja rening av livmodern och ge tillbaka kraft och energi till kvinnans bäckenbotten och omkringliggande organ. Hukbad minskar bland annat behovet av smärtlindring, minskar komplikationer, ger kvinnan återhämtning och vila emellan värkarbetet och ger henne en mer effektiv återhämtning efter förlossning. Moderna studier har visat att hukbad inför, under och efter förlossning ger oerhört fina resultat och används runt om i världen, i bland annat Tjeckien där tre fjärdedelar av förlossningsvården erbjuder hukbad under förlossning. Läs gärna mer om de fördelar som finns på min hemsida. Detta ingår: - konsultationssamtal - två stycken återkopplingstider som planeras in utifrån dina önskemål - jour via telefon/sms efter födseln för port partum care redan vid födseln om så önskas Välkommen att läsa mer på hemsidan.

Book

Cirklar & ceremonier

Digital hukbadsritual

En välgörande, helande och djupgående stund där du blir guidad genom en hukbadsritual. Denna ritual är livesänd efter våra digitala Moderscirklarna under 2024. VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ -För att cirkeln ska privat och trygg ber jag dig att ha bild på när du stiger in i rummet där vi ses och tills jag hälsat på dig med ditt namn. Därefter är det frivilligt att ha bild på eller ej. -Du kan tyvärr inte hukbada om du blöder ifrån underlivet, har intensiv klåda i underlivet, har genomgått en operation (inom 6 veckor) av underlivet, har en cykel under 20 dagar eller är gravid. HUR GÅR DET TILL? -Vid din bokning swishar du 180 kr till nr 123 600 80 98 och märk med "hukbadsritual". -Samma dag som cirkeln är får du ett meddelande med direktlänk till zoom där vi möts, samt vidare instruktioner. - Se till att din enhet är uppdaterad för zoom i god tid och kom i tid. - Ha på din bild vid din ankomst tills vi hälsat. Därefter kan du stänga av bild om du så önskar.

Vårens Modercirklar- digital cirkel via zoom

Vid denna bokning finns fler alternativ. Ange en kommentar vid din bokning om du önskar köpa något av paketpriserna jag erbjuder. Under våren erbjuds digitala cirklar i magisk cirkelbyanda där vi kliver djupare in i de heliga portaler kvinnan vandrar genom under livet. Samtidigt väver vi in vårens högtider i solens ankomst i takt med våra cirklar. Temat för våren är Heliga Portaler. Kvinnans vandring genom livet. Under kvällen inkluderas helande sharings, guidad yoga och embodiment, samt en kunskapsbaserad del. Kl 20.20 kan du även delta på en hukbadsritual för enbart 100 kr (Ord.pris 180 kr) när du bokar Modercirkelns digitala träff. DATUM & TIDER Digitala träffar Tisdagar kl 18.30-20.00 (möjlighet att delta på en hukbadsritual efteråt mellan 20.20-21.00) 23/1, 19/3, 23/4, 14/5 PAKETPRISER: Digitala träffar 180 kr/ggn. Alla 4 tillfällen 600 kr Digital guidad hukbadsritual kl 20.20-21.00 100 kr (ord.pris 180 kr) Samtliga 4 digitala och 4 fysiska träffarna under vår 24 1600 kr. Datum för de fysiska träffarna: 11/2, 10/3, 14/4 (obs! annan tid kl 14.00-16.30), 5/5. Kl 16.00-18.30 hos Veias Naturkraft VID DIN BOKNING: Ange en kommentar vid din bokning om du önskar boka ett av mina paketpriser, erbjudanden eller boka till hukbadsritualen som hålls efter den digitala. Swisha den totala summan till swishnummer 123 600 80 98 och märk med "modercirkel". Alt begär att betala genom faktura genom att skriva det som en kommentar. ERBJUDANDEN OCH FLER FÅR MÖJLIGHET ATT NÄRVARA Läs om aktuella erbjudanden på hemsidan och meddela i din bokning. Bokningsvillkor: Avbokning sker 24 h innan för enstaka tillfällen och du får hela summan tillbaka. För paketpriset sker avbokning 24 h innan första tillfället. Därefter sker ingen återbetalning utan läkarintyg.

Vårens Modercirklar- fysisk cirkel hos Veias Naturkraft

Vid denna bokning finns fler alternativ. Ange en kommentar vid din bokning om du önskar köpa något av paketpriserna jag erbjuder. Under våren erbjuds fysiska cirklar i magisk cirkelbyanda där vi kliver djupare in i de heliga portaler kvinnan vandrar genom under livet. Samtidigt väver vi in vårens högtider i solens ankomst i takt med våra cirklar. Under cirkeln inkluderas helande sharings, ritualer, guidad yoga och embodiment, samt en kunskapsbaserad del. Vid vissa tillfällen erbjuds ceremonier. DATUM & TIDER Söndagar kl 16.00-18.30 hos Veias Naturkraft. 11/2, 10/3, 14/4 (obs! annan tid kl 14.00-16.30), 5/5. PAKETPRISER Alla 4 tillfällen: 1200 kr Samtliga 4 digitala och 4 fysiska träffarna under vår 24 1600 kr. Digitala träffar: Tisdagar kl 18.30-20.00 (möjlighet att delta på en hukbadsritual efteråt mellan 20.20-21.00) 23/1, 19/3, 23/4, 14/5 Digital guidad hukbadsritual kl 20.20-21.00 efter den digitala cirkeln. Köp till för 100 kr (ord.pris 180 kr) VID DIN BOKNING 1. Ange en kommentar vid din bokning om du önskar boka ett av mina paketpriser, erbjudanden eller boka till hukbadsritualen som hålls efter den digitala. 2. Swisha den totala summan till swishnummer 123 600 80 98 och märk med "modercirkel". Alt begär att betala genom faktura genom att skriva det som en kommentar. ERBJUDANDEN OCH FLER FÅR MÖJLIGHET ATT NÄRVARA Läs om aktuella erbjudanden på hemsidan och meddela i din bokning. Bokningsvillkor: Avbokning sker 24 h innan för enstaka tillfällen och du får hela summan tillbaka. För paketpriset sker avbokning 24 h innan första tillfället. Därefter sker ingen återbetalning utan läkarintyg.

Retreats

Vildkvinna Baltane ceremoni & retreat

Välkommen vackra kvinna! Jag bjuder nu in dig kvinna till ett tryggt space där du får möta leken, skrattet och urkraften. En transformerande helande visdom av din livmoders kraft som är redo att se ljuset, återfödas och frigöras i en kärleksfull dans. Jag bjuder in dig till en dag där vi kvinnor tar tillbaka vår rätt att äga vår sexualitet och mötas i heligt systraskap där vi ser bortom det dömande som vi historiskt sett lever kvar i än idag. Den sexualitet som en gång hyllats för att skapa liv och förverkliggöra våra drömmar. Genom att kliva in i cirkeln denna dagen frigör du trauman generationer tillbaka och framåt. Låt oss gå samman och skapa en vacker värld där hela kvinnan är fri. ● Shamansk själsdans ○ Voice activation & embodied sound healing ● Sacred Feminine Embodiment & breath ○ Vävande av heligt systraskap ● Eldceremoni ○ Wombhealing ● Sharing ○ Naturkontakt & vila med Moder Jord ● Näringsrik lunch och fika Tid: 10.00-18.00 (möjlighet att stanna kvar i gemenskap till skymning med egen matsäck) Investering: endast 999 kr inkl lunch & fika Övernattning: är möjlig för en tilläggskostnad på 500 kr inkl frukost (3 platser inomhus i delat sovrum) ord pris 930 kr. Sov över i eget tält/bil för 300 kr inkl frukost. Landa dagen efter i närvaro till naturen och för att låta ditt inre vatten stilla sig. Meddela vid din bokning: -om du önskar övernattning -om ev allergier Avbokning sker 48 h innan och du får hela summan tillbaka. Varmt välkommen du vildkvinna! ♡

Vila & boende

Själslig egentid hos Veias Naturkraft

Välkommen på en berikande egentid där du får landa i en harmonisk miljö. Dörren är öppen för dig att landa i stora rummet i Födslehuset, samt i trädgården med thé och enklare tilltugg. Du får tillgång till musikspelare och tända ljus för att få en skön och avkopplande stämning. Du får dessutom ta del av en self care ritual på egen hand med sinnliga intryck som stödjer dig att landa i din kropp. Efter din bokade tid finns det möjlighet att visas ytterligare en timma i trädgården vid behov. En underbar möjlighet när du behöver miljöombyte, landa i dig och få luft under dina vingar. FÖR GRUPPBOKNING Maila ert intresse och få förmånligt pris. Tjänsten erbjuds från 1 april till sista september.

Book