Yogi Spirit

Välkommen att boka in dig på välgörande yoga och andra event...

Read more

Book

Kirtan / Chanting / Mantrasång

Chanting Cirkel

Låt oss samlas och vibrera tillsammans. Vi mjukar upp vår fysiska kropp med några hjärtöppnande positioner och chantar sen tillsammans olika mantran och enkla, men kraftfulla rainbow songs. Höjer vår vibration, balanserar vår kropp och öppnar upp för mer samstämdhet och nya möjligheter. _Alla_ är välkomna 😃 Kan du prata, så kan du sjunga.. Vi gör det här tillsammans och skapar en magisk oas i gemenskap. Varmt välkommen att ta med egna instrument. Ta med vattenflaska och gärna egen kopp om du vill dricka te som vi bjuder på. Ta med ditt favoritsnacks du vill dela med dig av så ställer vi fram det i slutet och fikar tillsammans. Pris, donation på plats. Du väljer själv vad du kan bidra med. Förslag, 100 kr. Varmt varmt varmt välkommen till vår mysiga studio på Vedbyvägen 10 i Klippan, Nordvästra Skåne.

Yoga

Hatha/Vinyasa Yoga

Fysisk yoga med rötterna i Hatha Yoga och Patanjalis lära där vi skapar medvetenhet, styrka och flexibilitet. Meditation, Pranayama och Asanas i varje klass med härliga variationer.

Morning Bliss Yoga

Väck upp kroppen på allra vackraste sätt. Vi andas, mediterar och mjukar upp och får in mer energi, rörlighet och glädje i vår kropp. Vill du ha en riktigt bra dag så börjar du här, med morgonyoga

Yin Yoga

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i 1-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. När passar Yinyoga? En ideal yogaform för personer som utövar sporter som är väldigt fysiskt påfrestande för kroppen, såsom bollsporter och styrketräning. Ett komplement eftersom fokus ligger på ligament, leder och bindväv vilket är delar av kroppen som kan påverkas i viss negativ bemärkelse när vi utmanar och belastar kroppen hårt. Yinyogan hjälper dessutom till att skydda kroppen mot förtidigt åldrande i form av stelhet och orörlighet. Yinyoga passar alla. Med hjälp av props, olika hjälpmedel såsom filtar och bolster, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar. När du har långvarig stelhet och smärtproblematik i kroppen, känner dig trött, överstimulerad, har humörsvängningar, mycket tankar som snurrar, känner ett behov av att fylla på med energi och/eller har för mycket energi.