Träna för hälsa

Här erbjuds du b.la. personlig träning, gruppträning, hälso-...

Read more

Book

GRUPPTRÄNING

Cirkelträning - utegym, 60 min 8 tillfällen

START: 20 mars 2023 Träna ett härligt energigivande cirkelträningspass på utegym! En effektiv och rolig form av styrketräning i grupp uppdelad i 10 olika träningsstationer som roteras i tre omgångar. Det är en fartfylld kombination av styrkeövningar, rörlighet, spänst, balans -och konditionsträning. På varje station tränar vi i 40 sekunder och vilar 20 sekunder. Passar alla oavsett tidigare träningsbakgrund. Du bestämmer din egen intensitet och deltar utifrån din bästa förmåga. Alla övningar anpassas till Bas, mellan eller avancerad. Det här ska vara träningspasset du längtar till! Start: Vecka 12 till V21. OBS! 10 april och 1 maj utgår. Måndagar: kl 18:00 – 19:00 Plats: Täby Park Använd gärna friskvårdsbidraget. Minst 5, deltagare för att starta gruppen

Nordic Walking, 75 min

STARTAR 23 Mars 2023.. Nordic Walking är stavgång där du får möjlighet att träna upp din kondition och din kroppsstyrka. Passen är variationsrika, roliga och utmanade samtidigt som de är skonsamma mot knän och fötter. Vi kommer gå på motionsspår, skogsstigar och i bland träna lite tuffare gå-intervaller eller rena backpass. Allt för en starkare, gladare och uthålligare kropp. Träningsprogram för att få till egen träning mellan träffarna ingår. Inga förkunskaper, men du ska kunna gå obehindrat. Start: Vecka 9 till V.16, (8 tillfällen) Plats: TÄBY, Ensta krog utegym (samling) När: Onsdagar: kl 18:00 – 19:15 Använd gärna friskvårdsbidraget. Minst 4, deltagare för att starta gruppen

HÄLSA

Hälsomotion med Personlig tränare

Passar för dig som vill komma igång med rörelse och med vardagsmotionen. Även lämplig för dig som har en förhöjd hälsorisk: t.ex. övervikt, högt blodtryck, risk att insjukna i diabetes eller hjärt- och kärlsjukdomar.

Book

KURSER

Lilla PT-gruppen Styrka för hälsa 90 min

Lär dig träna för hälsan på ett utomhusgym tillsammans med Personlig Tränare. Vi tränar 3 lördagar i mars (2, 9 och 6 ). I kursen lär du dig att träna upp din allmänna styrka på ett utegym, men även balans, rörlighet och konditionsträning kommer du få bekanta dig med. I lilla PT-gruppen är det max 3 deltagare per grupp. Det ger ett extra fokus att skapa en tillåtande och inspirerade träning för allas olika förutsättningar och behov. Varmt välkommen att boka din plats. Vid första tillfället går vi kort igenom din historik och var du vill vara i framtiden. En filmad rörelseanalys ingår. Videon ger oss ledtrådar till vad vi ska fokusera på för just din utveckling och hur du på bästa sätt ska nå dit. Efter kursen får du ett personligt 8-veckors träningsprogram för styrka på utegym. Inga förkunskaper krävs för att delta. Minst 2 deltagare för att kursen ska starta. Använd gärna ditt friskvårdsbidrag.

PT - Intensivkurs i löpteknik 2x120 min

ENDAST HELGER I APRIL. Intensivkurs där löpningen och endast du är i fokus för att du ska få möjlighet att utveckla dig själv med bättre löpteknik och hitta glädjen i att kunna springa. Intensivkursen är uppdelad på två tillfällen á 120 minuter, lördag och söndag. Pris: 1990 kr DAG 1. 120 minuter Löpteknik och löpstegets grunder. Dag 2. 120 minuter Löpteknik för backe och löparens styrkepass. I kursen ingår även Filmning av löpsteget och förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Övningar för bättre löpsteg samt uppvärmning och nedvarvningsövningar. Styrkepass för löpare. 10 v löpträningsprogram för 5 el 10 km Intensivkursen är uppdelad på två tillfällen, 120 minuter på en lördag och söndag. OBS! Kan endast bokas: 15-16 april, 22-23 april och 29-30 april 2023. Du behöver inte vara supertränad eller ha bra kondition. Kom i den form du är i helt enkelt. Coachning och praktiska övningar varvas under passet och allt anpassas efter din förmåga. Kom ombytt i löparkläder efter väder. Ta gärna med något att dricka och en extra tröja eller jacka vid kylig väderlek. Varmt välkommen!

PT-Löpteknikgrupp 8- veckor (75 min)

STARTAR: 13 april 2023 PT-löpargrupp - 8-veckors kurs i löpteknik med diplomerad löptränare. Passar för dig som är nybörjare eller känner dig ovan med att jogga eller springa. Blir du andfådd bara efter ett par 100 meter in på löprundan eller tycker det verkar helt utsiktslöst att orka springa 5 km utan att ta pauser, då är den här kursen i löpteknik just för dig. Kursen ger dig en bra grund för att springa med ett effektivare löpsteg. Tillräckligt med tid finns för att öva och vänja sig vid de olika träningsmomenten samt utveckla en bra grundkondition. Passen är variationsrika, roliga och lite utmanade Vi kommer springa på motionsspår, skogsstigar och i bland träna intervaller eller springa backpass. Allt för en starkare, gladare och uthålligare kropp. Träningsprogram för att få till egen löpträning mellan passen ingår. All träning anpassas till deltagarnas konditionsförmåga. För att alla i gruppen ska få bra coachning finns det plats för max. 6 personer. Vid första träffen gör jag en filmanalys och ger personliga tips på din löpteknik. Det brukar bli en positiv aha-upplevelse att se sig själv och förstå hur små justeringar verkligen gör skillnad på löpsteget. Period: V.15 - V.22 När: Torsdagar OBS! 18 maj ersätts med annan dag. Tid: 18:15 – 19:30 (ca 75 min) Plats: Enebybergs IP. Samling vid nya utegymmet PRIS: 1 990 kr ink moms Minst 3 anmälda för kursstart, max 6 deltagare. Använd gärna ditt friskvårdsbidrag!

PERSONLIG TRÄNING

Din kropp - Ditt gym

Lär dig träna på utegym! Skaffa kunskapen och lär dig övningarna som ger dig tillgång till "DIN KROPP - DITT GYM", Du får en praktisk genomgång av och styrka,-och balansövningar som är anpassade för just dig och det du vill uppnå med din hälsa. Ingen förkunskaper behövs. Ett 8-veckors personligt träningsprogram för utomhusgym ingår. Endast LÖRDAGAR Lördagar: 120 min Använd gärna friskvårdsbidraget!

Book

Löpteknik Kurs 1

Unna dig lyxen att lära dig springa och känna glädjen över att bli en löpare. Vid första kurstillfället lär du dig de viktigaste delarna av att springa avslappnat och bekvämt. Vid tillfälle 2 som bokas separat, lär du dig att springa i upp- och utförsbackar! Plats: Stockholm, (Norra) vi bestämmer tillsammans var vi kör PT-passet. Varmt välkommen att boka kurs 1!

Book

Löpteknik Kurs 2

Unna dig lyxen att lära dig springa och känna glädjen över att bli en löpare. Vid första kurstillfället 1 lär du dig de viktigaste delarna av att springa avslappnat och bekvämt. Vid tillfälle 2 som bokas separat, lär du dig att springa i upp- och utförsbackar! Plats: Stockholm, (Norra) vi bestämmer tillsammans var vi kör PT-passet. Varmt välkommen att boka kurs 2.

Book

PT-Löpteknik

Vill du utveckla din löpning kan ett PT-pass med löptränare vara något att börja med. Passet börjar med att vi kort går igenom din historik, tittar på hur du springer idag och vart du vill vara i framtiden. Du filmas vid ditt första träffen och utifrån det får du förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Du kommer även få träna på en del praktiska löpövningar utifrån vad filmningen visar. Att ta med: kläder efter väder, energi och vätska. Plats: Sollentuna IP (Löparbanan) Använd gärna friskvårdsbidraget.

Book