VårdCentrum

VårdCentrum erbjuder Provtagning/reseintyg, Vaccination & hä...

Read more

Book

Provtagning/Reseintyg

ANTIGEN TEST - Reseintyg

Det medicinska intyget är skrivet på engelska, och signeras och stämplas av legitimerad läkare. Det innehåller uppgifter om ditt namn, medborgarskap, passnummer samt var och när testet tagits och dess resultat. Reseintyget får du inom 1 timma* efter utfört test. Intyget visar att du sannolikt inte har en pågående covid-19-infektion just nu. Det grundar sig på ett antigentest. 

Book

PCR TEST - Reseintyg

Det medicinska intyget är skrivet på engelska, och signeras och stämplas av legitimerad läkare. Det innehåller uppgifter om ditt namn, medborgarskap, passnummer samt var och när testet tagits och dess resultat. Reseintyget får du inom 48 timmar* efter utfört test. Intyget visar att du inte är smittad av covid-19 just nu. Det grundar sig på ett PCR-test.

Book

EXPRESS PCR TEST - Reseintyg

Det medicinska intyget är skrivet på engelska, och signeras och stämplas av legitimerad läkare. Det innehåller uppgifter om ditt namn, medborgarskap, passnummer samt var och när testet tagits och dess resultat. Reseintyget får du inom 12 timmar* efter utfört test. Intyget visar att du inte är smittad av covid-19 just nu. Det grundar sig på ett PCR-test.

Book

PCR TEST (EJ reseintyg)

Ett PCR-test kan användas för att undersöka om en person har en pågående infektion med covid-19. Testet visar om det finns arvsmassa från viruset som orsakar infektionen. PCR är i allmänhet en träffsäker och tillförlitlig metod. Provsvaret får du inom 48 timmar efter utfört test.

Book

ANTIGEN TEST (Ej reseintyg)

Antigen-test visar att du sannolikt inte har eller har en pågående covid-19-infektion. Provsvaret får du inom 30 minuter efter utfört test.

Book

Antikropstest IgM/IgG

Ett antikroppstest är ett test som visar om en person har bildat antikroppar mot viruset som orsakar covid-19.  Du får svar på ditt test redan efter 10-15 minuter.  Antikroppar bildas av kroppens immunförsvar efter genomgången covid-19- infektion eller vaccination. Positivt resultat talar för en genomgången infektion, något som enligt Folkhälsomyndigheten sannolikt ger ett visst skydd mot att bli sjuk igen.

Book