Urban Paleo Center

Book

Rådgivning & Coaching ONLINE

Helhethälsa 1:1 Online Coaching

Hälsosamtal för dig som vill gå Helhetshälsa 1:1 Online Coaching programmet. Samtalet är 15-20 minuter långt och hålls per telefon.

Book

Hälsosamtal

Introduktionssamtal för dig som har funderingar kring någon av våra tjänster eller som är osäker på vilken av våra tjänster du ska börja med. Läs gärna på hemsidan om de olika tjänsterna och priser innan du bokar! Samtalet är ca 15-20 minuter och hålls per telefon. Skriv i noteringen på vilket nummer du önskar bli uppringd. (Uteblivet samtal debiteras.) Läs mer om våra tjänster på vår hemsida: www.urbanpaleocenter.se OBS! Varje bokning genererar en bekräftelse via mejl. Försäkra dig om att du får din bokningsbekräftelse när du bokar din tid.

Book

Hälsocoaching Online

HÄLSOCOACHING online För dig som vill ha rådgivning och coaching, men inte köpa ett helt program. Här går vi till botten med allt mellan himmel och jord som påverkar ditt mående. Vänder ut och in på din kost och din situation vad gäller, stress, sömn och livsstil! Efter 50 minuter får du med dig en handlingsplan och verktyg för att fortsätta jobba med din hälsa på egen hand. För dig som behöver: -förbättra din allmänna hälsa -reda ut specifik hälsoproblematik -ett bollplank -någon som lyssnar. -reda ut funderingar över något särskilt i livet -reda ut problem -komma fram till en förändring för att du kört fast -bestämma dig inför ett beslut -sätta ord på känslor -förbättra dina relationer -förbättra ditt självförtroende -förbättra din självkänsla -förbättra din livskvalitet -hitta glädjen i livet -m.m. Samtalet hålls online, du får en länk skickad till den mejladress du anger i bokningen innan samtalet.

Book

Kostrådgivning Online PAKET

Rådgivningen sker online, du får en länk skickad till den mejladress du anger i bokningen innan ditt samtal. 4050kr eller delbetalning 1350kr x 3 månader. Priset avser 3x50 minuter och inkluderar Kostrådgivning samt tillgång till digitalt material. Läs mer om tjänsten på vår hemsida: https://urbanpaleocenter.se/kostradgivning/ OBS! Varje bokning genererar en bekräftelse via mejl. Försäkra dig om att du får din bokningsbekräftelse när du bokar din tid.

Book

Behandlingar

Hälhetshälsa BEHANDLING

För dig som inte vet vilken behandling du ska välja eller som vill ha flera olika behandlingar, men inte köpa ett helt program. Här ser vi vad som behövs göras - kanske är det massage av ett specifikt problemområde, tillsammans med spiralstabiliseringsterapi och en kinesiologisk balansering, eller så behöver vi prata om din kost och din situation vad gäller stress, sömn och livsstil? Under 80 minuter gör vi det som krävs för att komma tillrätta med din problematik! Behandlingen sker i Kumbhas lokaler på Sysslomansgatan 9. En hund vistas i lokalen.

Book

Kinesiologi behandling HKT

Med hjälp av muskeltester och Holografisk Kinesiologi reder vi ut din kropps obalanser och stöttar den på olika sätt så att den bättre klarar av vardagens påfrestningar. Eventuella Kosttillskott ingår inte i priset. Ta gärna med egna kosttillskott, mm till besöket. Läs mer om behandlingen på vår hemsida: https://urbanpaleocenter.se/kinesiologi/ Behandlingen utförs i Kumbhas lokaler på Sysslomansgatan 9. En hund vistas i lokalerna

Book

Avslappning Träning Rehab

Spiral Stabilisering Online PAKET

Genom övningar behandlar vi allt från hållningsproblematik, skolios, diskbråck, eds till prestationsförbättring för idrottare på såväl motionär som elitnivå. Pris 3150kr eller delbetalning 1050kr/månad. Priset avser paket om 3 tillfällen á 30 minuter. I priset ingår även gummiband och tillgång till föreläsningar online, Spiral Stabiliseringspass och Yinyogapass. Läs mer om behandlingen på vår hemsida: https://urbanpaleocenter.se/spiral-stabilisering/ OBS! Varje bokning genererar en bekräftelse via mejl. Försäkra dig om att du får din bokningsbekräftelse när du bokar din tid.

Book

Yinyoga Online - 1:1

Privat Yinyoga Session Online Ett skräddarsytt pass efter dina behov och preferenser. Designat för att kunna ge dig fullt fokus på dig och ditt utförande. I yinyogapassen arbetar vi med skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. OBS! Varje bokning genererar en bekräftelse via mejl. Försäkra dig om att du får din bokningsbekräftelse när du bokat din tid.

Book