Shades of beauty (Anna Ågren)

Hej! Anna heter jag och äger företaget Shades of beauty. Jag...

Read more

Book

Brynfärg & plock

Brynfärgning & plockning

Book

Fransförlängning mix

Fransförlängning nytt set mix

Mix är en blandning av singel och volymfransar.

Book

Fransförlängning stor påfyllning mix

Mix är en blandning av singel och volymfransar. Städar upp bland fransarna, tar bort fransar som vuxit ut för långt utan att ha fallit av. Fyller upp din fransförlängning så mycket det går på den tiden jag har.

Book

Fransförlängning singel eller flat lash

Fransförlängning liten påfyllning singel

Liten påfyllning av singelfransar. Städar upp, dvs plockar bort volymfransar som vuxit ut för lång och ersätter dom med nya fransar. Denna påfyllning rekommenderas om det endast gått 2-3v Om det sitter färre än 20 fransasr/öga så bokas ett nytt set.

Book

Fransförlängning nytt set singel

Fransförlängning med singelmetoden. Fäster 75-95 fransar per öga, normalt nytt set. PÅFYLLNING - Rekommenderar en normal påfyllning ca var tredje vecka. SKÖTSELRÅD - Ju försiktigare du är, desto bättre håller din fransförlängning. Minimera användandet av produkter på ögonen. Speciellt oljebaserade produkter. Tvätta ögonen försiktigt och helst endast med ljummet vatten och rengöring utan olja, finns att köpa på salongen. Gnugga inte ögonen. Använd ej vattenfast mascara eller ögonfransböjare med dina nya fransar.

Book

Fransförlängning quick fix singel

Quick fix med singelfransar. Denna behandling är för dig som har fått en glugg eller vill vara extra fyllig inför helgen eller kanske en dejt. Det jag gör är att jag fäster så många nya fransar som jag hinner på 30 min. Gör ingen städning på så sätt att jag inte plockar bort fransar som vuxit för långt.

Book

Fransförlängning stor påfyllning singel

Stor påfyllning av singelfransar. Städar upp, dvs plockar bort volymfransar som vuxit ut för lång och ersätter dom med nya fransar. Denna påfyllning rekommenderas om det gått 4-5v Om det sitter färre än 20 fransasr/öga så bokas ett nytt set.

Book

Fransförlängning Volym

Fransförlängning liten påfyllning volym

Liten påfyllning av volymfransar. Städar upp, dvs plockar bort volymfransar som vuxit ut för lång och ersätter dom med nya fransar. Denna påfyllning rekommenderas om det endast gått 2-3v Om det sitter färre än 20 fransasr/öga så bokas ett nytt set.

Book

Fransförlängning Nytt set Volym

Fransförlängning Nytt set Volym. Volymfransar, fäster 2-6 tunna fransar i en "solfjäder"- liknande form på en av dina egna fransar för att få mer volym än vad som är möjligt med singelfransar. Skadar inte dina egna fransar så volymfransar är mycket tunnare än singelfransar.

Book

Fransförlängning quick fix volym

Quick fix med volymfransar. Denna behandling är för dig som har fått en glugg eller vill vara extra fyllig inför helgen eller kanske en dejt. Det jag gör är att jag fäster så många nya fransar som jag hinner på 30 min. Gör ingen städning på så sätt att jag inte plockar bort fransar som vuxit för långt.

Book

Fransförlängning stor påfyllning volym

Stor påfyllning av volymfransar. Städar upp, dvs plockar bort volymfransar som vuxit ut för lång och ersätter dom med nya fransar. Sitter det färre än 20 fransar/öga så boka ett nytt set.

Book