True Essence Dance, True Essence Healing Coaching & Healing

About

Hitta Hem till din sanna essens, via dans och medveten rörelse. Välkommen att upptäcka en helt ny form av dans, True Essence Dance, på ditt vis, i din takt, i ett utrymme hållen av Lyselle Sophia.

Känner du att du tappat bort kontakten med vem du är på riktigt, vad du i ditt sanna hjärta tycker och längtar efter? Undrar du vad som är nästa steg i ditt liv? Eller behöver du hjälp att se klarare på en situation, komma förbi ett problem eller en rädsla du tycker att du fastnat i? Då kan True Essence Healing Coachning vara nåt för dig.

True Essence Healing Coachning är en helt ny metod där healing och coachning kombineras för att hjälpa dig att återknyta till din sanna essens. Så at du kan leva ditt liv i större glädje och förverkliga dina drömmar..

True Essence Dance, True Essence Healing Coachning, True Essence Distanshealing, och True Essence Dans Distanshealing är namn på en metod baserad på flere effektiva verktyg som utkristalliserats ur många år av andlig och personlig utveckling, samt arbete med flera etablerade metoder, i samarbete med vår sanna kropp

Jag heter Lyselle Sophia Mörn, och är diplomerad Hyposyntesterapeut™ steg 1 (Coach), diplomerad i Intuitiv Massage™, basmedicin steg 1, certifierad Chakradans Facilitator™ och har jobbat många år inom hälsokost (Life™). Efter en lång resa med mycket sökande i olika metoder, såsom via att vara Reiki Master och Body River Yoga lärare, känns det som att jag kommit Hem i mig Själv och landar där mer och mer, förkroppsligat bortom etablerade metoder. Sökandet har slutat, och Vägen är att landa ändå mer i den sanna kroppen, i en process som kroppen klarar av.

Alla coachningar sker via mobil inom Sverige, via Zoom eller via t ex Telegram, om vi inte kommer överens om ett annat arrangemang. Betalning sker efter bokningen och innan coachningen via Swish 1234914263 eller Bg 5646-1379, utfärdat till True Essence/Sophia Mörn. Låt ditt namn och din adress framkomma på betalningen. Jag ser verkligen fram emot att möta dig precis där du befinner dig.

JAG TROR ATT ALLA SOM VILL, KAN LEVA SIN DRÖM OCH BLOMSTRA SÅ SOM DEN DU I SANNING ÄR.

OMDÖMEN:

"Sophia är en väldigt varm inkännande kvinna, som jag direkt kan känna mig trygg med. Hon guidade mig genom en av mina utmaningar som jag jobbat mycket med på egen hand. Men med hennes djupgående coachning kunde jag gå djupare på ett annat sätt än vad jag kännt tidigare. Hennes varsamma intonande hjälpte mig att både nämna min rädsla och min styrka i en väldigt vacker dans mellan dem."

forts. "Jag fick tag i en kraft inom mig som berörde och stärkte mig på djupet. Sophia gav mig också konkreta tips hur jag kan implementera denna djupa insikt i min vardag. Jag kände mig mig lugn, centrerad och trygg efter coachningen med Sophia.

forts."Jag rekommenderar varmt hennes guidande till alla som känner sig kallade in i hennes sfär. Speciellt till dig som vill stöda kroppen, energin, känslorna och tankarna inom dig att samarbeta."

Patricia Celest, Kärlekscoach www.patriciacelest.com

"Tack för fin session sist! Jättevärdefullt och lugnare i kroppen och känslan kring allt." Kvinna, 43 år

"Det finns få människor jag har djup respekt för, som jag skulle rekommendera till andra. Även om jag inte visste varför, skulle jag kontakta denna enastående kvinna - det finns liksom stor risk att du blir drabbad av att komma till insikt om varför du ens är på denhär planeten." Kvinna, 32 år

Find us

Botanic Hälsokost och Klinik, Mälarö Torg 14A, S-178 30 Ekerö Ekerö Stockholm

Our team

Trueessence

Här kan du boka dina True Essence Healing Coachningar, True Essence distanshealing eller True Essence...

Images

Contact us

0700374277trueessence111@gmail.com

Contact form