Naturlig Livsglädje

Book

Coaching

Kostrådgivning Online

Förändra ditt mående med hjälp av kosten. Det som ligger på tallriken utgör endast en liten del av ditt mående, så fokusera inte allt på det. Hur vill du må? Hur vill du äta? Vad vill du äta? Varför äter du som du gör? Vilka faktorer avgör? Tillsammans tar vi fram svaren i dig och ser hur du kan få en sund relation till mat och ditt mående. Kombinera gärna med Sockerberende-hypnos. Rekommenderat är längre program för att få till permanenta trygga kostvanor. Gratis konsultation för 3 månaders program.

Book

Mentorsprogram med online coaching

Framgång! Vad betyder det för dig? För mig betyder det att växa. Du är precis där du är just idag, för att du har valt att växa fram till den versionen utav dig själv. Hedra och hylla dig själv för det! Du är fantastisk! Vad har du för drömmar och önskemål i livet? Förstå först att du redan är allt, du har redan allt och att du redan är överflöd! Om du inte upplever dig så har du förmodligen något som står i vägen. Det är det vi kan jobba tillsammans med, att skala av det du inte längre behöver, det som inte längre tjänar ditt syfte, för att ta fram den du verkligen vill vara, och är. Du är luftballongen, du flyger redan! Kanske behöver du klippa bort några sandsäckar som hindrar och blockerar dig, så att du kan flyga friare?! Du är skaparen utav ditt liv! Jag vill att du inser den enorma kraften som ligger i det! Vem väljer du att vara? Vart sätter du kompassen? Hur vill du leva ditt liv? Mitt mentorsprogram är inte för alla. Det är för dig som verkligen är villig att satsa på dig själv och där du förstår värdet av att göra det. Känn efter, är du villig att ta steget och tror du jag är rätt för dig? Skicka då in din ansökan till programmet! Upplägget sker med enskild coahing online varje vecka i minst 3 månader. Skicka din ansökan till sofia@naturliglivsgladje.com med svar på följande frågor: Vilket värde söker du? Vad tänker du dig att mentorsprogrammet ska ge dig? Motivera varför du borde bli antagen till mentorsprogrammet. Samt kontaktuppgifter, namn, telefonnummer och email. Allt är möjligt bara du väljer att tro det! Du är skaparen i ditt liv! Min dröm är att du till fullo inser det och tar action efter det för att verkligen skapa ditt drömliv! All kärlek på din resa! Jag finns här när du vill ta steget!

Book

Själscoaching Online träningsklient

Hur skulle du vilja leva ditt liv om du levde det utifrån din själ och din storhet, ifrån tryggt överflöd av kärlek? Själcoaching har ett enda mål och det är att föra dig in i din själ och låta dig leva utifrån din själ. Varför då? Kommer alla problem att upphöra då? Kommer livet bli en dans på rosor? Kanske, men det är inte syftet. Syftet är att när du lever utifrån din själ, så är du i kontakt med din storhet och inser att du redan ÄR. Du ska alltså inte bli något, göra något speciellt för att duga, du är redan komplett och fullständig. Själscoaching handlar om att på djupet få dig att gå in i den storhet som du redan är. Hur kommer det att förändra ditt liv? När du är i ditt "I am", din inre frid, så kommer du att kunna hantera livet ifrån en mycket stadigare plats, du kan möta motgångar med ett inre lugn och trygghet. Du tillåter dig att leva, utan att fastna i tankens oro och ältande. Du lär dig leva utifrån kärlek istället för utifrån rädsla. Hur skulle det påverka ditt liv tror du?

Book

Terapi

Hypnoterapi (Hypnos)

"Hypnoterapi är oftast mycket effektivt på oro, rädslor, fobier och ångest. Men hypnos är också ett bra sätt att få energi och fokus för att sätta mål, klara att stå inför publik, lära känna sig själv, öka medvetenheten, öka självförtroendet och självkänslan och inte minst må väldigt, väldigt bra." Hypnos är ett tillstånd du är i ungefär varannan timme varje dag, det är ett sätt för hjärnan att rensa bort överflödig information. Du är medveten, har full kontroll och sover inte, utan är i ett djupt skönt avslappnat tillstånd. Sessionen utförs på plats i Rimforsa, söder om Linköping. Tiden varierar. Hypnos är ett meditativt tillstånd där du är i kontakt med ditt undermedvetna.

Book

Hyposyntesterapi

Släpp oro och rädslor med hjälp av djupgående terapeutisk metod. Där du i lugnt och tryggt avslappnat tillstånd kommer i kontakt med ditt inre och undermedvetna och kan komma vidare med dina upplevda problem. "Hyposyntes® är en kraftfull, effektiv och snabb terapi som bygger på djupgående, väl beprövade, coachande och terapeutiska kombinationer och inslag som exempelvis hypnos, sedonametoden och Mindfulness/Soulfulness. Som klient upplever oftast att stress, oro, ångest, känslor av oduglighet, rädslor samt andra upplevda problem i såväl det yttre och som inre, upphör att existera under och efter sessionerna. Metoden ger positiva permanenta förändringar oftast redan efter ett par behandlingar. Hyposyntes® är varumärkesskyddat och det är enbart "Love it" samt våra godkända elever från Hyposyntesutbildningen som får använda varumärket." Hyposyntesterapi utförs på plats i Rimforsa, söder om Linköping. Tiden på en session varierar.

Book

Tidigare Liv Hypnos

Tidigare Liv kan användas dels som en häftig upplevelse men samtidigt som en terapiform där du kan ta med dig erfarenheter ifrån tidigare liv för att lättare hantera och få förståelse för ditt liv idag. Vad krävs? God föreställningsförmåga, kan du blunda och föreställa dig ditt kök öppna en låda och ta fram en sked? Ja, då kan du förmodligen uppleva tidigare liv. Det beskriv som att vara på bio, fast du själv har huvudrollen. Du kan se och uppleva men ändrar inte historien. Sessionen utförs på plats i Rimforsa, söder om Linköping. Tiden varierar.

Book