True Essence Dance, True Essence Healing Coaching & Healing

Book

True Essence Healing Coachning

True Essence Healing Coachning

En djupgående coachning, som samtidigt inkluderar healing från det Sanna Ljuset och den sanna Kärlekens Sanna Källa. Jag håller utrymmet där du utifrån ett avslappnat tillstånd kan få guidning att återknyta till din sanna essens och din naturliga inre vägledning till att leva mer i enighet med dina drömmar och i större glädje. Healing Coachningen är online via Telegram, Zoom eller via mobil (inom Sverige), eller på plats på Ekerö, Bionic Hälsokost och Klinik, Stockholm OMRÅDEN DU KAN FÅ HJÄLP MED: -Höja självkänslan/självförtroendet -öka självkärleken och självrespekten -Redskap att omvandla rädslor till trygghet -Sätt att hantera kaotiska upplevelser -Från stress till mer lugn -Skapa lyckliga relationer, både till dig själv och andra -Se klarare på ditt liv eller en situation -Redskap att med hjälp av kreativitet omvandla nedstämdhet -Bearbeta trauman -Veta vilka steg som är rätt för just dig att ta -Vägledning att i en process skapa dig ett alltmer mer äkta glädjefullt och blomstrande liv -Emotionshantering MIN DRÖM ÄR ATT ALLA SKA KUNNA LEVA SIN DRÖM OCH BLOMSTRA SÅSOM DEN MAN VERKLIGEN I SANNING ÄR. Boka via boka.se, mail; sophia.morn@gmail.com eller sms: 0700-374277. Om du bor inom Sverige, kan vi göra Healing Coachningen via att jag ringer upp dig. Du sitter bekvämt, ostört, har hörlurar, med tillgång till vatten, ev näsdukar, papper och penna för att kunna göra några få minnes-anteckningar som du kan ha tillgång till som minneslapp att se tillbaka på vid behov. Betalning sker innan sessionen; 60 minuter 900 kr. Första bokningen är 750 kr, och betalas på förskott till Swish 1234914263 eller Bg 5646-1379 utfärdat till Sophia Mörn/True Essence. Skriv ditt namn och postadress på betalningen. Kvitto skickas via mail vid begäran. Jag ser fram emot att höra av dig och se var du befinner dig, och tillsammans se hur du kan landa ännu mer i Ditt Sanna Själv

Book

True Essence Healing Coachning

True Essence Healing Coachningen 90 minuter är i grunden samma som den som är 60 minuter, men väldigt bra om man känner på sig att längre tid behövs, och om det man skulle behöva hjälp med upplevs som lite mer omfattande. Det kan vara bra att innan coachningen skriva ett mail för att lite berätta vad det är du önskar få hjälp med, sâ kan vi snabbare komma in i healing coachningen när vi väl ses eller hörs. Min mailadress är sophia.morn@gmail.com. Skriv i mailet när du har bokat tid. All annan information är samma som för healing coachning 60 minuter. True Essence Healing Coachning 90 minuter pris 1200 kr, och betalas efter bokningen och innan healing coachningen. Första gången är till reducerat pris, 1050 kr. Varmt vãlkommen att höra av dig!

Book

True Essence Distanshealing

True Essence Distanshealing

True Essence Distanshealing är en ny, kraftfull, högfrekvent och kärleksfull healingmetod, som hjälper dig att hitta tillbaka till din egen sanna essens. Healingen löser upp blockeringar både från detta och andra liv, rensar, balanserar och stärker din kropp, energisystem och ditt aurafält. True Essence Healingen arbetar på de områden i dig och din kropp som behöver förändring och frekvenshöjning. Varje gång du tar emot healingen, går den dit den bäst behövs. 60 minuters distanshealing innebär ca 15 minuters samtal innan för att prata lite om din upplevda situation, följd av 30 minuter distanshealing. Efter det återknyter vi ännu en stund och samtalar för att se vad det var som kommit upp under healingen; och om din upplevelse, samt lite tips hur du kan underlätta för dig i vardagen. Jag kan också skriva ett mail och i det berätta vad som du fått hjälp med och vad jag såg. Under healingen, kan du ligga ner eller sitta avslappnat. Se till du har vatten tillgänglig, gärna varmt vatten. En filt kan vara skönt och ev. en näsduk och att du är ostörd. Pris: 900 kr. Första gången 750 kr. Betalning sker efter bokningen och innan vi hörs eller ses via Swish 1234914263 eller Bg 5646-1379, utfärdat till Sophia Mörn/True Essence. Vänligen skriv ditt namn och din postadress på betalningen. Jag ser fram emot att höras. Varmt välkommen!

Book

True Essence Dance

True Essence Dance

Hitta Hem till din sanna essens, via dans och medveten rörelse med True Essence Dance. True Essence Dance är en helt ny form av dans, och fri rörelse, med syfte att komma mer i kontakt med din sanna essens och din sanna kropp i en process, som kommer i den takt din kropp kan hantera, och att umgås med den under ca 50 minuters dans till mixad, blandad musik främst utan sång. Du kan röra dig inspirerad av musiken eller välja att helt eller delvis dansa din egen dans i din egen rytm, oavsett vilken musik som spelas. Främst dansar du din egen dans i respekt både för dina egna och andras gränser. Den passar både dig som är nybörjare, van dansare och dig som är professionell dansare, i en grupp om minst 6 personer och max 18, beroende på utrymmet. Jag meddelar tillfälle och adress här på boka.se. Jag, Lyselle Sophia, ger instruktioner och håller spacet. Efter dansen ges möjlighet att skriva ner din upplevelse, insikter och tankar, som vi kan dela med oss till varandra om vi vill. Nya insikter kan fortsätta att dyka upp även efter danstillfället. Ta med vattenflaska, sköna kläder att dansa i, en extra tröja och om du har ett särskilt skrivhäfte för att skriva ner dina insikter och tankar i efteråt. Du kan dansa barfota eller i sköna inneskor. True Essence Dance-tillfället är totalt ca 105 minuter långt, kostar 350 kr och bokas och betalas på förhand eller i dörren via Swisch 1234914263 eller Bg 5646-1379, utfärdat till Lyselle Sophia Mörn/True Essence. Skriv ditt namn och adress. Varmt välkommen en underbar stund där du kan vila i dina fria lugna eller mer dynamiska rörelse och nära din sanna kropp!

Book

True Essence Dance Distanshealing

True Essence Dance Distanshealing

True Essence Dance Distanshealing är en helt ny typ av healing, som är lämplig vid situationer som du upplever låst, tunga eller kanske bara där du inte kan se någon lösning. Lösningen finns ofta på helt andra plan eller på nya kreativa vis, som kan vara svårt för det logiska tänkandet att räkna ut. Ny, frisk energi och rörelse tillförs en situation eller person, som kan ha upplevts stagnerad. Var uppmärksam på kreativa tankar, ideer, drömmar och uppslag som kommer till dig efter True Essence Dance- healingen. De kan vara verktyg och alldeles nya sätt att handskas med din situation, som med hjälp av healingen nu är öppen för positiv förändring. True Essence Dance Distanshealingen går till så att vi först hörs per mobil eller på ett annat vis vi kommer överens om, t ex via mail trueessence111@gmail.com. Vid det bokade tillfället, pratar vi först om din situation under ca 15 minuter. (Du kan innan dess ha skrivit i ditt mail om din upplevda situation, gärna så övergripande och kortfattat som möjligt.) Vi lägger på, du kan sitta eller lägga dig ner under en filt och slappna av under tiden jag dansar för din situations helande. Efter ca 30 minuter hörs vi igen, och jag berättar hur jag upplevde healingen ur mitt perspektiv. Jag ger också lite tips och förslag som kan vara behjälpliga. Kom ihåg att lita på ditt eget sanna kropps vishet. True Essence Dance Distanshealingen kostar 900 kr, och betalas innan healingen med Swish 1234914263 eller via Bg 5646-1379, utfärdat till Sophia Mörn/True Essence. Skriv ditt namn och adress på betalningen. Kvitto kan skickas per mail vid begäran. Observera att första bokningen är för ett reducerat pris, 750 kr. Varmt välkommen!

Book

Husuppgradering/husrening

Husuppgradering/husrening

True Essence Husuppgradering /Husrening är ett helt nytt helhetskoncept i 3 steg. Steg 1) Du berättar om din upplevelse och vad du önskar få hjälp med via mail, trueessence111@gmail.com, eller överenskommet mobilsamtal. Jag skickar True Essence Healing på distans på överenskommen tid till huset, marken, alla boende och inblandade på alla plan, några dagar innan vi ses. Mycket kan shifta redan här, och jag får ofta ledtrådar till varför energin har upplevts tung, trög eller kanske t o m obehaglig. Steg 2) Vi ses vid överenskommen tidpunkt, och går igenom huset rum för rum. Fastnad energi kan få hjälp att lyftas och skingras. Vi går igenom praktiska tips kring hur inredningen kan förbättra energin i huset. Jag ger förslag på metoder som kan inspirera till fortsatt positiv utveckling både gällande hemmiljön och individuellt. Detta steg tar ca 2 timmar, lite beroende på storleken på huset och problemet. Steg 3) Efter ca 2-3 veckor hörs vi per telefon på överenskommen tidpunkt för ett uppföljnings samtal, där du får berätta hur det gått, vad du upplever och om du har några frågor du vill diskutera. "Hur kan jag få det garanterat att husreningen och uppgraderingen kommer att hålla?" Svar: Jag har gett husreningar med fantastiska resultat som hållit, men också där det inte hållit utan problemen återkommit. I dessa fall har det handlat om omgivningen, till exempel om du bor under eller precis bredvid ett kraftnät, eller på annat vis där nåt i husets nära omgivning kommer att fortsätta störa energin, så är valet att antingen acceptera detta och hitta ett bättre boende, eller kräva att det som stör flyttar. Husuppgraderingen bokas i god tid före. Priset är 2200 kr per hus, och betalas på förhand till Swish 1234914263 eller på Bg 5646-1379, utfärdat till Sophia Mörn/True Essence. Rese-ersättning t/r tillkommer i förskott eller mot kvitto när jag kommer dit. Skriv ditt namn och adress på inbetalningen. Varmt välkommen att höra av dig!

Book

Transformational Dance

Transformational Dance

Transformational Dance är ett helt nytt och unikt danstillfälle, som är speciellt utformad för att du som dansar kan få möjlighet att transformera en stor mängd blockeringar till sant flöde, ljus, kärlek och lätthet i kroppen. Sophia Lyselle är True Essence Healer, instruerar och håller spacet. Hon har många års erfarenhet av healing och inre arbete, samt att leda grupper. I Transformational Dance är det din sanna kropp som bestämmer hur den vill röra sig. Alla som dansar får hjälp av hennes healing tillsammans med den egna dansen och fri rörelse i sin egen takt, vilket möjliggör detta. Musiken är blandad, och du kan välja att följa musiken, eller helt gå in i din alldeles egen takt och intensitet, subtilt eller mera aktivt. Efteråt ges en stund att fritt skriva ner insikter, frågeställningar och vad du vill ta med dig hem. Du kan också välja att teckna eller rita dina känslor och upplevelser. Transformational Dance kan dansas fristående, eller som förberedelse inför True Essence Dance, för att få en ännu mer givande och djupt helande upplevelse. Transformational Dance kommer att tillsammans med True Essence Dance dansas i olika lokaliteter, och information om var nästa T D och T E D kommer att äga rum, kommer att läggas upp här på boka.se. En workshop kostar 350-500Kr, beroende på om du bokar den ena dansen eller båda. Prova-på har ett självkostnadspris. Jag ser verkligen fram emot att dansa med dig. För mig är detta att komma Hem i mig Själv, på riktigt. Välkommen!

Book