Livs- & kärlekscoachen

Mitt fokus ligger på självkärleken speciellt och den villkor...

Read more

Book

Coaching

Coaching för par

Du lever tillsammans med en partner som du inte riktigt når fram till idag. För flera år sedan valde ni varandra för att ni kände en erotisk attraktion till varandra, ni älskade med varandra och njöt av varandras sällskap. Ni delade skratten och kunde sitta uppe länge och prata om precis vad som helst, ni kunde filosofera över än det ena än det andra. Ni valde att flytta ihop och dela era liv med varandra. Ni trivdes och byggde så sakteligen upp en gemensam tillvaro. Förälskelsen övergick till en tryggare och djupare kärlek. Snart var ni inne i en vardagslunk. Idag undrar du över varför du inte längre känner detsamma som då. Du undrar varför du inte har den erotiska attraktionen kvar. Ni älskar inte med varandra lika ofta. Kanske aldrig. Ni lever varsitt liv parallellt, sida vid. Det gemensamma livet får inte längre ta plats. Hur kunde det bli så här? Ja, du är inte ensam med den känslan och de funderingarna. För att ett förhållande ska vibrera av kärlek och åtrå så krävs det ständiga insatser ifrån båda parter. Ett förhållande sköter inte sig självt. För att den erotiska elden ska hållas vid liv så måste den ständigt fyllas på med bränsle och syre. Det är så lätt att börja ta varandra för givet eller hoppas på att den andra parten ska komma med initiativ till förändring. Alltför många har det så här och fortsätter med att leva sida vid sida tills den dagen då något inträffar. Jag önskar att det som då inträffar är något som ni båda väljer och själva vill. Om det ni vill är att nå fram till varandra igen i ömsesidig kommunikation, ömsesidigt utbyte av känslor och kärlek samt åter mötas i gemensam sexuell njutning så kan jag bidra med att guida er dit. Genom samtal och övningar kommer ni att återupptäcka varandra och väcka nya känslor till liv. Priset anpassas till det antal sessioner vi kommer överens om.

Book

Enskild coaching 1 till 1

Som kärlekscoach hjälper jag dig att komma i kontakt med dina känslor och nå in till ditt inre jag, din essens, det som verkligen är du. Mitt fokus och mål är att du ska känna en äkta självkärlek till dig själv. För älskar du inte dig själv är det svårt att älska någon annan och tillåta dig själv att bli älskad. Det är lätt att du vill att någon annan ska fylla “dina hål/luckor”, att någon annan ska “komplettera” dig för det du inte rett ut inom dig själv. Oftast handlar det om rädslor; rädd för att bli övergiven, rädd för att inte bli accepterad, rädd för att inte bli uppmärksammad, inte lyssnad på, inte bli tagen på allvar… ja, listan kan göras lång. Du kan aldrig förvänta dig, begära eller kräva något av någon annan som du inte kan ge dig själv. Så i min värld är det en förutsättning att du har kontakt med dina känslor för att du ska kunna leva ett liv i frihet och för att kunna göra egna val med utgångspunkt ifrån dig själv, ingen annan. Enligt mig så har du dina personliga svar, ditt alldeles egna facit, inom dig. Men ibland kanske du inte ställer de frågor vars svar du behöver. Du kommer helt enkelt inte på frågorna. Jag vägleder dig in till dig själv genom mina frågor. Priset anpassas till antalet sessioner vi kommer överens om.

Book

Kram- & beröringsterapi

Kroppskontakt mellan oss medmänniskor kan vara livsavgörande. Vid positiv kroppskontakt, t ex en kram, händer det mycket härligt i våra kroppar: Lyckohormonet oxytocin utsöndras och det hormonet styr över en rad livsviktiga funktioner. Bland annat ökar vi vår sociala förmåga med hjälp av oxytocin, blodtrycket sänks och smärttröskeln höjs. Vid beröring frigörs endorfiner som blockerar smärta och som ökar blodcirkulationen. Produktionen av dopamin kan öka vilket kan lindra depressiva tillstånd då det visat sig i forskning att dopaminnivåerna i hjärnan är låga vid just depression. En kram kan även höja signalsubstansen serotonin i hjärnan som har en positiv effekt på humöret och som stärker självkänslan. Stresshormonet kortisol minskar och gör dig mer avslappnad. Kramen påminner oss om att vi inte är ensamma och hjälper oss att bygga upp självkänslan och självförtroendet. Kramar kan hjälpa oss att övervinna rädslor, stimulera sinnena och lugna själen. Det finns även forskning som visat att kramar och vänlig beröring kan sakta ner åldrandet, förbättra näringsupptaget, ge starkare immunförsvar och bidra till snabbare läkning vid skador och sjukdomar. Kramens kraft skapar en särskild länk mellan kropp, själ och känslor. Med all denna fakta som bygger på forskning så erbjuder jag min egen utformade "kram- & beröringsterapi" i vilken jag låter dig bli hållen av mig, antingen genom kramar eller om du hellre vill ligga med huvudet i mitt knä. Eller om du helt enkelt vill sitta rakt upp och ner på en stol och jag håller dig i handen, berör din handrygg. Eller hur du nu känner för att du vill bli berörd. Kanske du vill ligga ner i "sked". Vi möts och har ett kort samtal om vad du har för önskningar om hur du vill berörd så tar vi det därifrån. Efter sessionen samtalar vi om beröringen och du får uttrycka dina upplevelser om du känner för det. Målet är att öka ditt välbefinnande och höja din självkärlek. All beröring sker med kläderna på och är avsedd att vara icke sexuell.

Book

Massage

Intuitiv energimassage

Intuitiv energimassage Våra kroppar är oerhört intelligenta. De talar om för oss vad vi behöver. Men vi måste lära oss att lyssna. Om du ger din kropp vad den behöver så kommer du att må fantastiskt . Din fysiska del kommer vara i harmoni med din psykiska del, om du lär dig att lyssna på dig själv. Målet är att vara i fullkomlig harmoni. Se därför till att vårda din kropp som vore den ditt tempel. Men ibland kanske du inte vet vad din kropp behöver. Kanske du har fått akut smärta eller har du en kronisk smärta? En smärta som du inte vet vad den kommer ifrån? Eftersom den psykiska/sinnliga delen hänger samman med den fysiska delen så lagras negativa minnen och tidiga traumatiska upplevelser sig i kroppen i form av smärta eller som jag väljer att nämna dem; energiblockeringar. Jag masserar och känner in hela din kropp med stängda ögon i en intuitiv/känslomässig beröring för att upptäcka just de här energiblockeringarna. De kan uttrycka sig på många olika sätt; till exempel som knutar eller förhårdnader, vilka jag mjukt berör, hårt masserar eller sätter i vibration och healar genom att hålla mina händer över dem. Målet är att öppna upp så att energin får fritt flöde i hela din kropp. Du kommer att uppleva en mjukhet, lättnad och känna dig energipåfylld. Den energin kallar jag för wakan – urenergin/kärlekskällan. Jag berör din kropp i kärlek och ser mig själv som ett instrument att förmedla just kärlek till dig i ett fritt energiflöde. Efter massagen har vi ett samtal om dina upplevelser, känslor och tankar som uppkom under sessionen.

Book

Tantrisk massage

Jag har utvecklat min egen tantriska massage som en fördjupning/förlängning ur min intuitiva energimassage. Båda massageformerna är personliga beroende på hur du som klient känner dig mentalt och känslomässigt för stunden samt hur långt du har expanderat ditt medvetande inom dig själv. Massagen följer därmed inget förutbestämt mönster. Jag masserar mjukt och ibland tar jag i lite mer avhängigt vilka signaler din kropp ger mig. Syftet med massagen är att du ska komma närmare och djupare in i dig själv. Du får möjlighet att slappna av i tillit, ge dig hän, vara i njutning och uppleva alla de aspekter av känslor som kommer vilja ge sig till känna som exempelvis sorg, glädje, besvikelse, skamsenhet, ilska… Du behöver inte hålla tillbaka något, du kommer att vara i och känna ett flöde som tilltar, din livsenergi som ökar din lust i största allmänhet. Du får möjlighet att släppa det som håller dig tillbaka från den du innerst inne är. De energier som börjar flöda kan komma att uttrycka sig på många olika sätt, ju mer du släpper och ger dig hän desto djupare och intensivare kan upplevelsen bli. Ju mindre du förutsätter, värderar, dömer, ju mer du är i flödet desto närmare kommer du att komma dig själv. Före massagen samtalar vi om din intention med mötet (som kommer att vara ett möte med dig själv) och massagen. Kanske du har några speciella önskemål? Kanske du har några områden du inte vill att jag ska beröra? Jag strävar efter att uppnå tillit så att du känner dig trygg innan jag påbörjar behandlingen. Jag använder mig av en ekologisk kokosolja och du kommer att få ligga på en skön madrass på golvet och ta emot en massage som för dig närmare dig själv. Efteråt har vi ett samtal i vilket du får dela med dig av din upplevelse.

Book