Mariavoicestudio

För dig som vill utveckla din röst och låsa upp din verkliga...

Read more

Book

Sånglektioner

Provlektion Sång

PROVLEKTION Endast en per elev. En provlektion innehåller följande: 1. Du får en översikt i hur rösten fungerar, att likna med första gången du sätter dig i en bil, det blir lättare att manövrera bilen om man vet lite hur den fungerar och vad som gör vad ;-). 2. Du får en verktygslåda med olika sätt att ändra hur man låter, olika sound, som du sedan kan gå hem och prova och lyssna på hur artisterna egentligen gör inte vad man tror att de gör. 3. Vi jobbar med en låt som du gillar att sjunga. Det spelar egentligen inte någon roll vilken, det viktiga är att du gillar den, det är det bästa incitamentet till att öva! Allt spelas in förutom den första delen som är teoretisk och väldigt bildbaserad. Den är ett referensmaterial som sedan återkopplas till under följande resa, som inte alls är så teoretisk. Att den är upplagd på detta sätt betyder att • Man som nybörjare får lite distans och avdramatiserar sin röst så det inte blir lika ”läskigt” • Man som redan erfaren sångare får nya insikter och koll på vad man egentligen håller på med samt en massa nya sound att gå hem och testa/utveckla. OBSERVERA: För att vara säker på att du nås av Mariavoicestudios information kan du behöva markera maria@mariavoicestudio eller mariavoicestudio@gmail.com som kontakter. Glöm inte meddela ifall du vill ha lektionen on-line.

Book

Sånglektion 45 min

Sång på allvar MariaVoiceStudio (MVS) tar dig vidare och ger dig konstruktiva verktyg. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Varje lektion planeras med specifikt för att matcha dina behov och önskemål, även körernas repertoar. Dina mål är våra mål: hitta personlig tolkning och sound i DINA valda sånger och vara så konkreta som möjligt i hur mekaniken i rösten fungerar. Gemenskap - Masterklasser att växa tillsammans i. Körerna skapar nya härliga relationer och på facebook finns grupper för att dela utmaningar, strategier och sångtips. Uppträdanden - Varje höst och vår finns möjlighet, för dig som kommit en bit, att vara solist tillsammans med en 60-70 man stark kör. Det är en otroligt härlig känsla och väldigt utvecklande. Vi trycker på att du skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna, av största respekt för dig, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att kursen innebär. Din framgång är direkt kopplad till hur du tänker om dig och din förmåga att lära dig. Vi vill ge dig självförtroende och tillit till din sångröst. Mariavoicestudio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är. Prisvärt - Vi är inte billigast men måttot är att ge dig mer än du förväntar dig. Du satsar stort på dig själv och ska få ett bestående resultat. Du och din röst tas på största allvar med glädje! Körerna ingår. Du behöver inte vänta. Solokurserna startar när DU bestämt dig. Vi startar så fort du är redo! Energi och Glädje, en härlig virvel av människor som tillsammans fokuserar mot att bli bättre sångare. Vi tillåter dig vara ditt bästa jag. OBSERVERA: För att vara säker på att få dina mejl går du in och markerar följande mejl som kontakter, maria@mariavoicestudio eller mariavoicestudio@gmail.com. Glöm inte att meddela om du hellre vill ha lektionen on-line.

Book

Sånglektion 30 min

Sång på allvar MariaVoiceStudio (MVS) tar dig vidare och ger dig konstruktiva verktyg. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Varje lektion planeras med specifikt för att matcha dina behov och önskemål, även körernas repertoar. Dina mål är våra mål: hitta personlig tolkning och sound i DINA valda sånger och vara så konkreta som möjligt i hur mekaniken i rösten fungerar. Gemenskap - Masterklasser att växa tillsammans i. Körerna skapar nya härliga relationer och på facebook finns grupper för att dela utmaningar, strategier och sångtips. Uppträdanden - Varje höst och vår finns möjlighet, för dig som kommit en bit, att vara solist tillsammans med en 60-70 man stark kör. Det är en otroligt härlig känsla och väldigt utvecklande. Vi trycker på att du skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna, av största respekt för dig, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att kursen innebär. Din framgång är direkt kopplad till hur du tänker om dig och din förmåga att lära dig. Vi vill ge dig självförtroende och tillit till din sångröst. Mariavoicestudio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är. Prisvärt - Vi är inte billigast men måttot är att ge dig mer än du förväntar dig. Du satsar stort på dig själv och ska få ett bestående resultat. Du och din röst tas på största allvar med glädje! Körerna ingår. Du behöver inte vänta. Solokurserna startar när DU bestämt dig. Vi startar så fort du är redo! Energi och Glädje, en härlig virvel av människor som tillsammans fokuserar mot att bli bättre sångare. Vi tillåter dig vara ditt bästa jag. OBS: Kolla så att mejl från maria@mariavoicestudio.se inte hamnat i skräpposten. Glöm inte att meddela om du hellre vill ha lektionen On-line.

Book

Sånglektion Barn

Sång på allvar Barnpris upp till 16 år, valfri barn eller ungdomskör ingår. MariaVoiceStudio (MVS) tar dig vidare och ger dig konstruktiva verktyg. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Varje lektion planeras med specifikt för att matcha dina behov och önskemål, även körernas repertoar. Dina mål är våra mål: hitta personlig tolkning och sound i DINA valda sånger och vara så konkreta som möjligt i hur mekaniken i rösten fungerar. Gemenskap - Masterklasser att växa tillsammans i. Körerna skapar nya härliga relationer och på facebook finns grupper för att dela utmaningar, strategier och sångtips. Uppträdanden - Varje höst och vår finns möjlighet, för dig som kommit en bit, att vara solist tillsammans med en 60-70 man stark kör. Det är en otroligt härlig känsla och väldigt utvecklande. Vi trycker på att du skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna, av största respekt för dig, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att kursen innebär. Din framgång är direkt kopplad till hur du tänker om dig och din förmåga att lära dig. Vi vill ge dig självförtroende och tillit till din sångröst. Mariavoicestudio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är. Prisvärt - Vi är inte billigast men måttot är att ge dig mer än du förväntar dig. Du satsar stort på dig själv och ska få ett bestående resultat. Du och din röst tas på största allvar med glädje! Körerna ingår. Du behöver inte vänta. Solokurserna startar när DU bestämt dig. Vi startar så fort du är redo! Energi och Glädje, en härlig virvel av människor som tillsammans fokuserar mot att bli bättre sångare. Vi tillåter dig vara ditt bästa jag. OBS: Kolla så att mejl från maria@mariavoicestudio.se inte hamnar i skräpposten.

Book

Sångpaket 30 min

För dig som verkligen vill lära dig sjunga. Om du köper 10 x 30 min och bokar en gång i veckan kommer kontinuiteten över längre tid att bygga upp din röst och ge dig en bas att stå på. När du bokat och betalat första lektionen får du en kod skickad när jag sett bokningen som du bokar de övriga 9 lektionerna med. MariaVoiceStudio (MVS) tar dig vidare och ger dig konstruktiva verktyg. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Varje lektion planeras med specifikt för att matcha dina behov och önskemål, även körernas repertoar. Dina mål är våra mål: hitta personlig tolkning och sound i DINA valda sånger och vara så konkreta som möjligt i hur mekaniken i rösten fungerar. Varje höst och vår finns möjlighet, för dig som kommit en bit, att vara solist tillsammans med en 60-70 man stark kör. Det är en otroligt härlig känsla och väldigt utvecklande. Vi trycker på att du skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna, av största respekt för dig, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att kursen innebär. Din framgång är direkt kopplad till hur du tänker om dig och din förmåga att lära dig. Vi vill ge dig självförtroende och tillit till din sångröst. Mariavoicestudio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är. Vi är inte billigast men måttot är att ge dig mer än du förväntar dig. Du satsar stort på dig själv och ska få ett bestående resultat. Du och din röst tas på största allvar med glädje! Körerna ingår. Du behöver inte vänta. Solokurserna startar när DU bestämt dig. Vi startar så fort du är redo! Energi och Glädje, en härlig virvel av människor som tillsammans fokuserar mot att bli bättre sångare. Vi tillåter dig vara ditt bästa jag. Sagt om: ”En helt underbar människa som tar fram ”det” i dig.” ”Vilken tjej alltså, hon har lockat fram det bästa i mig!” ”Helt underbart!” Kortet är giltigt i 12 månader

Book

Sångpaket 45 min

För dig som verkligen vill lära dig sjunga. Om du köper 10 x 45 min och bokar en gång i veckan kommer kontinuiteten över längre tid att bygga upp din röst och ge dig en bas att stå på. MariaVoiceStudio (MVS) tar dig vidare och ger dig konstruktiva verktyg. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Varje lektion skall matcha dina behov och önskemål. Dina mål är våra mål: hitta personlig tolkning och sound i DINA valda sånger och vara så konkreta som möjligt i hur mekaniken i rösten fungerar. När du bokat denna första lektionen får du en kod skickad så fort jag sett din bokning. Denna använder du för att boka dina resterande 9 lektioner. Varje höst och vår finns möjlighet, för dig som kommit en bit, att vara solist tillsammans med en 60-70 man stark kör. Det är en otroligt härlig känsla och väldigt utvecklande. Vi trycker på att du skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna, av största respekt för dig, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att kursen innebär. Din framgång är direkt kopplad till hur du tänker om dig och din förmåga att lära dig. Vi vill ge dig självförtroende och tillit till din sångröst. Mariavoicestudio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är. Vi är inte billigast men måttot är att ge dig mer än du förväntar dig. Du satsar stort på dig själv och ska få ett bestående resultat. Du och din röst tas på största allvar med glädje! Körerna ingår. Du behöver inte vänta. Solokurserna startar när DU bestämt dig. Vi startar så fort du är redo! Energi och Glädje, en härlig virvel av människor som tillsammans fokuserar mot att bli bättre sångare. Vi tillåter dig vara ditt bästa jag. Sagt om: ”En helt underbar människa som tar fram ”det” i dig.” ”Vilken tjej alltså, hon har lockat fram det bästa i mig!” ”Helt underbart!” Kortet är giltigt i 12 månader

Book

Sångpaket barn 30 min

För ditt barn som alltid går omkring och sjunger. Om du köper 10 x 30 min och bokar en gång i veckan kommer kontinuiteten över längre tid att bygga upp ditt barns röst och ge barnets röst en bas att stå på. När du bokat första lektionen får du en kod skickad så fort jag sett din bokning. Men denna kod bokar du de övriga 9 lektionerna. Det ska vara lekfullt med många skratt, inlindat i teknik, övningar och inspiration. MariaVoiceStudio (MVS) tar röster vidare och ger konstruktiva verktyg. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Varje lektion utgår från barnet och de sånger barnet gillar att sjunga. Ett incitament att vilja öva. Barn vill sjunga det som är inspirerande och efterhand kan man vidga repertoar och genre. Vi trycker på att ditt skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna, av största respekt för barnet, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att kursen innebär. Vi vill ge ditt barn självförtroende och tillit till sin sångröst. Mariavoicestudio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är. Vi är inte billigast men måttot är att ge dig mer än du förväntar dig. Du satsar stort på ditt barn som ska få ett bestående resultat. Barnet och dess röst tas på största allvar med glädje! Barnkören ingår i priset. Ni behöver inte vänta. Solokurserna startar när DU bestämt dig. Vi startar så fort ni är redo! Energi och Glädje, en härlig virvel av människor som tillsammans fokuserar mot att bli bättre sångare. Vi tillåter barnet vara sitt bästa jag. Sagt om: ”En helt underbar människa som tar fram ”det” i dig.” ”Vilken tjej alltså, hon har lockat fram det bästa i mig!” ”Helt underbart!” Kortet är giltigt i 12 månader

Book

Startpaket i Sång

+ 2 st 45 min (värde 2 650 kr) Boka själv eller ge till någon du håller hjärtinnerligt av. MariaVoiceStudio (MVS) tar dig vidare och ger dig konstruktiva verktyg. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Varje lektion planeras med specifikt för att matcha dina behov och önskemål, även körernas repertoar. Dina mål är våra mål: hitta personlig tolkning och sound i DINA valda sånger och vara så konkreta som möjligt i hur mekaniken i rösten fungerar. Gemenskap - Masterklasser att växa tillsammans i. Körerna skapar nya härliga relationer och på facebook finns grupper för att dela utmaningar, strategier och sångtips. Uppträdanden - Varje höst och vår finns möjlighet, för dig som kommit en bit, att vara solist tillsammans med en 60-70 man stark kör. Det är en otroligt härlig känsla och väldigt utvecklande. Vi trycker på att du skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna, av största respekt för dig, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att kursen innebär. Din framgång är direkt kopplad till hur du tänker om dig och din förmåga att lära dig. Vi vill ge dig självförtroende och tillit till din sångröst. Mariavoicestudio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är. Prisvärt - Vi är inte billigast men måttot är att ge dig mer än du förväntar dig. Du satsar stort på dig själv och ska få ett bestående resultat. Du och din röst tas på största allvar med glädje! Körerna ingår. Du behöver inte vänta. Solokurserna startar när DU bestämt dig. Vi startar så fort du är redo! Energi och Glädje, en härlig virvel av människor som tillsammans fokuserar mot att bli bättre sångare. Vi tillåter dig vara ditt bästa jag. OBS: Kolla så att mejl från maria@mariavoicestudio.se inte hamnat i skräpposten.

Book

Presentation Röstretorik

Röstretorik 45 min

7% av din kommunikation består av ditt ordval resten är Rösten-tonhöjd, melodi, volym och dynamik samt hållning och utstrålning. Du har 8 s på dig att fånga din lyssnare. Att bestämma med tonfall och klang HUR du får den som lyssnar att känna sig. Att lära inspirera andra är inte "rocket science", men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sådant som är svårt att själv avgöra, eftersom man lätt blir "hemmablind". Under mina 25 år i kontakt med föreläsare, ledare, företagare ser jag ett stort behov av medvetenhet om sin kommunikativa potential. De utnyttjar inte sin retoriska bank för att rösten inte förmedlar innehållet eller i värsta fall har ett tonfall som förmedlar innehållet som oviktigt. INNEHÅLL: Kontinuerligt arbete med att bygga en röst som är inspirerande, trovärdig och övertygande. Utgångspunkten är dina behov i din vardag. "Hands on" verktyg och ett häfte med innehållet och övningar för vidareutveckling på egen hand. Hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier alltid med utgångspunkt i DIN arbetssituation. Arbetsbok i PDF format

Book

Röstretorik Provlektion

7% av din kommunikation består av ditt ordval resten är Rösten-tonhöjd, melodi, volym och dynamik samt hållning och utstrålning. Du har 8 s på dig att fånga din lyssnare. Att bestämma med tonfall och klang HUR du får den som lyssnar att känna sig. Att lära inspirera andra är inte "rocket science", men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sådant som är svårt att själv avgöra, eftersom man lätt blir "hemmablind". Under mina 25 år i kontakt med föreläsare, ledare, företagare ser jag ett stort behov av medvetenhet om sin kommunikativa potential. De utnyttjar inte sin retoriska bank för att rösten inte förmedlar innehållet eller i värsta fall har ett tonfall som förmedlar innehållet som oviktigt. INNEHÅLL: Denna lägger grunden till röstens funktioner och möjligheter. Utgångspunkten är dina behov i din vardag. "Hands on" verktyg och ett häfte med innehållet och övningar för vidareutveckling på egen hand. Hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier alltid med utgångspunkt i DIN arbetssituation. Arbetsbok i PDF format Referenser: ”Jag kan varmt rekommendera Maria. Hon kom väl förberedd till vårt evenemang, ordning och reda och är lätt att ha att göra med. Maria har ett sprudlande och engagerande sätt.”Karin Sjöholm, Folkuniversitetet ”Rekommenderas absolut! Det var otroligt inspirerande, involverade både teori och praktiska övningar samt direkt användbara verktyg” – Lise Mostafuzade ”Intressant, spännande, utvecklande” – Tommy Olsson ”Rekommenderas absolut, det var en kick att få nya verktyg. En inspirerande föreläsning!” – Åsa Hedlin Olsson "Fantastiskt roligt samtidigt som det hjälper mig att i min yrkesroll nå fram med mitt budskap tydligare" Maria Persson, stiftelsen Friends Anlitad av: Region Skåne, Skanska, Eon, Spring Conf, Grant Thornton, Implement Consulting m fl.

Book

Paket Röstretorik 30 min

Imponera på dina kollegor och knäck röstkoden! 7% av din kommunikation består av ditt ordval resten är 38 % röst d.v.s. melodi, tonhöjd, rytm, volym och dynamik 55% hållning, utstrålning Som föreläsare, ledare är det lika viktigt att kunna fånga sina lyssnare första sekunden som för en artist. Att bestämma med tonfall och klang HUR du får den som lyssnar att känna sig. Att lära inspirera andra är inte "rocket science", men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sådant som är svårt att själv avgöra, eftersom man lätt blir "hemmablind". Under mina 25 år i kontakt med föreläsare, ledare, företagare ser jag ett stort behov av medvetenhet om sin kommunikativa potential. De utnyttjar inte sin retoriska bank för att rösten inte förmedlar innehållet eller i värsta fall har ett tonfall som förmedlar innehållet som oviktigt. När du bokat denna första lektionen får du en kod som du använder när du bokar resterande 9 gånger. psst... detta kan vara en av de viktigaste investeringarna du gör för din karriär. Varmt välkommen

Book

Paket Röstretorik 45 min

Imponera på dina kollegor och knäck röstkoden! 7% av din kommunikation består av ditt ordval resten är 38 % röst d.v.s. melodi, tonhöjd, rytm, volym och dynamik 55% hållning, utstrålning Som föreläsare, ledare är det lika viktigt att kunna fånga sina lyssnare första sekunden som för en artist. Att bestämma med tonfall och klang HUR du får den som lyssnar att känna sig. Att lära inspirera andra är inte "rocket science", men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sådant som är svårt att själv avgöra, eftersom man lätt blir "hemmablind". Under mina 25 år i kontakt med föreläsare, ledare, företagare ser jag ett stort behov av medvetenhet om sin kommunikativa potential. De utnyttjar inte sin retoriska bank för att rösten inte förmedlar innehållet eller i värsta fall har ett tonfall som förmedlar innehållet som oviktigt. När du bokat denna första lektionen får du en kod som du använder när du bokar resterande 9 gånger. psst... detta kan vara en av de viktigaste investeringarna du gör för din karriär. Varmt välkommen

Book

Startpaket i röstretorik

(värde 2750 kr ink moms) 60 min provlektion + 45 min + 45 min Få en första känsla för dina möjligheter. Efter denna bokning får du en kod skickad som du bokar dina andra två lektioner. 7% av din kommunikation består av ditt ordval resten är Rösten-tonhöjd, melodi, volym och dynamik samt hållning och utstrålning. Du har 8 s på dig att fånga din lyssnare. Att bestämma med tonfall och klang HUR du får den som lyssnar att känna sig. Att lära inspirera andra är inte "rocket science", men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sådant som är svårt att själv avgöra, eftersom man lätt blir "hemmablind". Under mina 25 år i kontakt med föreläsare, ledare, företagare ser jag ett stort behov av medvetenhet om sin kommunikativa potential. De utnyttjar inte sin retoriska bank för att rösten inte förmedlar innehållet eller i värsta fall har ett tonfall som förmedlar innehållet som oviktigt. INNEHÅLL: Kontinuerligt arbete med att bygga en röst som är inspirerande, trovärdig och övertygande. Utgångspunkten är dina behov i din vardag. "Hands on" verktyg och ett häfte med innehållet och övningar för vidareutveckling på egen hand. Hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier alltid med utgångspunkt i DIN arbetssituation. Arbetsbok i PDF format

Book

Barnkör

Pysslingarna

Barn 4-5 år. Sång, rörelse och massor av bus. Traditionella sånger men även nyskrivna och ovanligare härliga sånger. Här i MVS studio i centrala Malmö får barnen jobba med massor av sång, rörelse/koreografi, lite stämmor, kanon och annat sånggodis. Varje läsår avslutas med en avslutningskonsert eller scenuppsättning med levande musik. Pysslingar 4-5 år repeterar torsdagar kl 17.00-17.30 (30 min är lagom koncentrationsspann för de små) Antal gånger: 13 ggr inklusive konsert eller uppträdande Antal barn: mellan 15-25 Avslutande konsert: I slutet av terminen (ju fler desto bättre sjunger de, så ta gärna med kompisar) OBS Barnen har roligare och anpassar sig snabbare utan föräldrar så därför kan jag ej har föräldrar med i rummet Kan de inte vara själva i rummet med mig och de andra barnen kan de tyvärr inte vara med. Undantaget barn som har mer spring i benen som jag kan behöva hjälp med. Ca 10 sånger per termin, både väl vald barnlyrik och hög lustfaktor, både rörelsebaserade/koreograferade sånger och bara sjungna sånger. Vi lär in både med bilder och kopplat till rörelse för att få så mycket dynamik som möjligt på repetitionerna. Ordningen försöker vi hålla densamma eftersom det hjälper framför allt de små att få en stabil progression i sitt lärande. Jag jobbar också med lekfulla gehörs- och musikteoriövningar.

Bubblor

Bubblorna åk F-1. Välkomna till våra härliga, busiga, medryckande och inspirerande barnkörer! Här i MVS studio får barnen jobba med mängder av sång, rörelse/koreografi, lite stämmor, kanon och annat sånggodis. Varje läsår avslutas med en avslutningskonsert eller scenuppsättning med levande musik. Bubblorna åk F-1 repeterar onsdagar kl 16.30-17.10 Antal gånger 13 ggr inklusive konsert eller uppträdande Konsert i slutet av terminen för nära och kära. Antal barn: mellan 15-40 Meddela: Namn och personnummer 10 siffror i meddelanderutan (ju fler desto bättre sjunger de, så ta gärna med kompisar) OBS Inga föräldrar i körrummet och helst inte i den trånga korridoren.Kan de inte vara själva i rummet med mig och de andra barnen kan de tyvärr inte vara med. Ca 10 sånger per termin, både väl vald barnlyrik och hög lustfaktor, både rörelsebaserade/koreograferade sånger och bara sjungna sånger. Vi lär in både med bilder och kopplat till rörelse för att få så mycket dynamik som möjligt på repetitionerna. Ordningen försöker vi hålla densamma eftersom det hjälper framför allt de små att få en stabil progression i sitt lärande. Vi jobbar också med roliga gehörs och musikteorilekar.

Virvlar

Barn i årskurs 2-4. Välkomna till våra härliga, busiga, medryckande och inspirerande barnkörer! Här i MVS studio i centrala Malmö får barnen jobba med massor av sång, rörelse/koreografi, lite stämmor, kanon och annat sånggodis. Varje läsår avslutas med en avslutningskonsert eller scenuppsättning med levande musik. Virvlarna åk 2-4 år repeterar onsdagar kl 17.20-18.05 Antal gånger 13 ggr inklusive konsert eller uppträdande Antal barn: mellan 15-40 Meddela: Namn och personnummer 10 siffror i meddelanderutan (ju fler desto bättre sjunger de, så ta gärna med kompisar) OBS Inga föräldrar med i rummet eller i korridoren utanför. Ca 10 sånger per termin, både väl vald barnlyrik och hög lustfaktor, både rörelsebaserade/koreograferade sånger och bara sjungna sånger. Vi lär in både med bilder och kopplat till rörelse för att få så mycket dynamik som möjligt på repetitionerna. Vi jobbar också med roliga gehörs och musikteorilekar. Psst... Glöm inte barnets namn och personnummer. Vi får en liten summa som håller nere priset.

Diamanter

Ungdomar i årskurs 5-9. Poplåtar, gamla och nya, visor och annat sånggodis. De får gott om tillfällen att synas och uppträda i olika sammanhang vilket ger en fantastisk möjlighet till utveckling och att växa. Sångglädje när den är som bäst!!! Diamanterna repeterar onsdagar kl 18.15-19.15 Konsert i slutet av terminen men även andra uppdrag. Välkomna till våra härliga, medryckande och inspirerande barnkörer/ungdomskör! Här på MVS studio i centrala Malmö får barnen jobba med massor av sång, rörelse/koreografi, lite stämmor, kanon och annat sånggodis. Varje läsår avslutas med en avslutningskonsert eller scenuppsättning med levande musik. Diamanterna är mer populärmusik- och musikalorienterade. De sjunger också stämmor efter gruppens nivå.

KÖRLÄGER ungdomskör

KÖRLÄGER ungdomskör Tema-Musikal Tillsammans väljer vi låtar och tema och skriver om texter som passar temat för att sedan repetera under hösten och framföra i slutet av terminen I sommar blir det favorit i repris med ett övernattningsläger hemma hos oss. Vi har gott om plats men det har såklart begränsningar men jag hoppas på att vara utomhus så mycket det går! 13-14 augusti med start kl 09.00 på söndagen den 13e. Max 15 st Årskurs 6-9

Kör

Allakansjunga kör

För dig som vill uppleva sångglädje tillsammans med andra. Enklare stämmor, sångteknik och medryckande repertoar. Inga förkunskaper, bara längtan efter att få sjunga. Vi sjunger på tisdagar kl 18.50-19.50 i Teaterladan på Funnys Äventyr, Mobilia, Malmö. ca 13+ gånger

Vokalensemblen

Du som sjungit i kör länge och vill ta steget lite längre än att gömma dig bland 20 andra korister i samma stämma, som vill ha lite egenansvar och utmaning när du skall sjunga i stämmor, det här är för DIG! För dig som vill ha lite mer att bita i så har vi 3-5 stämmiga arrangemang valda utifrån gruppens sammansättning. Du bör ha viss körvana sedan innan. Repertoaren är blandad allt från visa till pop, jazz etc och varvat med goda skratt och härlig stämning! När du har gått denna kurs, kommer du avsevärt ha förbättrat din sångteknik i anknytning till de genrer som står på repertoaren. Tid: Måndagar kl 18:30 – 20:00 (90 minuter) Plats: Maria Voice Studio (Mobilia shoppingcenter, Malmö) Konsert: I slutet av terminen eller vid tillfälle Antal gånger: 13 inkl konsert Antal deltagare: 10 st När man köper paketet för Ensemblen får man dessutom vara med i Alla Kan Sjunga kören utan extra kostnad!

Seniorkör

Hej blivande körsångare Varmt välkommen till Seniorkören på Mariavoicestudio! En nybörjarkör med glimten i ögat, härlig stämning och förkunskaper inte spelar någon som helst roll. Vi sjunger unisont och enklare stämmor. Inkluderar många skratt. Kören repeterar: torsdagar kl 13.00 - 14.00 vill du sjunga längre så köper du PLUS som istället slutar kl 14.30 Plats: Maria Voice Studio (Mobilia shoppingcenter andra våningen) Antal gånger : 13 ggr inkl konsert Klippkort:13 klipp på ett klippkort, fås på plats, gäller ett år och missar du en gång kan du således använda den följande termin :-) Sagt om kursen: "Det är roligt att sjunga, och man mår bra av att ha varit där. Det är bra låtar, och arrangemangen blir en rolig utmaning. Marias entusiasm, glädje och energi smittar av sig." "Kursen får betyg 5 av mig och med glada och hjärtliga Maria som ledare är det som en vitamininjektion för både kropp och själ och jag kan varmt rekommendera Maria voice studio." "Man blir glad. Mötet med andra glada samt att jag äntligen får sjunga i en kör utan pekpinnar. Maria är en så sprudlande och positiv person ett bevis på att sång och musik gör att livet kan påverkas."