Ingela Akupunktur och Träning

Book

Akupunktur första besöket

Akupunktur första besöket

Vid förstagångsbesöket tar jag reda på bakgrunden till dina problem. För att komma till roten av vad som kommit i obalans i din kropp behöver jag få reda på en del om dina vanor. Efter ett samtal på ca 30 min ställer jag en diagnos och behandlar därefter med sterila, tunna nålar. Ev en stunds koppning innan för att få igång cirkulationen.

Book

Akupunktur 1h

Akupunktur 1h

Efter förstagångsbesöket och ställd diagnos fortsätter jag behandlingen med nålar. Stimulering av nålarna görs genom att röra på dem eller att värma dem med moxa. I vissa fall kan det även vara bra att stimulera med lätt el som kopplas till nålarna. Väldigt varsamt efter kundens önskemål på styrka.

Book

Koppning

Koppning

Med hjälp av glas- eller plast och ett undertryck mot huden så sugs bindväven upp. Det startar en läkande blodcrikulation och stimulerar immuncellerna för att trigga kroppens egna reparations- och återhämtningprocess, vilket ger muskelavslappning.

Book

Qigong

Qigong i grupp Tisdagar

Grupp på tisdagar inomhus på AYSE Holistiska huset, HelenelundÅkervägen 1. Kl 18.30-19.30 Grupp på onsdagar utomhus vid Edsviks utkiksplats vid Edsberg slott 19.00-19.40