PS Helhet

PS Helhet hjälper dig att släppa på spänningar i kroppen på...

Read more

Book

Djur

Kraniosakral behandling - Häst

Kraniosakral terapi är en mjuk men djupgående behandlingsmetod. Innehåller inga tvingande tryck eller knäck. Dagarna efter behandling bör hästen få möjlighet att vila från arbete. Någon som känner hästen behöver finnas på plats under behandlingen. Glöm ej uppge adress vid bokning.

Book

Människa

Kraniosakral behandling på mottagningen i Lindome

Kraniosakral terapi är en mjuk men djupgående behandlingsmetod. Innehåller inga tvingande tryck eller knäck. All behandling sker fullt påklätt på en behandlingsbänk.

Book

Kraniosakral behandling ute hos dig

Kraniosakral terapi är en mjuk men djupgående behandlingsmetod. Innehåller inga tvingande tryck eller knäck. All behandling sker fullt påklätt på en behandlingsbänk. Det krävs att det finns ett rum med plats för en behandlingsbänk där vi kan vara ostörda. ev. milersättning tillkommer. Glöm ej uppge din adress

Book

Stressfri med Pernilla och Marie - Smakprov

Samarbete med Tankeriet. Kraniosakralbehandling 60 min på mottagningen i Lindome. I priset ingår ett samtal på 60 min med Coach och KBT-terapeut Marie på Tankeriet. Samtalet bokas separat hos Tankeriet som också finns här på boka.se

Book

Ryttarträning

Rörelseträning tillsammans med hästen

All träning är individuellt anpassad till ekipaget. Vi gör olika övningar för att lätta på spänningar, öka kroppsmedvetenhet och styrka hos ekipaget.

Book