MoYoLo AB

Rör kroppen, berör själen och bejaka Livet! ~ MoYoLo (Move Y...

Read more

Book

Yoga & Dans

Yin Yoga

Yin yogan är stillsam och inkännande med fokus på bindväv och med inspiration av meridiansystemet i traditionell kinesisk medicin. Den anpassas efter din kropp och är mestadels sittande och liggande i positionerna 3-5 minuter. Mycket av det fysiska fokuset ligger på höft och rygg. Det släpper på anspänning och sänker stressnivån.

Hatha Yoga

Hatha yogan är aktivt fysisk med styrka, stabilitet och balans. Solhälsningen görs liksom stående, sittande och liggande positioner mde vilsam Savasan i slutet. Stor vikt läggs på att det är hälsosamma rörelser för kroppen för att undvika skador. Även andra yogiska metoder som pranayama (andningsövningar) och olika meditotationstekniker tillämpas.

Restorative Yoga

Restorative Yoga handlar om att ge dig själv förutsättningar till återhämtning genom djup vila. Detta uppnås genom att placera kroppen i olika postioner där kroppen stöttas av många former av material som bolster, filtar och kuddar. Genom att stanna länge i postionerna inverkar det på andning, sinnet och nervsystemet som i sin tur skickar ut signaler som verkar avpännade djupa vävnaden.

Happy Power Walk

Happy Power Walk utomhus, som ett gående danståg med gemensam musik i hörlurar.

The Groove- Dans

The Groove är en dansklass som är enkel och utan krånglig koreografi med olika musikstilar. Det viktiga är inte att det ska vara snyggt utan det ska kännas bra för dig. Du har din stil, låt den och ditt uttryck få plats i detta “dansgolv av rytmisk gemenskap”.

Vila i din Källa

2,5h guidning in djupet av din Källa genom mjuka och inkännande rörelser med återhämtande yogapositioner, Restorative Yoga. Med klanger från Gong och Klangskålar som fördjupar närvaron i platsen av din djupaste Källas kraft.

Yoga för Män - Darko

Yoga för Män- Hatha Yoga (Dynamisk Yoga) för män. Yogalärare Darko Vasic.

Gong Bad

Gong Bad

Gong Bad är en form av meditation i vila under ljudet av Gong, klangskålar, sång och andra instrument från fältet Healing Sounds. Som mottagare ligger eller sitter du på yogamattan och tar emot ljudet och frekvenserna som verkar på ett plan som vi kanske inte är fullt medvetna om med vårt mänskliga “begränsade” sinne. Ljudet kan släppa på spänningar och blockeringar, frigöra sinnet och ge en känsla av frid och helhet. Gongens vibrationer sköljer igenom dig och ditt energisystem på cellnivå.