Pro Sensum

När du vill förändra ditt välmående eller ta tag i dina käns...

Read more

Book

Hypnos

Barn Session - Hypnos

Barn session. Gäller upp till 12år. Samtal krävs innan bokning!

Book

HypnoHealing

Nya tidens Hypnos! Vi läker ditt hjärta och ditt lilla jag som finns inom dig. Under sessionen får du också quantum healing och mycket mer. Släpp taget om allt det som finns inom dig och tillåt dig själv att bli fri. Om du är ny hos mig, boka ett uppstartssamtal innan någon annan session bokas.

Book

Hypnos - Distans

Hypnos på distans, tillsammans arbetar vi och löser upp oönskade beteenden/vanor/känslotillstånd. Innan första mötet med mig, har vi ett samtal där vi kartlägger problemen och framförallt målet.

Book

Sluta röka/snusa - Distans

Vi har ett kort samtal innan första mötet och kartlägger problematiken samt dina mål med sessionen. Välkomna in ett nikotinfritt liv!

Book

Må Bra-Paket 2023

3 valfria behandlingar

Investera i dig själv. Välj tre valfria behandlingar, eller låt mig välja. Du betalar hela summan vid första tillfället.

Book

Samtal - Distans

SOUL CARE CALL

När du är redo för att ta nästa steg i din inre utveckling. Vi pratar om dina drömmar, själsliga rop och vi ser om jag kan guida dig vidare i ditt liv.

Book

Uppstartssamtal

Uppstartssamtal

Detta möte bokas innan någon annan session bokas. Det är ett tillfälle för dig att ställa frågor till mig och jag till dig. Oftast sker detta över Face-Time, men ett vanligt samtal går också bra. Jag ringer upp dig på utsatt tid.

Book