reTreats Svedmyra

"Treats" för kropp, själ och ande. "Grow Your Roots - Sprea...

Read more

Book

Shamansk Healing med Trum-resa och Rapé

Djup avslappning, renande och grundande. Stimulerar andligt uppvaknande och utvecklande. Möjliggör för kontakt med inre visdom, insikter och aktivering av energi. Rytmen av trummans slag är djupt förankrad i oss människor sedan uråldriga tider. Trumman var vårt första instrument efter rösten och genom våra kroppar har vi bl.a koppling till trummandet genom hjärtslagen redan innan vi föddes. Trummande hjälper kroppen att slappna av och ökar hjärnans alfa-vågor så att medvetandet öppnas och vi kan komma i kontakt med en annan verklighet och visdom. Under trumresan kanaliserar jag sång och toner som hjälper till att hålla och guida din process. Rapé är en plantmedicin bestående av örter och tobak som kommer från Amazonas och används av shamaner vilket är en del av deras kultur och historia. Rapé blåses in genom näsborrarna med hjälp av en pipa och har en helande effekt på den fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella kroppen. Den hjälper till att frigöra stress och gamla invanda tankemönster, är hjärt-öppnande, grundande och hjälper till att tysta det inre bruset. Vår Rapé kommer från Yawanawa och Huni Kuin stammen. Den är gjord med mycket kärlek och omtanke. Rekommendation att du inte äter något tungt senare än två timmar innan denna behandling. Vi inleder sessionen med ett samtal om din intention och vad du kommer med som är aktuellt för dig. Sessionen avslutas med integration i tystnad samt ett avslutande samtal.

Book

Shamansk Healing med Klangskål och Trumma

Djup avslappning, renande och grundande. Stimulerar andligt uppvaknande och utvecklande. Reglerar Vagusnervens tonus. Under behandlingen får du ligga med klangskålar på din kropp och både höra och känna klangernas vibration genom kroppen. Detta varvas med trumarbete och behandlingen avslutas med en kanaliserad röst-toning och klangskål. Du är påklädd. Rytmen av trummans slag är djupt förankrad i oss människor sedan uråldriga tider. Trumman var vårt första instrument efter rösten och genom våra kroppar har vi bl.a koppling till trummandet genom hjärtslagen redan innan vi föddes. Trummande hjälper kroppen att slappna av och ökar hjärnans alfa-vågor så att medvetandet öppnas och vi kan komma i kontakt med en annan verklighet och visdom. På ett liknande sätt arbetar klangen från klangskålar genom kroppens hålrum och höga halt av vatten och vätska. Vi är oerhört mottagliga för vibrationer och påverkas både känslomässigt och fysiskt. Vagusnerven löper från skallbasen ned till ryggradens slut och är förankrad i alla inre organ. Den hanterar bl.a matsmältning, immunförsvar samt kroppens lugn-och-ro-system. Likt katter som spinner både vid välmående och vid stress och skada, läker vi och kommer i balans av den här typen av frekvenser.

Book

Chakrabalansering med Shamantrumma

Trumarbete med kanaliserad röst-toning. Du är påklädd. Vi startar med ett samtal om vart du är i livet just nu och hur du upplever din energi. Jag trummar och sjunger genom alla dina chakran för balansering, kalibrering och stimulering. Efteråt får du ligga kvar en stund och låta vibrationerna jobba klart i din kropp innan vi avslutar med en incheckning om något särskilt kom upp. Den här behandlingen kan upplevas både djupt avslappnande och energihöjande beroende på vad du är i och behöver just nu. Renande och grundande. Stimulerar andligt uppvaknande och utvecklande. Reglerar Vagusnervens tonus. Rytmen av trummans slag är djupt förankrad i oss människor sedan uråldriga tider. Trumman var vårt första instrument efter rösten och genom våra kroppar har vi bl.a koppling till trummandet genom hjärtslagen redan innan vi föddes. Trummande hjälper kroppen att slappna av och ökar hjärnans alfa-vågor så att medvetandet öppnas och vi kan komma i kontakt med en annan verklighet och visdom. Vagusnerven löper från skallbasen ned till ryggradens slut och är förankrad i alla inre organ. Den hanterar bl.a matsmältning, immunförsvar samt kroppens lugn-och-ro-system. Likt katter som spinner både vid välmående och vid stress och skada, läker vi och kommer i balans av den här typen av frekvenser.

Book

Soundhealing med Klangskål & Röst

För djup avslappning, rening och stimulerande av andligt uppvaknande. Reglerar vagusnervens tonus vilket stärker matsmältning, immunförsvar och din förmåga att reglera stress. En energibehandling inspirerad av klangmassage och toning med rötter i shamanism. Du ligger påklädd med klangskålar på kroppen vars vibrationer och ljud påverkar dig på flera plan. Behandlingen avslutas med en kanaliserad röst-toning. Då vår kropp innehåller en mängd hålrum och stora mängder vatten är vi särskilt mottagliga för de vibrationer som toner och klanger ger. Vi är själva också ett slags ”instrument” som vi kan ”stämma” likt en fiolsträng, liksom katters spinnande frekvenser ökar deras läkeförmåga. Några effekter är att vibrationerna hjälper dig till ett tillstånd för självläkning och reglering av vagusnerven som är avgörande för vårt ”lugn-och-ro-system”. Djupt avslappnande och grundande. Vi inleder med ett samtal om det som är viktigt för dig just nu. Behandlingen förstärks vid behov med terapeutiska aromaoljor.

Book

Healing

Kropp och själ lagrar erfarenheter som obearbetade kan ge upphov till besvär på flera nivåer. Under en session får du ligga påklädd, inbäddad och ompysslad på en varm bänk. Genom att känna in och kommunicera med din kroppsenergi kan minnen, inre förnimmelser och känslor få komma till ytan och tas om hand. En healingsession öppnar ofta upp för inspiration och lust till vidare utforskande av den egna själsliga utvecklingen. Behandlingen börjar med ca 15-20 minuters samtal.

Book

Medial Vägledning - Tarot / Orakelkort / Kanalisering / Samtal

Att följa sitt hjärta är ett väl använt uttryck, men kanske stundtals svårt att omsätta i verkligheten. Ibland är intrycken många och de inre svaren osäkra och otydliga. Vi kan känna oss vilse och ha behov av guidning eller bekräftelse på det vi innerst inne vet någonstans. Genom Medial/Andlig Vägledning kan du få hjälp att se på dig själv och din situation på nytt. Jag lägger kort och öppnar upp för vägledning från högre perspektiv där vi också gör ett gemensamt utforskande. Du som söker aktivera eller utveckla din egen intuition får hjälp och stöttning i din process och det finns en fin helande energi närvarande under dessa sessioner. Jag kan anpassa sessionen efter dina behov och använder mig av Tarot, Orakelkort, Kanalisering och direkt kontakt med anförvanter i de tillfällen som sådan kontakt uppstår. Du är själv medskapare och ansvarig för ditt liv och dina livsval. Du har egen kraft att påverka, omskapa och skapa ditt liv och det finns inget statiskt öde som är skrivet i sten. Vägen blir till när du går. Medial vägledning kan vara ett stöd och ett sätt för dig att möta och bearbeta din situation genom att få syn på sådant som tidigare legat mer i det fördolda, tillsammans med inspiration, kraft och riktning till det som ligger framför dig.

Book

Medial Vägledning via TELEFON - Tarot / Orakelkort / Kanalisering / Samtal

Få kortläggning, kanaliserade budskap och vägledning via telefon. Ange ditt telefonnummer vid bokning så ringer jag upp på din bokade tid. Att följa sitt hjärta är ett väl använt uttryck, men kanske stundtals svårt att omsätta i verkligheten. Ibland är intrycken många och de inre svaren osäkra och otydliga. Vi kan känna oss vilse och ha behov av guidning eller bekräftelse på det vi innerst inne vet någonstans. Genom Medial/Andlig Vägledning kan du få hjälp att se på dig själv och din situation på nytt. Jag lägger kort och öppnar upp för vägledning från högre perspektiv där vi också gör ett gemensamt utforskande. Du som söker aktivera eller utveckla din egen intuition får hjälp och stöttning i din process och det finns en fin helande energi närvarande under dessa sessioner. Jag kan anpassa sessionen efter dina behov och använder mig av Tarot, Orakelkort, Kanalisering och direkt kontakt med anförvanter i de tillfällen som sådan kontakt uppstår. Du är själv medskapare och ansvarig för ditt liv och dina livsval. Du har egen kraft att påverka, omskapa och skapa ditt liv och det finns inget statiskt öde som är skrivet i sten. Vägen blir till när du går. Medial vägledning kan vara ett stöd och ett sätt för dig att möta och bearbeta din situation genom att få syn på sådant som tidigare legat mer i det fördolda och tillsammans med inspiration ge kraft och riktning till det som ligger framför dig.

Book

Regndroppsmassage

Massage med extrakt av klassiska läkeväxter inspirerat av Lakotastammars syn på kropp och frekvenser samt tibetansk zon-terapi. Boostar ditt immunförsvar på ett naturligt sätt. Motverkar bakterier, virus och parasiter, främjar blodcirkulation och andning. Behandlar den fysiska kroppen, känslokroppen samt energikroppen.

Book

Inner Awakening (15 sessioner)

UTVECKLA DINA ANDLIGA FÖRMÅGOR INTUITION/MEDIALITET, MEDITATION/CONSCIOUSNESS TOLKA TAROT & ORAKELKORT, DRÖMARBETE & ARKETYPER Utforska och väck mer av din potential! Ditt ljus behövs i världen. "Our essential nature is one of pure potentiality.” - Deepak Chopra Vill du väcka upp och utveckla din andliga potential? Jag har utforskat och praktiserat meditation, Tarot, drömarbete, astralresor, automatskrift m.m sedan barndomen. Som vuxen har jag arbetat snart 20 år med mina andliga verktyg, samt fördjupat och vidareutvecklat mina kunskaper och erfarenheter genom olika kurser och en 7 årig utbildning/praktik till Expressive arts psykoterapeut, där bl.a shamanska traditioner från hela världen ligger till grund för metoden. Det är nu hög tid att leva mer i sin andliga kraft! Vi är så mycket mer än vad vi kan föreställa oss och vårt engagemang i det andliga fältet gör avtryck i hela universum. Privat eller professionellt har du stor behållning av denna mentorbaserade utbildning. Kurs-innehåll: • Personligt anpassad kurs • Eget inre processarbete • Undervisning av valt ämne • Övning & praktik • Handledning Pris: 14500 kr med möjlighet att dela upp i 3 betalningar. 3+12 sessioner á 60 min ca varje/varannan vecka.

Book

Självutveckling genom Uttryckande Konstterapi (15 sessioner)

Vill du ge utrymme för kreativitet och skapande i ditt liv? Vill du möta upp ditt hjärtas längtan och låta ditt inre få växa? Vill du förändra begränsande mönster och bli tydligare för dig själv och andra? Vill du utveckla relationen med dig själv så att gömda sidor kan få komma till uttryck och du kan förstå och sammanfoga dina delar till en helhet. Vill du förstå och hantera dina behov bättre? Behöver du läka och finna återhämtning? Uttryckande konstterapi är en terapimetod som utgår från att det inom varje människa finns en kreativ kraft och att hon genom konstnärliga upplevelser och eget skapande kan bearbeta sin historia, söka mening, öka förmågan till samspel och påverka sin utveckling. I Uttryckande konstterapi fungerar konsten som en hållande, läkande, och utvecklande kraft i kombination med samtal, mindfulness och holistiska ritualer. Konstuttrycken innefattar bild, musik, rörelse, poesi, sagor, myter och drama. De anpassas och varieras efter din person och situation. Inga förkunskaper krävs då metoden bygger på ett lekfullt utforskande i stunden. Fokus ligger på processen, det som finns här och nu. Konsten synliggör det osynliga och övergångarna i det skapande arbetet bidrar till att upptäcka resurser som ofta överraskar. Uttryckande konstterapi är en form av kroppsterapi och utgår från en psykodynamisk grund med fokus på sambandet mellan kropp och själ, människa och natur, existentiella livsfrågor och närvaro i nuet. I rotsystemet för uttryckande konstterapi finns bla: Shamanism Arketypisk psykologi (C.G Jung) Anknytningsteori Affektreglering Relationell, Existentiell och Fenomenologisk hållning. Forskning kring Hjärnan, Nervsystemet, Bukhjärnan och Kroppen Den här formen av självutveckling innebär ett åtagande över tid (helst från 15 tillfällen och uppåt) och inleds alltid med tre separata samtal där vi har möjligheten att undersöka möjligheten att fortsätta arbeta tillsammans och i så fall med vad. Betalningen går att dela upp.

Book

Råd & Tips - Eteriska Oljor/Produkter Young Living

Boka ett kostnadsfritt möte för att lära dig mer om eteriska oljor och produkter från Young Living. Vi anpassar mötet efter dina behov. Kanske är du nyfiken i allmänhet och vill ha generell info om möjligheterna att använda dessa produkter privat och/eller professionellt. Kanske behöver du tips på specifika oljor för specifika behov. Kanske vill du ha hjälp att beställa osv. Young Livings Eteriska oljor och produkter kan användas på en mängd olika sätt, här är några exempel: * Sinnligt, Mentalt, Emotionellt och Fysiskt Välbefinnande: Upplyftande, Lugnande, Stimulerande, Rogivande, Fokuserande, Öppnande, Värmande, Kylande, Grundande, Lindrande, Stärkande etc. * Som kosttillskott och smaksättning i mat och dryck * Naturlig Hud-, Hår-, Kropp- och Tandvård samt Doft * Kemikaliefri Städning, Disk, Tvätt * Personlig och Andlig Utveckling - i Meditation, Yoga, Behandlingar, Ritualer etc. Ange gärna i din bokning vad du önskar prata om. Självklart får du dofta och prova av de oljor jag har hemma för tillfället.

Book

Andlig vägledning Tarot/orakelkort 60 min

Genom denna session har du möjligheten att ta emot Andlig vägledning genom Tarot och Orakelkortens visdom som hjälp för Andlig kontakt för riktning, klarhet samt utforskande av energier kring aktuella livsfrågor. Tillsammans utforskar vi energierna som frågan håller för att klargöra möjligheter och förståelse med kortens hjälp som tolkas genom Mikaels förmåga att förstå de energier som kommer igenom. Kom gärna med en fråga eller områden du vill få större klarhet inom. Sessionen innefattar tarot och orakelkort som hjälp med andlig kontakt.

Book

Andlig vägledning Tarot/orakelkort via TELEFON 60 min

Genom denna session har du möjligheten att ta emot Andlig vägledning via telefon från hemmet, genom Tarot och Orakel kortens visdom som hjälp för Andlig kontakt för riktning, klarhet samt utforskande av energier kring aktuella livsfrågor. Tillsammans utforskar vi energierna som frågan håller för att klargöra möjligheter och förståelse med kortens hjälp som tolkas genom Mikaels förmåga att förstå de energier som kommer igenom. Kom gärna med en fråga eller områden du vill få större klarhet inom. Sessionen innefattar tarot och orakelkort som hjälp med andlig kontakt.

Book

Andningsmassage 75 Min

Andningsmassage eller thoracal mobilisering är en massage som hjälper de accessoriska andningsmusklerna i kroppen att mjukna och bli rörligare för att hjälpa diafragman funktion. Diafragman är huvud-andningsmuskeln i kroppen som hjälper lungorna att vidgas och kontraheras för intag av syre och uttag av förbrukat syre(koldioxid). Massagen är inspirerad av ”Lotorpsmetoden”, där undervisning i andning och massage ingår som ett koncept för att göra dig medveten om hur du kan hjälpa dig själv. Med hjälp av olika yogiska andningstekniker bakar vi in andningen i massagen med instruktioner och med mer medvetenhet skapas en accelererande effekt att frigöra andningen och välmåendet. För dig med andningsbesvär som upplever stelhet i överkroppen. Massagen fokuserar på rygg, revben, skuldror, nacke, mage och bröstmuskulatur. Andningsövningar ingår som inledning till massagen.

Book

Behandlande massage 60 min

Behandlande massage är en djupgående massage där vi går in lite mer på djupet på de problemområden som önskas arbetas med. Stela och ansträngda muskler stimuleras och syresätts för läkning. Töjningar och stretcher kan förekomma under behandling. (Boka 3 behandlingar i månaden få 20% rabatt per behandling, skriv i Notering vid bokningarna ”20% rabatt”)

Book

Chakra Coaching 60 min

Vill du förstå energier bättre och hur du bäst kan hantera dem för att skapa ett liv i balans, harmoni, och utveckling? Vill du lära dig att arbeta med energier så att du kan skapa och få mer av det du önskar? I denna session arbetar vi tillsammans utifrån din livssituation i form av coaching. Vi fördjupar insikter och förståelse kring vad energier är och hur de påverkar ditt liv just nu, genom förståelsen av chakrasystemet. Vi diskuterar och sätter intentioner för sessionerna och arbetar oss fram mot ett holistiskt syfte. Antingen kommer du med en intention som du vill arbeta med eller så arbetar vi oss fram mot en under sessionen. Vad behöver du och din kropp, vilka energier styr dig i ditt liv och hur kan du hantera dem? Tankar, känslor och all form av rörelse är energi som vi kan arbeta med för att läka och utvecklas. "Att vara Sann mot sig själv är Sann Hälsa" . Sessionerna kan vara på Svenska och Engelska! Kan även hållas Online. Hör då av dig till mejlen nedan. Mikael.Alstermark@gmail.com Verktyg: Kvant/Metafysik, Kemi, Anatomi, Healing, Andlighet.

Book

Chakrabalansering + Healing 60 min

Chakrabalansering är en balansering av kroppens 7 stora chakran som sitter längs ryggraden. Ett balanserat Chakrasystem har positiva effekter på vårt välmående och kan hjälpa till att släppa på spänningar och göra dig medveten om blockeringar samt begränsningar. Chakrabalansering är en healingmetod som balanserar och vitaliserar kropp och själ. Kom gärna med en intention inför behandlingen. Intentionen kan exempelvis vara ”att rensa allt som inte tjänar”, ”slappna av”, ”få klarhet i…” m.m. Livet handlar om balans, för att nå en harmonisk helomfattande hälsa i kroppen, de mentala och andliga aspekterna av livet krävs ett balanserande chakrasystem. Det stora Chakrorna kan ses som 7 energiomvandlare som tolkar förhållandet mellan det som händer utanför och inombords. Man kan lära sig och använda sig av systemet och se det som en slags karta för att navigera sig i den fysiska världen för djupare självkännedom.

Book

Healingmassage 60 min

Healingmassage är en intuitiv Energi massage anpassad efter dina behov. Allt från taktil beröring till lite mer djupgående av muskler och fascia arbetar vi både med den fysiska kroppen och energikroppen. Stenar och kristaller samt andra tekniker för balansering av kroppens energicenter används. Kom gärna med en intention inför behandlingen. Intentionen kan exempelvis vara ”att rensa allt som inte tjänar”, ”slappna av”, ”få klarhet i…” m.m. En behandling för dig som behöver en massage för läkning och avslappning. Kan hjälpa mot oro, ångest, trötthet samt öppna och stimulera andlig utveckling m.m.

Book

Healingmassage 90 min

Healingmassage är en intuitiv Energi massage anpassad efter dina behov. Allt från taktil beröring till lite mer djupgående av muskler och fascia arbetar vi både med den fysiska kroppen och energikroppen. Stenar och kristaller samt andra tekniker för balansering av kroppens energicenter används. En behandling för dig som behöver en massage för läkning och avslappning. Kan hjälpa mot oro, ångest, trötthet samt öppna och stimulera andlig utveckling m.m.

Book

Holistisk vägledning med Andlig inriktning 60 min

Holistisk vägledning är en form av coaching som ger dig verktyg, pusselbitar att forma livets väg i samklang med din inre natur. Tillsammans bearbetar vi frågor, tankar, känslor för att forma en holistisk bild av din personliga och andliga utveckling. Tjänsten är till för dig som söker en större mening med livet och vill göra en förändring. Kanske du inte kan sätta fingret på det men dras till det Andliga? Under sessionen delar du din historia och tillsammans målar vi upp en bild av hur du kan ta dig an livets utmaningar kraftsatt, i balans med en holistisk målbild. Sessionerna kan vara på Svenska och Engelska! Kan även hållas Online. Hör då av dig till mejlen nedan. Mikael.Alstermark@gmail.com Jag har erfarenheter i bland annat Coaching, Mindfulness, Chakran, Human Design, Healing, Fysisk och Emotionell Medvetenhet, Medveten Andning, Personlig/andlig utveckling, Meta/Kvantfysik, Hälsa, Kost, Anatomi m.m. Min verktygslåda tillåter mig att vandra fritt mellan livets frågor och transformera dem till en större mening.

Book

Klassisk massage 120 min

En klassisk avslappnande massage som anpassas efter dina önskemål och behov, rygg, armar, händer, ben och helkropp etc. Ökad blodcirkulation och syresättning i kroppens vävnader. (Boka 3 behandlingar i månaden få 20% rabatt per behandling, skriv i Notering vid bokningarna ”20% rabatt”)

Book

Klassisk Massage 60 min

En klassisk avslappnande massage som anpassas efter dina önskemål och behov, rygg, armar, händer, ben och helkropp etc. Ökad blodcirkulation och syresättning i kroppens vävnader. (Boka 3 behandlingar i månaden få 20% rabatt per behandling, skriv i Notering vid bokningarna ”20% rabatt”)

Book

Klassisk Massage 90 min

En klassisk avslappnande massage som anpassas efter dina önskemål och behov, rygg, armar, händer, ben och helkropp etc. Ökar blodcirkulation och syresättning i kroppens vävnader. (Boka 3 behandlingar i månaden få 20% rabatt per behandling, skriv i Notering vid bokningarna ”20% rabatt”)

Book

Yogisk Chakraflödesmassage 60 min

Yogisk Chakraflödesmassage är en balanserande, vitaliserande energimassage som stimulerar energiflödet i kroppen. Massagen har en påverkan på din fysiska, mentala, känslokropp samt ökar din kroppskännedom och medvetenhet. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. Denna Massage innefattar Healing och kort samtal samtal. Rekommenderas för dig som finner dig ur balans i livet, upplever trötthet, muskelvärk, utbrändhet, stress, oro och sömnproblem etc.

Book

Yogisk Chakraflödesmassage. ink Chakrabalansering 90 min

Yogisk Chakraflödesmassage är en balanserande, vitaliserande energimassage som stimulerar energiflödet i kroppen. Massagen har en påverkan på din fysiska, mentala, känslokropp samt ökar din kroppskännedom och medvetenhet. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. Denna Massage innefattar Chakrabalansering, Healing och kort samtal. Rekommenderas för dig som finner dig ur balans i livet, upplever trötthet, muskelvärk, utbrändhet, stress, oro och sömnproblem etc. (Boka 3 behandlingar i månaden få 20% rabatt per behandling, skriv i Notering vid bokningarna ”20% rabatt”)

Book

Budskap från andevärlden (kampanjpris tom 2024-12-31)

Budskap från nära och kära från andevärlden. Ren andekontakt. Under denna session arbetar jag som spiritualistiskt medium där bevisföring är viktigt så att sittaren känner igen den som kommer genom från andevärlden.

Book

Budskap från andevärlden. Distans via telefon eller video samtal. (kampanjpris tom 2024-12-31)

Distans via telefon eller videosamtal. Budskap från nära och kära från andevärlden. Ren andekontakt. Under denna session arbetar jag som spiritualistiskt medium där bevisföring är viktigt så att sittaren känner igen den som kommer genom från andevärlden. Bokning av distanssessioner sker genom mail till harmonywithinbyhazel@gmail.com.

Book

Andlig vägledning (kampanjpris tom 2024-12-31)

Denna session innebär att jag som medium känner in genom guidning/kanalisering från guider och andar det du behöver just nu. Jag jobbar även med att läsa av din energifält. Genom samtal med dig, inkännande av din energifält och kanalisering från guider och andar får du andlig vägledning gällande specifika livssituationer eller i livet allmänt.

Book

Andlig vägledning. Distans via telefon eller video samtal. (kampanjpris tom 2024-12-31)

Denna session innebär att jag som medium känner in genom guidning/kanalisering från guider och andar det du behöver just nu. Jag jobbar även med att läsa av din energifält. Genom samtal med dig, inkännande av din energifält och kanalisering från guider och andar får du andlig vägledning gällande specifika livssituationer eller i livet allmänt. Bokning av distanssessioner sker genom mail till harmonywithinbyhazel@gmail.com.

Book

Behandlande massage 60 min

Den behandlande massagen går mer på djupet och släpper på spänningar och triggerpunkter i musklerna. Även om jag går djupt ner i musklerna så gör det sällan ont. Jag tror inte på att det måste göra ont för att ha bästa effekt. Snarare tvärtom, det är när kroppen slappnar av som behandlingen gör bäst nytta. Jag kan även ge tips & råd om träning och stretchövningar som du kan göra hemma mellan behandlingarna.

Book

Behandlande massage 75 min

Den behandlande massagen går mer på djupet och släpper på spänningar och triggerpunkter i musklerna. Även om jag går djupt ner i musklerna så gör det sällan ont. Jag tror inte på att det måste göra ont för att ha bästa effekt. Snarare tvärtom, det är när kroppen slappnar av som behandlingen gör bäst nytta. Jag kan även ge tips & råd om träning och stretchövningar som du kan göra hemma mellan behandlingarna.

Book

Klassisk Massage 60 min

Klassisk svensk massage med fokus på avslappning för både kropp & själ utan att gå på triggerpunkter. När man får massage påverkas hela kroppen på ett positivt sätt, blodcirkulationen & lymfcirkulationen ökar, nervsystemet påverkas lugnande, musklerna blir smidigare och mer elastiska och hormonsystemet frigör oxtyocin ett "lugn & ro" hormon.

Book

Klassisk Massage 75 min

Klassisk svensk massage med fokus på avslappning för både kropp & själ utan att gå på triggerpunkter. När man får massage påverkas hela kroppen på ett positivt sätt, blodcirkulationen & lymfcirkulationen ökar, nervsystemet påverkas lugnande, musklerna blir smidigare och mer elastiska och hormonsystemet frigör oxtyocin ett "lugn & ro" hormon.

Book

Lymfmassage 120 min

Lymfmassage är en typ av massage/behandling där man sätter fart på lymfflödet i kroppen för att hjälpa kroppen att rensa ut överskottsvätska och slaggprodukter. Det är en väldigt avslappnande behandling som utförs med strykningar och lätta tryck på kroppen där man löser upp stopp i bindväven. Under behandlingen ligger man på en IR-madrass som innehåller turmalin och jadestenar, dom hjälper musklerna att slappna av, lindrar smärta och har en detoxeffekt. För den som är van och har gått på lymfmassage ett par gånger kan jag använda koppor i behandlingen, de hjälper till att lossa på bindväven och är bra på ärrvävnad där lymfflödet är dåligt. Den här extra långa behandlingen hinner man gå igenom hela kroppen och även avsluta med lite lymfdränage i ansiktet. Viktigt är att dricka ordentligt både innan en behandling och efteråt då man sätter fart vätskeflödet i kroppen.

Book

Lymfmassage 75 min

Lymfmassage är en typ av massage/behandling där man sätter fart på lymfflödet i kroppen för att hjälpa kroppen att rensa ut överskottsvätska och slaggprodukter. Det är en väldigt avslappnande behandling som utförs med strykningar och lätta tryck på kroppen där man löser upp stopp i bindväven. Under behandlingen ligger man på en IR-madrass som innehåller turmalin och jadestenar, dom hjälper musklerna att slappna av, lindrar smärta och har en detoxeffekt. För den som är van och har gått på lymfmassage ett par gånger kan jag använda koppor i behandlingen, de hjälper till att lossa på bindväven och är bra på ärrvävnad där lymfflödet är dåligt. Viktigt är att dricka ordentligt både innan en behandling och efteråt då man sätter fart vätskeflödet i kroppen.

Book

Lymfmassage 90 min

Lymfmassage är en typ av massage/behandling där man sätter fart på lymfflödet i kroppen för att hjälpa kroppen att rensa ut överskottsvätska och slaggprodukter. Det är en väldigt avslappnande behandling som utförs med strykningar och lätta tryck på kroppen där man löser upp stopp i bindväven. Under behandlingen ligger man på en IR-madrass som innehåller turmalin och jadestenar, dom hjälper musklerna att slappna av, lindrar smärta och har en detoxeffekt. För den som är van och har gått på lymfmassage ett par gånger kan jag använda koppor i behandlingen, de hjälper till att lossa på bindväven och är bra på ärrvävnad där lymfflödet är dåligt. Viktigt är att dricka ordentligt både innan en behandling och efteråt då man sätter fart vätskeflödet i kroppen.

Book

Reiki Healing 60 min

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki healing är en mjuk och effektiv behandling där man ligger nedbäddad på bänken med kläderna på. Jag placerar mina händer i olika positioner på eller strax ovanför kroppen. Via mina händer låter jag Reikienergin strömma in i din kropp. En del upplever värme eller kyla där mina händer är. Medan en del känner ingenting. Här finns inget rätt eller fel, energin går dit den ska oavsett hur det känns. Det är en otroligt avkopplande behandling och efteråt känner mig sig ofta väldigt avslappnad. Reikihealing är väldigt effektivt vid stress och sömnsvårigheter och när man behöver koppla av.

Book

Reiki Healing 75 min

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki healing är en mjuk och effektiv behandling där man ligger nedbäddad på bänken med kläderna på. Jag placerar mina händer i olika positioner på eller strax ovanför kroppen. Via mina händer låter jag Reikienergin strömma in i din kropp. En del upplever värme eller kyla där mina händer är. Medan en del känner ingenting. Här finns inget rätt eller fel, energin går dit den ska oavsett hur det känns. Det är en otroligt avkopplande behandling och efteråt känner mig sig ofta väldigt avslappnad. Reikihealing är väldigt effektivt vid stress och sömnsvårigheter och när man behöver koppla av.

Book

Reikimassage 60 min

Reikimassage är en intuitiv holistisk behandling med en kombination av både Reiki och massage. Massagen är både avslappnande och djupgående för kropp och sinne. Kombinationen att både behandla spänningar i musklerna och blockeringar i energiflödet bidrar till en djup avslappning där kropp och sinne kan läka.

Book

Reikimassage 75 min

Reikimassage är en intuitiv holistisk behandling med en kombination av både Reiki och massage. Massagen är både avslappnande och djupgående för kropp och sinne. Kombinationen att både behandla spänningar i musklerna och blockeringar i energiflödet bidrar till en djup avslappning där kropp och sinne kan läka.

Book

Revolving/myofaciell behandling 60

Revolving är en myofasciell teknik där man arbetar med att lösgöra fascian (hinnan runt muskeln) så att man återskapar möjligheten till rörelse genom att bryta negativa rörelsemönster. Behandlingen utförs med vax istället för olja med långsamma drag över musklerna och fasciaslingorna för att få kroppen att själv släppa på spänningarna. När man låter kroppen själv bestämma takten når man ofta djupare ner i muskler och fascia. Behandlingen upplevs både väldigt avslappnande och behaglig.

Book

Revolving/myofaciell behandling 75

Revolving är en myofasciell teknik där man arbetar med att lösgöra fascian (hinnan runt muskeln) så att man återskapar möjligheten till rörelse genom att bryta negativa rörelsemönster. Behandlingen utförs med vax istället för olja med långsamma drag över musklerna och fasciaslingorna för att få kroppen att själv släppa på spänningarna. När man låter kroppen själv bestämma takten når man ofta djupare ner i muskler och fascia. Behandlingen upplevs både väldigt avslappnande och behaglig.

Book

Kraniosakral elevbehandling 60 minuter

I höstas påbörjade jag en utbildning till Kraniosakral treapeut. Jag har nu gått tre steg av sju och är klar med grundutbildningen och kan nu börja ge elevbehandlingar. Det är en behandlingsform som har sitt ursprung i Osteopatin. Kraniosakralterapi är en oerhört subtil inkännande men kraftfull metod som kan nå in till alla aspekter av en människa. Kraniosakral behandling är en fysisk behandling även om den är väldigt mjuk. Som terapeut lägger man fingrar eller händer antingen under kroppen eller väldigt mjukt ovanpå. Oftast är det sacum (korsbenet) och/eller kraniets och ansiktets ben som man behandlar ifrån. Runt hjärnan och ner längs hela ryggradskanalen finns ryggmärgsvätskan som pumpas in och ut ur systemet men en viss rytm. Som terapeut ”lyssnar” man efter denna puls och även de subtila rörelserna som finns mellan benen i hela kraniet. Man hjälper kroppen att själv i egen takt hitta ur olika spänningar och då läka sig själv. Vi har alla en inneboende kraft till hälsa och läkning och det är när man skapar ett utrymme för kroppen i stillhet och avslappning i en ickedömande miljö som läkning kan ske på djupet. Har du återkommande huvudvärk, spända käkar, tryck över bihålor som inte släpper, svårt att slappna av? Då är det här en perfekt behandling för dig. Man ligger påklädd på bänken så ha gärna mjuka och bekväma kläder då du kommer på behandlig. *ev rabatter gäller ej på detta priset

Book

Andlig vägledning med Mattias (Kampanj pris)

Att bli hörd kan verkligen vara helande. Vad är din längtan, din dröm och hur vill du att resan dit ska se ut? I personliga samtal i ett heligt space lyfter vi det du har på hjärtat, det du vill dela och hela, medan jag som shaman är hedrad att få guida dig på resan du är på och hjälpa dig lära känna din inre röst. Vid behov finns flera tekniker för att finna dolda svar, praktisera mindfullness eller ta hjälp av medicinstenar för att ta bort jobbiga känslor och bryta tunga mönster. Vi kommer plantera nya frön för framtiden och tillsammans skapa en karta hur du vandrar från en ny plats. Vi kan ses för ett enskilt samtal eller följa upp med flera, du väljer också hur djupt du vill gå och vi skapar tillsammans hemuppgifter att följa upp.

Book

Shamansk Healing med Medicinstenar (kampanj pris)

Genom samtal går vi till djupet med det du vill hela för att sedan placera ut eller massera din påklädda kropp med stenar medan du ligger ner, andas och känner in. Du är fullt medveten och jag är med på hela resan medan vi transformerar tyngd till ljus. Vi avslutar med samtal och du skapar egna lätta uppgifter att ta med hem för att föda det nya du fått med healingen.

Book

Postural Yoga - Hållningsanalys

Passar dig som vill identifiera delar av kroppen där du kan få bättre funktion och på så sätt få ut ännu mer av passen. Hållningsanalys Vi fotar din hållning Jag går igenom dina foton och gör en hållningsanalys som du får via e-post. Tid enligt överenskommelse Om du efter att vi gjort hållningsanalysen vill gå vidare med Individuellt program så får du rabatterat pris på det individuella programmet. Kontakta mig på annaraninen1@gmail.com för att få veta mer eller för att boka.

Book

Postural Yoga - Individuellt program, 3 tillfällen

Individuellt program passar dig som vill arbeta målinriktat med att komma till rätta med problem eller begränsningar som vi identifierar. *Tillfälle 1 Hållningsanalys, 45 min: Vi fotar din hållning Du får därefter svara på lite frågor om hur du tycker att din kropp fungerar. Vi bokar tid för nästa tillfälle (gärna inom en vecka ). Mellan tillfälle 1 och 2: Jag går igenom dina foton och gör en hållningsanalys *Tillfälle 2 Funktionstester 60 min Vi går igenom hållningsanalysen och gör funktionstester. Jag väljer ut övningar baserat på testerna och tar fram ett individuellt program för dig, baserat både på analysen och vad du själv har för mål. Det handlar ofta om ca 15-20 minuters övningar som du genomför 4-7 ggr i veckan beroende på dina mål. Vi bokar tid för nästa tillfälle (inom 6-8 veckor). Efter tillfälle 2: Jag skickar ditt individuella program till dig via e-post. Du följer programmet i 6-8 veckor. *Tillfälle 3 Uppföljning 45 min Vi ses och tar nya foton, vi gör nya funktionstester och eventuellt får du nya övningar. Kontakta mig på annaraninen1@gmail.com för att få veta mer eller för att boka.

Book

Postural Yoga - drop-in-pass

Postural Yoga™ är en träningsform som går ut på att aktivera och stärka hållningsmusklerna. Med hjälp av träningen kan du korrigera obalanser och felbelastningar och bli av med stelheter. Postural Yoga grundades 2015 av Rebecca Reis. Läs mer om mina kurser och drop-in-pass på https://www.facebook.com/groups/pyanna

Postural Yoga - drop-in-pass 60 min

Postural Yoga™ är en träningsform som går ut på att aktivera och stärka hållningsmusklerna. Med hjälp av träningen kan du korrigera obalanser och felbelastningar och bli av med stelheter. Postural Yoga grundades 2015 av Rebecca Reis. I vissa yoga-pass använder vi terapibollar i nät för att släppa på spänningar och komma åt bindväven. Framförallt stillasittande påverkar bindväven negativt och med bollarnas hjälp löser vi upp bindväv som stelnat till. Vissa områden kan upplevas smärtsamma, men vi ökar stegvis och efter egen förmåga och känslan efter ett pass är alltid härlig.

Postural Yoga - klippkort 10 ggr

Klippkort 1 000 kr för 10 pass (pris för enskilt pass 120 kr). Klippkortet kan användas både för kvällspass i Svedmyra och lunchyoga i Gamla stan. Boka detta och därefter din plats på vanligt sätt. Postural Yoga™ är en träningsform som går ut på att aktivera och stärka hållningsmusklerna. Med hjälp av träningen kan du korrigera obalanser och felbelastningar och bli av med stelheter. Postural Yoga grundades 2015 av Rebecca Reis.

Postural Yoga - kurs 6 tillfällen hösten 2023

Tid: Tisdagar kl 17:30-18:15 med start den 17 oktober 2023. Boka detta tillfälle för bokning av hela kursen. Postural Yoga™ är en träningsform som går ut på att aktivera och stärka hållningsmusklerna. Med hjälp av träningen kan du korrigera obalanser och felbelastningar och bli av med stelheter. Postural Yoga grundades 2015 av Rebecca Reis.

Workshop Postural Yoga & Myofascial Release

Välkommen till en workshop där vi släpper på stelheter och aktiverar våra hållningsmuskler. Med utgångspunkt i hur vi står och går arbetar vi för att få ett bättre rörelseschema. Som hjälpmedel använder vi bolster, block, band och terapibollar i kombination med yogapositioner. Inga förkunskaper krävs och allt du behöver finns i lokalen.

Klassisk Massage 40 minuter - köpt via Hälsoresurs

Klassisk massage som lämpar sig för dig som har spänningar i nacke, rygg och axlar.

Book

Klassisk Massage 50 minuter - köpt via Hälsoresurs

Klassisk massage som lämpar sig för dig som har spänningar i nacke, rygg och axlar.

Book

KakaoCeremoni & TrumMeditation : Jessica & Anisha

Välkommen till Kakao Ceremoni med trumresa! En hjärtöppnande och läkande kärleksceremoni med plantmedicinen ceremoniell Kakao. Under ceremonin dricker vi ceremoniell kakao tillsammans, mediterar och välkomnar healingen från kakaon och trummorna. Sedan har vi en kortare sharing där vi delar med oss av våra upplevelser. För er som vill - kommer även Rapé att erbjudas - en plantmedicine bestående av örter och tobak som kommer från Amazonas och används av shamaner vilket är en del av deras kultur och historia. Rapé har en helande effekt på den fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella kroppen. Den hjälper till att frigöra stress och gamla invanda tankemönster, är hjärt-öppnande, grundande och hjälper till att tysta det inre bruset. Vår Rapé kommer från YawaNawa och Huni Kuin stammen. Den är gjord med mycket kärlek och omtanke. Tid: Fredag den 5 maj kl 18.30- ca 21.00 (kom ca 10 min innan) Plats: reTreats, Selebovägen 11, Svedmyra Pris: 690kr (För företag tillkommer moms) Rekommendation inför eventet: Kom gärna på fastande mage, (dvs ätit en lättare lunch) och drick helst ingen koffein timmarna innan. Ta med vattenflaska och gärna bok att skriva i. Kom i mjuka och bekväma kläder. Matta och filt finns på plats men ta gärna med extra filt. Swisha 690kr till 0730411157 när du bokat här för att säkra din plats. Vänligen notera att då lokalen har begränsad yta kan plats inte garanteras om inte föranmälan sker. Anmälan är bindande, återbetalning av avgiften vid avbokning senast 24 timmar innan eventets start. Du kan överlåta din plats till någon vän om du skulle få förhinder efter avbokningsfristen. VARMT VÄLKOMMEN! Anisha och Jessica

Senses Ritual Meditation - Shamansk Meditation med Organiska Rökelser : Jessica & Reine

Senses Ritual Meditation är en guidad meditation där du bjuds in att meditera med alla dina sinnen tillsammans med naturlig rökelse, Shamantrumma, sång och tibetanska klangskålar för djup, sinnlig meditation och inre transformation. Workshopen inleds med en introduktion där du får lära dig mer om rökelsens historia, doftsinnet och hur naturliga dofter påverkar vårt sinne och kropp och hur dessa kan skapa en fördjupad kontakt mellan det medvetna och det undermedvetna i upplevelsen mot att uppnå själslig kontakt och inre helande och läkande. Samtliga meditationer är kopplade till ett rituellt tema som genomsyrar valen av aktiva doftingredienser. I varje blomma, ört och träd finns ett inbyggt naturligt skafferi av välgörande ämnen och energier. Rökelsen vi använder är helt ren, naturlig och särskilt välsignad för att hela, balansera och skapa själslig kontakt. Instrumentens vibrationer och sång guidar in i meditation, medan rökelsernas verksamma dofter fördjupar den ceremoniella ritualen. De olika elementen stimulerar en själslig koppling till naturen, inspirerar en större känsla av mening samt ger utrymme för kreativitet, ökat lugn, läkning och nya innovativa insikter. I en brusande värld erbjuder Senses Ritual Meditation en reträtt för inre ro och medveten närvaro, samt främjande av andlig- och personlig utveckling. Workshopens fyra element ★ Cermoniella traditioner ★ Aromaterapeutisk kunskap ★ Vibrationell balans ★ Meditation & Mindfulness

Själsviskningar : Jessica

KOM I KONTAKT MED DIN HELANDE VÄGLEDNING GUIDADE MEDITATIONER STÄRKANDE KANALISERADE BUDSKAP Kom till stillhet Du är en del av en större källa! “Inner guidance is heard like soft music in the night by those who have learned to listen.” - Vernon Howard Varmt välkommen till en kväll där du kan återkoppla till ditt eget inre, din egen sanning, din intuition och till det större fält som håller och flödar genom oss alla. Med hjälp av guidade meditationer och de kanaliserade budskap som tar sig i uttryck genom mig, kopplar vi upp oss på en läkande, kalibrerande och öppen vibration där du också kan stärka din subtila energikropp och egna mottaglighet för vägledning. Vi samtalar om temat för kvällen och kring det som kommit fram under sittningarna. Möt andra likasinnade och stötta ditt andliga kretslopp. Kvällens innehåll: • GUIDADE MEDITATIONER • KANALISERANDE BUDSKAP TILL GRUPP OCH ENSKILT • TE OCH FIKA • SAMVARO OCH SAMTAL Jag ser fram mot att ses! /Jessica Eldenstjärna

Soundhealing Meditation med Klangskålar & Gong : Jessica

✨ Soundhealing Meditation med Klangskålar & Gong ✨ Ett helande och själsligt stimulerande ljudbad och guidad meditation där du kan gå i möte med högfrekventa klanger och toner. Du får ligga ned inbäddad i en filt och följa med på en djupt avslappnande inre ljudresa som öppnar nya rymder, läker och balanserar/aktiverar kroppens energi-centra (chakran). Efteråt får du en stund att samla och integrera din upplevelse i färg & form eller skrivande. Det är frivilligt och inga förkunskaper behövs. Vi har också en stunds sharing. Ljud, klanger, toner och rytmer har en helande och transformativ effekt på våra väsen. Vår kropp är uppbyggd av celler, och vatten är den grundläggande beståndsdelen. Ungefär två tredjedelar av vattnet i kroppen är vätskan som fyller cellerna, medan resten är vätskan mellan cellerna. Dessutom har vi en mängd hålrum i vår kropp. Vibrationerna av ljud får resonans i våra hålrum och vattnet gör att vibrationerna reser genom kroppen mer effektivt. Genom våra celler och genom den långa vagusnerven som sträcker sig från skallbasen ned till ryggradens slut, tonas och stäms våra egna vibrationer till de ljud som kroppen får bada i under meditationen. Klä dig mjukt och ta kanske med extra tröja och varma strumpor. Ta gärna med en extra filt och en egen bok att skriva i om du vill. Sagt tidigare om Soundhealing Meditation / Soundhealing: "Gjorde en healing session med klangskål och toning och det var otroligt givande. Renande o balanserande. Kommer absolut göra detta igen." "OH WOW 🤩💫🌟 Jag var precis på Soundhealing med klangskål och röst och det var en helt magisk upplevelse. Jag rekommenderar varmt att prova uppleva Jessicas behandlingar, ord kan inte beskriva det lugn jag känner i kroppen ikväll. Jag kom dit och kände mig stressad och rädd i kroppen och gick därifrån som en ny människa. Tack 🙇🏻‍♀️❤️"

Trumresa / Ljudresa - Dörren till andra världar

ETT INRE RESANDE FÖR GRUNDANDE SJÄLVLÄKNING & KOMMUNIKATION MED GUIDANDE DIMENSIONER. - DU ÄR UNIVERSUMS PULS "The drum is the Great Spirit's favourite instrument. That is why we were given a heartbeat.” - Mano, Navajo Elder Rytmen av trummans slag är djupt förankrad i oss människor sedan uråldriga tider. Trumman var vårt första instrument efter rösten och genom våra kroppar har vi bl.a koppling till trummandet genom hjärtslagen redan innan vi föddes. Trummande hjälper kroppen att slappna av, ökar hjärnans alfa-vågor så att medvetandet öppnas och vi kan komma i kontakt med en annan verklighet och visdom. Under kvällen leder jag en guidad meditation och trumresa med toning (sång), klangskål och andra instrument för att öppna dörrar och portaler till ett fördjupat medvetandetillstånd där du får möta och utforska det som kan ge dig kraft och vägledning just nu. Bär mjuka, sköna kläder. Gärna varma strumpor och tröja. Ta med dig en bok att skriva ner dina upplevelser i. Ha tillit till processen och din egen unika kraft. EVENT INNEHÅLL: • Intoning genom kroppsrörelse • Guidad meditation - Kraftdjur / Guider • Trumresa med trumma, röst och instrument • Eget skrivande / måla en energibild av upplevelsen • Sharing-cirkel • Te och frukt Begränsat antal platser. Välkommen! /Jessica Eldenstjärna ......... Jessica är uttryckande konstterapeut (psykoterapi genom samtal och skapande metoder) med Shamanen i sitt väsen. Medial vägledning och healing är några av hennes utvecklade gåvor vid sidan av hennes verksamhet som spirituell konstnär. I konsten kanaliseras och förkroppsligas helande och transformerande energier genom olika uttryck och metoder. I arbetet som terapeut, healer och andlig vägledare använder Jessica sina samlade kunskaper och gåvor i ett flätverk av skapande uttryck, kroppsbaserad, holistisk terapi och medialitet.

Frigörande Måleri - Workshop : Jessica

* Befria din kraft - Du är en skapare * Workshop Innehåll: • Guidade meditationer och inre musikresor • Rörelse • Intuitivt måleri • Reflektion Olika teman på varje workshop kan förekomma. Inga förkunskaper behövs! Vi skapar kravlöst! Har du en längtan och ett behov att få utrycka ditt inre i färg och form? Har du lagt märke till hur bra du mår när du jobbar kreativt men inte fullt ut gett utrymme till det i din vardag? Vill du komma i större kontakt med din intuition, inre vägledning och förmåga att meningsskapa och omskapa ditt liv? Söker du transformation och växande? Behöver du återhämtning? När vi använder oss av konstens språk (inte bara måleri utan alla uttryckande språk; poesi, rörelse, berättande, musik etc) får vi tillgång till kropp och själ bortom det talade språkets begränsningar. Det som varit vagt och o-formulerat kan plötsligt träda fram och överraska oss med viktiga mentala och fysiska skiften, läkning, insikt, inspiration, vila och kraft. Lagrad energi kan förlösas och vi får tillgång till en ny vitalitet, mening, riktning och klarhet. Tillfredställelse och glädje är också förenat med akten att fullborda ett konstnärligt uttryck i någon form och detta fortsätter att arbeta i oss vidare in i vårt livsrum, bortom ”ateljén”. Välkommen till ett nyfiket utforskande och frigörande av din skapande kraft! Du behöver inte ha några förkunskaper, bara en längtan att utforska samt 1% mer nyfikenhet än rädsla. :) Jag finns här för att stötta dig i din process och guida dig vidare utifrån det som redan finns inneboende naturligt i dig. Jag har drygt 10 års erfarenhet som konstpedagog på bl.a Millesgården och Moderna Museet, examen som Dipl. Uttryckande Konstterapeut samt egen livslång konstnärlig praktik. Jag ser fram mot att ses! /Jessica Eldenstjärna

Inspirationscirkel Chakrasystem/Meditation 120 min : Mikael

I detta återkommande evenemang samlas vi som deltar i cirkeln för ett undersökande av medvetandet kopplat till Chakran. I cirkeln kommer vi arbeta med ett kreativt utforskande genom meditation, olika övningar, delning, läkning, visdom av gammal esoterisk kunskap om Chakran samt förfina förståelsen till vårat vardagliga moderna liv. Inspirationscirkel innebär att du som deltar kommer ha möjlighet att dela din egen kunskap om Chakran och det du inspireras av under tillfällena. Eventet hålls av mig Mikael Alstermark som under ett flertal år nu har utforskat och studerat medvetandet utifrån perspektivet Chakran, Meditation, Konst, Filosofi, Vetenskap och Hälsa samt dess holistiska inverkan på livet. Vi träffas 7 tillfällen. Varje tillfälle fokuseras huvudsakligen på ett Chakra i taget som inleds med grundning och centrering för fokus och balans. Vi repeterar och integrerar insikter med en autentisk och vänlig inställning till varandra. Alla har visdom och erfarenhet att dela, även om man inte har någon konkret kunskap om Chakran och Andlighet. För att vara med och delta krävs ett öppetsinne och respekt för övriga deltagare. Det sårbara som delas i gruppen stannar i gruppen för att skapa en trygg plats för läkning och djup integrering. För dig som vill lära dig om Chakran och inspireras, absorbera kunskap, visdom, hitta nya vägar i livet och utvecklas. Krävs inga förkunskaper för deltagandet mer än ett öppetsinne och villighet att utvecklas på ett Personligt och Andligt plan. Tillfälle 1: Rot Chakra. Tillfälle 2: Sacral Chakra. Tillfälle 3: Solar Plexus Chakra. Tillfälle 4: Hjärt Chakra. Tillfälle 5: Throat Chakra. Tillfälle 6: Tredje Ögat Chakra. Tillfälle 7: Kron Chakra. Vill du vara med och delta, boka via bokadirekt vid angivna tillfällena. Rekommenderas att vara med varje gång men enstaka tillfällen går också bra.

Måla Mandalas Workshop : Jessica

Känner du en längtan efter att utforska ditt inre och genom det utvidga ditt liv i det yttre? Önskar du utrymme för kreativt skapande fritt från krav och prestation? Har du behov av en återkommande plats för både vila och kraft? Då är du varmt välkommen att ingå i en grupp för Självutveckling genom MandalaTerapi. Mandala är sanskrit och betyder fritt översatt ”helig cirkel”. Mandalan är en mångbottnad urbild och återfinns över hela världen i olika varianter. Vissa traditioner skapar geometriska, symmetriska och exakta mönster av cirkelformen medan andra kulturer låter cirkeln få vara ojämn och enkel. Det gemensamma ligger i mandalans betydelse som generellt handlar om att integrera och centrera det som annars kan kännas splittrat och oroligt. I MandalaTerapi varvas skapande, stillhet och samtal för att lekfullt ge utrymme för ett personligt utforskande och ett gemensamt utbyte i grupp. Vi skapar fritt och bortom vad du kanske tidigare sett som en typisk Mandala. Vi låter målningen bli som den vill och ser sedan vad vi upptäcker i den. Kanske blir du överraskad! Du behöver inga som helst förkunskaper och vi utgår från det som är nu. Begränsat antal I priset ingår allt material samt enkel fika och vi kommer överens via mail om lämpligast betalningssätt. jessica@retreatssvedmyra.se 0730411157 Varmt och hjärtligt välkommen! Jessica Eldenstjärna Uttryckande KonstTerapeut och Facilitator

Release & Revision Workshop : Jessica

SLÄPP TAGET OM HINDER - BJUD IN NYA MÖJLIGHETER EN SHAMANSK SKAPANDEWORKSHOP UTE I NATUREN Manifestera din dröm Du är Förändringen Vill du komma vidare, börja på nytt och transformera något i ditt liv? Söker du stärka din inre vägledning och förmåga att forma vägen som du går? Längtar du efter natur, skapande och ursprungliga ritualer så som trummor, toning och meningsbyggande samvaro? Följ med på en transformerande resa ut i Nacka-reservatet där vi varvar övningar, meditation, skapande i lera, trumresa m.m Jag är diplomerad uttryckande konstterapeut; en internationell kroppsbaserad, psykoterapeutisk terapiform med rötter i uråldriga globala shamanistiska traditioner och performance-konst så väl som teori och senaste forskningen inom psykologi, psykoterapi, kopplingen mellan kropp, nervsystem och hjärna, affektreglering m.m. Utbildningen på 7 år innefattar en mängd moduler inom ramen för transcendens och transformation. Bl.a meditation och mindfulness, vokal-och kör, icke-verbal kommunikation, musik och förändrade medvetandetillstånd, skapande som ritual för förändring, och mycket mer. Workshop-innehåll: • Vandrings-meditation och Övningar • Skapande i lera • Trumresa och Meditation till klangskål • Inre Reflektion Mötesplats: Emågatan 41 - vid odlingen/hönshuset, Tunnelbana: Bagarmossen Söndag 12/9 10.00-15.00 Pris: 1350 ink material Begränsat antal platser. Inga förkunskaper krävs.

Workshop - Lär dig använda eteriska oljor : Jessica

✨Vill du leva ett kemikaliefritt liv?✨ ✨Vill du boosta ditt välbefinnande?✨ ✨Vill du lära dig förebygga ohälsa samt stötta läkningsprocesser?✨ ✨Vill du ha roligt med dofter och likasinnade?✨ Kom på en kurs-dag med Jessica Eldenstjärna där du i ett lugnt tempo med flera praktiska ”gör-det-själv-moment”, får information och hands-on vägledning i enkla och användbara användningsområden för eteriska oljor. Pröva själv hur oljorna fungerar i tex köket, badrummet, på din arbetsplats samt i din andliga praktik. Alltså till exempel; i mat till hud/hår/munvård för sinnets välbefinnande eller stimulerande när du behöver lindring och stöttning till kroppen för meditation, andlig utveckling, terapi och mycket mycket mer. Det bjuds på godsaker med eteriska oljor medan du får blanda och prova själv. När dagen är slut får du ta med dig de produkter du har gjort. Förutom allt detta, visar Jessica också ett par enkla sätt att använda oljorna och den sk vitaflex-tekniken. En zon-terapeutisk teknik med rötter i Tibet. Det kommer finnas möjlighet att beställa oljor denna dag i samband med ett fint erbjudande på plats. Tipsa dina vänner och kom! Du kan ta med egen lunch (det finns micro), eller köpa sallad och sushi runt hörnet. Vi kommer ta en kortare lunch på 30-40minuter Varmt välkommen!