True Essence Coaching och Transformational Dance

Nyckelbyvägen 22, Ekerö Stockholm S-178 90
marker map pin icon
Inga omdömen

Våra Tjänster

True Essence Coaching och Transformational Dance

Känner du att du tappat bort kontakten med vem du är på riktigt, vad du i hjärtat tycker och längtar efter? Undar du vad som är nästa steg i ditt liv? Eller behöver du hjälp att se klarare på en situation, komma förbi ett problem eller en rädsla du tycker att du fastnat i? Då kan True Essence Coachning vara nåt för dig.

Via bl a hypnotisk kommunikation, kan känslor fâ hjälp att komma till ytan för att bli sedda, hörda, förstådda och för att sen kunna släppa dessa. True Essence kan vägleda dig att leva mer i enighet med dina riktiga drömmar och i större glädje.

True Essence Coachning, Transformativ Dans och Transformativ Distanshealing är ett samlingsnamn på en metod baserad pâ flere effektiva verktyg som utkristalliserats ur många år av andlig och personlig utveckling, samt arbete med flera etablerade metoder.

Jag heter Sophia Mörn, jag är diplomerad Hyposyntesterapeut™ steg 1 (Coach), diplomerad i Intuitiv Massage™, basmedicin steg 1, certifierad Chakradans Facilitator™ och har jobbat många år inom hälsokost (Life™).

Alla coachningar sker via mobil inom Sverige eller Telegram, om vi inte kommer överens om ett annat arrangemang. Betalning sker efter bokningen och innan coachningen via Swish 1234914263 eller Bg 5646-1379 , till True Essence/Sophia Mörn, och låt ditt namn och din adress framkomma på betalningen.

JAG TROR ATT ALLA SOM VILL, KAN LEVA SIN DRÖM OCH BLOMSTRA SÅ SOM MAN ÄR.

OMDÖMEN:

"Sophia är en väldigt varm inkännande kvinna, som jag direkt kan känna mig trygg med. Hon guidade mig genom en av mina utmaningar som jag jobbat mycket med på egen hand. Men med hennes djupgående coachning kunde jag gå djupare på ett annat sätt än vad jag kännt tidigare. Hennes varsamma intonande hjälpte mig att både nämna min rädsla och min styrka i en väldigt vacker dans mellan dem."

forts. "Jag fick tag i en kraft inom mig som berörde och stärkte mig på djupet. Sophia gav mig också konkreta tips hur jag kan implementera denna djupa insikt i min vardag. Jag kände mig mig lugn, centrerad och trygg efter coachningen med Sophia."

forts."Jag rekommenderar varmt hennes guidande till alla som känner sig kallade in i hennes sfär. Speciellt till dig som vill stöda kroppen, energin, känslorna och tankarna inom dig att samarbeta."
Patricia Celest, Kärlekscoach www.patriciacelest.com

"Tack för fin session sist! Jättevärdefullt och lugnare i kroppen och känslan kring allt." Kvinna, 43 år

"Det finns få människor jag har djup respekt för, som jag skulle rekommendera till andra. Även om jag inte visste varför, skulle jag kontakta denna enastående kvinna - det finns liksom stor risk att du blir drabbad av att komma till insikt om varför du ens är på denhär planeten." Kvinna, 32 år

Läs mer