Sarahs Hälsa och skönhet Elevpriser

Book

Ansiktsbehandling Dermalogica 30min

I en klassisk ansiktsbehandling ingår Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och eftervårdande produkter

Book

Ansiktsbehandling Dermalogica 50min (Djuprengöring)

I en djuprengörande ansiktsbehandling ingår rengöring, peeling, ångbehandling, portömning, ansiktsmassage och eftervårdande produkter.

Book

Färg av fransar

OBS! Endast färg av fransar. Frans och bryn finns separat

Book

Färg av fransar och bryn inkl plockning

Book

Färgning av bryn inkl plockning

Book

Hot Stone Massage Elevpris Helkropp

Elevpris Massage med varma stenar. Helkropp ca 50 min. Jag kommer behöva ha kurskompendium att bläddra i under tiden därav kommer det ta lite längre tid och jag kommer behöva läsa emellanåt. Vem kan gå på Hot Stone massage ? Alla som är friska och kan få en vanlig massage. Hjärt och kärlsjukdomar bör rådfråga läkare innan bokning. Personer med MS eller någon annan neurologisk sjukdom rekommenderas att inte boka den här behandlingen.

Book

Hot Stone Massage Elevpris Helkropp + Ansikte

Book

Hot Stone Massage Elevpris Rygg

Elevpris Massage med varma stenar. Rygg Ca 30 min. Jag kommer behöva ha kurskompendium att bläddra i under tiden därav kommer det ta lite längre tid och jag kommer behöva läsa emellanåt. Vem kan gå på Hot Stone massage ? Alla som är friska och kan få en vanlig massage. Hjärt och kärlsjukdomar bör rådfråga läkare innan bokning. Personer med MS eller någon annan neurologisk sjukdom rekommenderas att inte boka den här behandlingen.

Book

Ansiktsbehandling 30min och nack och rygg massage

Ansiktsbehandling 30min Ingår rengöring, peeling, massage, mask och eftervårdande produkter

Book

Ansiktsmassage 20min Avslappning

Massage av ansikte, huvud och dekolletage. Avslappnande, minskar spänning och en skön stund om man inte har så mycket tid över eller inte vill ha massage på kroppen. Denna ingår i ansiktsbehandling 30 och 50 min fast med mindre tid.

Book

Nack och ryggmassage Avslappning

Nack och ryggmassage 30 min

Book

Vaxning Halva ben

I halva ben vaxar man precis ovanför knäskålen. Att tänka på före behandling med vax: - Om du tidigare rakat dig bör du vänta minst 5-6 veckor innan din vaxning. Detta för att uppnå bästa resultat då håret växer i flera olika faser. På detta sätt gör det lite mindre ont och  gör vaxningen enklare. -Första gångerna bör man vara beredd på att det kan det hända att inte riktigt allt hår följer med och då beror det på att den sista växtfasen inte kommit upp riktigt eller att du inte väntade tillräckligt länge innan dit besök. -Försök att slappna av under vaxningen då hårstråna annars kan gå av istället för att ryckas med helt om du spänner dig eller rycker emot. Slappnar du av känns smärtan mindre. - Använd gärna löst sittande byxor när du skall vaxa dig så att huden kan andas och får vila efter vaxningen. Veckan innan och veckan efter mens är smärttröskeln som lägst. -Duscha och Skrubba gärna huden innan ditt besök. Efter vaxningen bör huden vila 24 timmar. Efter vaxning: Undvik onödig friktion eller att ta på det vaxade området första timmarna efter vaxning för att inte irritera området. -Undvik dusch, parfymerade produkter, träning, bastu och vanlig solande samt att bada i klorerade bad på ca 24 timmar. Detta på grund av att hårsäckarna är öppna och huden är extra känslig. Det kan annars uppstå inflammationer i hårsäckarna. -Vi smörjer in huden med välgörande eftervårdsprodukt. Så första dygnet behöver du inte tänka på något. Hur ofta bör man vaxa? De flesta går var 4:e till var 7:e vecka, det beror på hur snabbt håret växer vilket varierar från person till person. Gör du en vaxning regelbundet tröttas hårsäckarna ut och du får en glesare hårväxt och tunnare strån. Därmed gör det mindre ont än vid din första vaxning. Ett starkt tips är att du tar för vana att boka in en tid för återbesök direkt efter ditt besök så slipper fundera på om tider finns när det är dags.

Book