United Hair

Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika hårvårds behan...

Read more

Book

Klippning

Hembesök Klippning Dam & Herr inkl Fön

Book

Klippning SPA

Ibland kanske du behöver vara extra glamorös och behöver mera tid på stylingen. Då är det här en passande behandling. När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 90 min för denna behandling. Priset är ett från pris beroende på hår/mängd ,längd och val av klippning,styling och behandling)

Book

Klippning Barn 0-5år

När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt ditt barns frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 45 min för denna behandling. (Priset är från pris gäller barn under 12 år)

Book

Klippning Barn 6-12år

Book

Kemiska behandlingar

Färg Advance Extra ink Fön

Book

Färg Advance Extra ink Klippning

Book

Färg Advance ink Fön

Book

Färg Advance inkl Klippning

Book

Färg Basic ink Fön

Book

Färg Basic ink Klippning

Book

Färg Color ink Fön

Book

Färg Color ink Klippning

Book

Folieslingor Extra Långt hår

Book

Folieslingor Extra Långt Hår ink Klipp

Book

Folieslingor Kort Hår

Book

Folieslingor Kort Hår ink Klipp

Book

Folieslingor Långt Hår ink Klipp

Book

Slingor med Hätta inkl.Fön

Book

Folieslingor Långt hår

Book

Styling

Tvätt & fön / Lättare styling

Ska du på fest eller vill du bara få lite extra hjälp med ditt hår? Kom gärna in till mig för en Quick Fix. I behandlingen ingår tvätt och fön /styling. Behandlingen tar ca 45 minuter. Priset är från beroende på hårlängd.

Book

Uppsättning Brud Pris/Tim

Book

Fransar & Bryn

Frans & Bryn färgning i behandling

En omsorgsfull behandling hos oss gör din egen vardag enklare. Du kan strunta i mascaran och alltid vara ditt vackraste jag. När vi tillsammans med dig går igenom konsultationen för dina lashes, så utgår vi utifrån dina färger och din ansiktsform. Samt att vi rekommendera nyanser som stämmer överse med ditt pigment, hudton och din ögonfärg. Fransfärgning görs med en skonsam färg speciellt anpassad för lite skörare lashes. Kombinera gärna bryn och fransfärgning för att få maximal effekt.

Book

Frans- eller Bryn Färgning

Book