NK Stockholm - Personal Shopping

NK Personal Shopping startades 2010 på Nordiska Kompaniet i...

Read more

Book

Ordinarie tjänster

Personal Shopping - Dam

Denna tjänst passar dig som är i behov av en uppdatering av din garderob till exempel inför en ny säsong. Vi hjälper dig med allt du behöver i din garderob från plagg till accessoarer. Servicen inleds med en intervju på cirka 30 minuter. Du återkommer sedan efter 1,5h för provning och allt bokas samma dag.

Book

Personal shopping - Herr

Denna tjänst passar dig som är i behov av en uppdatering av din garderob till exempel inför en ny säsong. Vi hjälper dig med allt du behöver i din garderob från plagg till accessoarer. Servicen inleds med en intervju på cirka 30 minuter. Du återkommer sedan efter 1,5h för provning och allt bokas på samma dag.

Book

Garderobsrensning

En stilkonsult kommer hem till dig och går igenom din garderob; du får hjälp att rensa ut de plagg som nått sitt bäst-före-datum. Du får råd om vad du bör behålla och vad du ska göra dig av med. NK Personal Shopping förmedlar kontakt till rekommenderad vintagebutik och kan även hjälpa till att skänka dina plagg till välgörenhet. Om du bor utanför StorStockholm så tillkommer reseavgift. Endast tidsbokning, tjänsten kostar 3 600 kr/3 timmar inom tullarna. Tid utöver detta kostar 1 200 kr/timme. Restid utanför StorStockholm debiteras. En avbokningsavgift om 50 % debiteras om avbokning sker senare än 48 timmar innan bokad tid.

Book

Personal Shopping Home Small

En perfekt tjänst för dig som vill ha ny inspiration och har svårt att få till detaljerna. Våra kunniga inredningsstylister hjälper dig med dukningen, dekorationer, sängkläder, kuddar och plädar eller varför inte glas och porslin? Tjänsten tar 90 minuter och börjar med en intervju, antingen på plats eller digitalt, intervjun tar cirka 10–15 minuter. Kom ihåg att ta med lite bilder på det du önskar hjälp med! Därefter ger sig stylisten ut i varuhuset för att plocka ihop det som ni har pratat om, detta presenteras i vår privata lounge nere på NKs Personal Shopping, alternativt digitalt om du hellre önskar det. Alla köp görs nere hos oss på Personal Shoppingen.

Book

Personal Shopping Home Meduim

Denna tjänst riktar sig till dig som söker hjälp med att hitta en röd tråd, i exempelvis ett rum, på en altan, en balkong, ett badrum eller liknande. Tjänsten tar cirka 210 minuter och behöver ibland börja med ett hembesök på cirka 15 minuter, alternativt på plats hos oss på NKs Personal Shopping där du som kund har förberett dig med flera bilder. Innan din bokade tid kommer du få ett formulär mejlat till dig med information du behöver besvara innan din tid hos oss. Våra inredningsstylister kommer sedan ge sig ut i varuhuset, detta tar cirka 1,5 timme, därefter möts ni igen och stylisten presenterar sina idéer. Alla köp sker nere hos oss på Personal Shoppingen.

Book

Personal Shopping Home Large

Har du svårt att få ihop helheten i ditt hem och skapa en röd tråd? Då är denna tjänst perfekt för dig. Våra inredningsstylister hjälper dig med allt i hemmet, möbler, dekoration, lampor, gardiner etc. Vi startar sessionen med ett hembesök på cirka 30 minuter, därefter återkommer vi med en ungefärlig tid- och prisbild.

Book

Personal Shopping Small

Denna service passar dig som söker outfits till mer specifika tillfällen, tex arbetsgarderob eller festgarderob, men inte behöver en heluppdatering av garderoben. Servicen börjar med en inledande intervju med en av NK:s personal shoppers under cirka 10 minuter. Därefter återkommer du efter 45 minuter till ett uppföljande besök där du i NK Personal Shoppings privata lounge får prova föreslagna plagg tillsammans med din stylist. En provning tar ca en halvtimme.

Book

Lars Wallin

Administration LW

Book

Administration LWP

Book