Starman Communication

Jag hjälper dig se vad du längtar efter och sätta ord på vad...

Read more

Book

Samtalscoachning

Vägledande samtal (nykund)

Vägledande samtal är ett första enskilt samtal där vi kartlägger var du står just nu. Vart du vill, vad ditt primära hinder är och vad du behöver göra för att röra dig mot det du vill. En chans för dig att ställa frågor inför en individuell coachningsplan och en möjlighet för oss båda att se om vi är rätt matchning för varandra. Vi träffas hos mig i Hanhals, i lokal i Centrala Kungsbacka eller Online. Varmt välkommen!

Book

Coachande samtal

Individuell coachning där fokus ligger på ditt primära problemområde. Säljs i block om minst tre tillfällen. Under dessa tillfällen får du övningar och uppgifter som anpassas utifrån just dig och din situation.

Book

Utvecklingsprogram 12v

Ett helhetsprogram som på ett metodiskt sätt tar dig från där du är idag och dit du vill vara. Tolv djupgående veckor där du får klarhet i vad du vill, bygger självtillit, blir tydlig i din kommunikation och börjar gå mot den tillvaro du längtar efter.

Book

Gruppcoaching

STAR(t)UP - Inspirationshelg Marstrand

En ögonöppnande helg som ger klargörande insikter om dig själv, dina behov och dina framtida vägval. Genom kärnfulla övningar/meditationer, tid för egen reflektion och utforskande gruppcoaching återvänder du hem mer grundad, med tydligt mål, ny inspiration och verktyg att ta nästa steg mot ditt fulla potential. En spark i baken och uppvaknande för dig som känner dig vilsen eller i ett vägskäl i livet. (Inga förkunskaper krävs. Du kommer precis som du är. Enda kravet är att du är redo och villig att möta och börja arbeta med dig själv.) Nästa datum: 5-6 mars Plats: Marstrands Havshotell Tid: Lördag 09:00-17:00 & Söndag 09:00-16:00