MassageBolaget

Jag som driver MassageBolaget heter Camilla Wikström och är...

Read more

Book

Avslappnande massage

Hot Stone massage 45 min

Hot Stone massage är en fantastiskt avkopplande spa-behandling som ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. I behandlingen används mjukgörande ekologisk olja och varma lavastenar som fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Genom lugnande rörelser och med värmen från stenarna kan man frigöra blockeringar och få spända muskler att slappna av. Detta ökar också blod- och lymfcirkulationen och cellförnyelse stimuleras. En djupt avslappnande massage som är utrensande och minskar stress.

Book

Hot Stone massage 60 min

Hot Stone massage är en fantastiskt avkopplande spa-behandling som ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. I behandlingen används mjukgörande ekologisk olja och varma lavastenar som fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Genom lugnande rörelser och med värmen från stenarna kan man frigöra blockeringar och få spända muskler att slappna av. Detta ökar också blod- och lymfcirkulationen och cellförnyelse stimuleras. En djupt avslappnande massage som är utrensande och minskar stress.

Book

Klassisk massage 30min

Skön och behandlande massage som ger mjuka och spänstiga muskler och leder. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x30 min=1215:-, 5x30 min=1960:- Gäller ej vid köp via ePassi.

Book

Klassisk massage 45 min

Skön och behandlande massage som ger mjuka och spänstiga muskler och leder. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x45min=1550:-, 5x45min=2500:- Gäller ej vid köp via ePassi.

Book

Klassisk massage 60min

Skön och behandlande massage som ger mjuka och spänstiga muskler och leder. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x60min=1880:-, 5x60min=3025:-. Gäller ej vid köp via ePassi.

Book

Klassisk massage 75 min

Skön och behandlande massage som ger mjuka och spänstiga muskler och leder. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x75min=2150:-, 5x75min=3460:-. Gäller ej vid köp via ePassi.

Book

Raindrop /hotstone combo

Raindrop technique, eller Regndroppsmassage, är en mjuk och varsam behandling som ändå är mycket effektiv för att släppa på spänningar i muskler och leder. Det är en kombination av lätt beröring och massage där man använder sig av rena eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet som appliceras på rygg och fotsulor. De eteriska oljorna är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska och har en stärkande effekt på immunsystemet. De påverkar också känslocentrum i hjärnan via doftsinnet och är därför också mycket välgörande för att avhjälpa stress och oro. Avslutas med hotstone- och ansiktsmassage.

Book

Djupgående massage

Ayurvedisk nacke- huvud och ansiktsmassage

I Ayurvedisk massage utgår man från energikanaler i vilka livsenergin strömmar. Genom rätt utförd massage kan blockeringar i dessa kanaler motverkas och upplösas. Behandlingen passar mycket bra vid spänningar i nacke och huvud.

Book

Finsk massage 30 min

Den klassiska finska massagen är en behaglig och djupgående massage som är mycket effektiv, kraftfull och går djupt ner i musklerna. Det är en fantastisk metod för att släppa på spänningar i kroppen. När jag masserar arbetar jag med olika tekniker utöver den finska klassiska massagen såsom idrottsmassage, nervbanemassage och muskeltöj för att på bästa sätt hjälpa dig med dina problem. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x30min=1215:-, 5x30min=1960:-. Gäller ej vid bokningar via ePassi.

Book

Finsk massage 45 min

Den klassiska finska massagen är en behaglig och När jag masserar arbetar jag med olika tekniker djupgående massage som är mycket effektiv, kraftfull och går djupt ner i musklerna. Det är en fantastisk metod för att släppa på spänningar i kroppen. utöver den finska klassiska massagen såsom idrottsmassage, nervbanemassage och muskeltöj för att på bästa sätt hjälpa dig med dina problem. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x45min=1550:-, 5x45min=2500:-. Gäller ej vid bokningar via ePassi.

Book

Finsk massage 60 min

Den klassiska finska massagen är en behaglig och djupgående massage som är mycket effektiv, kraftfull och går djupt ner i musklerna. Det är en fantastisk metod för att släppa på spänningar i kroppen. När jag masserar arbetar jag med olika tekniker utöver den finska klassiska massagen såsom idrottsmassage, nervbanemassage och muskeltöj för att på bästa sätt hjälpa dig med dina problem. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x60min=1880:-, 5x60min=3025:-. Gäller ej vid bokningar via ePassi.

Book

Finsk massage 75 min

Den klassiska finska massagen är en behaglig och djupgående massage som är mycket effektiv, kraftfull och går djupt ner i musklerna. Det är en fantastisk metod för att släppa på spänningar i kroppen. När jag masserar arbetar jag med olika tekniker utöver den finska klassiska massagen såsom idrottsmassage, nervbanemassage och muskeltöj för att på bästa sätt hjälpa dig med dina problem. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x75min=2150:-, 5x75min=3460:-. Gäller ej vid bokningar via ePassi

Book

Lymfmassage

Lymfmassage 90 min

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk. Ett bra lymfflöde stärker immunförsvaret och renar bindväven/fascian vilket ger starka, smidiga muskler och en frisk kropp. Lymfmassage sätter fart på lymfsystemet som stimuleras av djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck med ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling då lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen. Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom. Man brukar uppleva sig lättare i kroppen efter massagen. Vid första behandlingen får du även med dig råd tips om egenvård. Tänk på att dricka ordentligt både före och efter behandlingen för bästa effekt. Rabatt ges vid köp av flera behandlingar: 3x90min=2470:-, 5x90min=3980:-. Gäller ej vid köp via ePassi.

Book

Övriga behandlingar

Ansiktsbehandling Care of Gerd

En härlig behandling med rengöring, peeling, ansiktsmask och skön ansiktsmassage. Medan ansiktsmasken sitter på får du välja mellan en skön handmassage eller massage av nacke och skalp. Allt med ekologiska produkter anpassade för dig från lappländska Care of Gerd.

Book

Lash-lift + fransfärg

Fransarna permanentas och får en fin böj. Ögonen öppnas upp och man får ett piggare utseende. Böjen håller ca 6-8 veckor beroende på hur dina fransar växer och byts ut, längd och kvalitet på fransarna. Färg av fransar och keratin ingår! Att tänka på innan en lash-lift: Kom gärna osminkad och utan kontaktlinser. Undvik även fransserum eller oljor runt fransarna något dygn innan behandlingen. Att tänka på efter en lash-lift: Var försiktig runt ögonen. Gnugga inte. Använd inte smink, dusch ånga eller värme de första 24h efteråt.

Book