Presence & Peace

Välkommen till Presence & Peace och mig Nina. Min passion...

Read more

Book

Healing

Här jobbar jag intuitivt med energier. Jag balanserar dina chakran och känner in vad du behöver just denna gång. Healing är djupt avslappnande och ger en känsla av att bli påfylld.

Book

Intuitiv massage

En massage där jag som terapeut känner in vad du behöver. Du får slappna av och ta emot. Jag jobbar med olja. Den kan både gå djupt och vara mjuk. Helt enkelt för att det beror på vad jag känner in att du behöver, just denna gång. Det är en djupt avlappnande behandling. Boka

Book

Kropp och själ behandling

En djupgående behandling på alla plan. En blandning av Shiatsu/healing, helande samtal, the Work och tarot. För dig som längtar efter att gå djupare in i dig själv. Både i kropp och själ. Ca 45 min kroppsbehandling och 45 min djupare titt på hur känslor, tankar och själ mår. Kropp och själ hör ihop, här får du ta hand om bådeoch.

Book

Shiatsu

Shiatsu är en japansk behandlingsmetod som bygger på samma princip som akupunktur, men istället för nålar använder utövaren tryck med sina egna händer och fötter, knän och armbågar. Det är en djup och behaglig upplevelse. Jag överför tryck längs meridianer och punkter över hela kroppen. Genom tryck djupt in i energibanorna stimuleras kroppens inre organ och egna läkningsförmåga. Även känslor och tankar berörs.

Book

Shiatsumassage

60 min avslappnande och helande Shiatsumassage behandling. Shiatsu är en japansk behandlingsmetod som bygger på samma princip som akupunktur, men istället för nålar använder utövaren tryck med sina egna händer och fötter, knän och armbågar. Det är en djup och behaglig upplevelse. Jag överför tryck längs meridianer och punkter över hela kroppen. Genom tryck djupt in i energibanorna stimuleras kroppens inre organ och egna läkningsförmåga. Även känslor och tankar berörs.

Book

The Work Stresshantering, mental träning

The Work av Byron Katie är en metod att identifiera och ifrågasätta de tankar som skapar stress och lidande i ditt liv. Det är effektivt och djupgående att jobba med the Work om man är i en omvälvande tid i sitt liv som t ex vid mycket stress, vid en skilsmässa, om man har mycket fysisk smärta, sjukdom eller har förlorat sitt jobb. Men man kan också jobba med the Work enbart som ett redskap om man vill lära känna sig själv djupare. Jag brukar kalla the Work mental yoga och det kan alla oavsett livssituation utöva och må bra av. Extra effektivt är det om du känner att du inte mår bra eller sitter fast i mönster du inte tar dig ur. Boka gärna en session och testa The Work. <3 Varje vecka har jag 1 tid för dig som inte testat The Work förut eller som har det tufft ekonomiskt. Den är gratis!

Book

The work/mental coaching/stresshantering

The Work av Byron Katie är en metod att identifiera och ifrågasätta de tankar som skapar stress och lidande i ditt liv. Det är effektivt och djupgående att jobba med the Work om man är i en omvälvande tid i sitt liv som t ex vid mycket stress, vid en skilsmässa, om man har mycket fysisk smärta, sjukdom eller har förlorat sitt jobb. Men man kan också jobba med the Work enbart som ett redskap om man vill lära känna sig själv djupare. Jag brukar kalla the Work mental yoga och det kan alla oavsett livssituation utöva och må bra av. Extra effektivt är det om du känner att du inte mår bra eller sitter fast i mönster du inte tar dig ur. Boka gärna en session och testa The Work. <3

Book

Yoga

Yinyoga

Yinyogan är en lugn och vilsam yogaform. Den passar alla. Den är en blandning av hatha-yoga, kinesisk medicin och mindfulness meditation. Det är en yogaform som handlar om att stanna upp och möta det som händer i oss med närvaro och omsorg om oss själva. Med mjukhet både i kropp och tanke. Den är avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande. Vi ligger och sitter länge (2-5 min) i varje position. Vi töjer och stärker djupt liggande strukturer som leder och bindväv. Det stärker också meridiansystemet som i sin tur balanserar upp hela kroppen. Passen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi. Det här är en drop-in klass både online via zoom och live i Boden (Vittjärvs Idrottsgård). Välkommen!