NaturHälsa

OBSERVERA! JAG TAR INTE LÄNGRE EMOT E-PASSI! NY ADRESS! Jag...

Read more

Book

Behandlingar

Lymfmassage/dränage 3 ggr

Jag brukar rekommendera 3-5 ggr för att kunna följa upp behandlingen. Nu kan du boka 3 ggr med rabatterat pris. OBS! Tas ut inom 2 månader. Gäller både ny och återbesök

Book

Lymfmassage/dränage första besöket

Lymfsystemet försvarar kroppen mot infektioner och transportera bort t ex slagg. Till de lymfatiska organen räknas lymfnoder (lymfknutor), mjälten, brässen (thymus), tonsiller, slemhinnor i tex svalg och bihålor. Störningar i lymfsystemet kan ge ödem och svullnader, eftersom systemet inte klarar av att dränera vätskan lika snabbt som den ansamlas. Under en lymfbehandling jobbas i stort sett hela kroppen igenom med massage och dränage av lymfstagnationer. Det kan kännas men får inte göra ont. Många känner omedelbart att något händer i kroppen, t ex att det börjar pirra/sticka speciellt i svullnader. En stor bidragen orsak till lymfproblem kan även vara långvarig stress som i sig bidrar till felaktig andning. Jag går alltid igenom andningsteknik. Du får med dig andningsövningar och tips på egenvård. Tips på en bra hemsida om lymfsystemet där du även kan köpa ex vibrationsplatta, IR-madrass mm till bra rabatt: www.lymfsystemet.se

Book

Lymfmassage/dränage återbesök

Book

MSTR återbesök

Book

MSTR- Ärrvävnadsbehandling första besöket

Ärrvävnad är mindre elastisk och kan därför orsaka stelhet, begränsad rörlighet och smärta. Ärr går dessutom oftast djupare än huden och påverkar bindväv, muskler, nerver och cirkulation. Ärrvävnadsbehandlingen lossar på ärrvävnaden och gör ärret mer elastiskt och följsamt. Ärren kan vara operationsärr men även ärr från skador, men även brännskador. Tekniken kan även appliceras t ex frozen shoulder, plantar fasciit, muskelbristningar samt vaccinationsärr. Vi behandlar funktion liksom utseende. Effekter: Förbättra nervfunktion, inklusive domning, smärta och överkänslighet Öka rörlighet och rörelseomfång Förbättra cirkulationen, blod- och lymfflöde. Estetiskt– ljusare, slätare, mer elastiskt. Minska emotionella och psykiska besvär som orsakats av ärret Behandling kan göras på såväl nya som gamla ärr som är flera år gamla. Det ska dock ha gått minst 8 veckor sedan operationen/skadan och ärret ska vara läkt.

Book

Zonterapi/Reflexologi 3 ggr

Jag brukar rekommendera 3-5 ggr för att få en bra uppföljning av behandlingen. Boka 3 ggr här till ett rabatterat pris, betalas vid första besöket. OBS! Tas ut inom 2 månader. Gäller både ny och återbesök.

Book

Zonterapi/Reflexologi första besöket

Vid Zonterapi/Reflexologi arbetar jag med tryck/gnuggningar på fötter, ben, öron, händer, huvud/ansikte och rygg. Även så kallade zonstavar används för att mer effektivt komma åt små punkter. Jag avslutar ofta en behandling med att sätta små kulor i öronen, för att få en efterbehandling. Öronen är speciellt bra att jobba med vid akuta problem. Metoden har visat sig speciellt värdefull inom stressterapin, eftersom den hjälper till att bearbeta grundorsakerna istället för att enbart lindra symptom. Det är dessutom en bra behandlingsmetod att använda sig av för att jobba med personlig utveckling då den skapar insikt och förståelse för situationer -både egna och yttre.

Book

Zonterapi/Reflexologi återbesök

Book

Öronreflexologi (inga nålar)

I öronen finns hela kroppen representerad i olika reflexpunkter. Öronreflexologi är en behandlingsmetod där punkter stimuleras för att ge effekter i andra delar av kroppen. Här inbegrips både diagnostik, att undersöka och leta efter "aktiva punkter" och behandling. Man stimulerar de aktiva punkterna med hjälp av punktsökaren och sedan sätta kulplåster, magneter eller frön. Öronen är särskilt bra att jobba med vid akuta problem. Ofta används öronreflexologin även ihop med övriga behandlingar.

Book