MåBra Studion

VÄLKOMMEN I MÅBRA STUDION Unna dig en stunds avkoppling oc...

Read more
Buy gift card

Book

Bryn och frans

Browlift

Som ett browlift också kallas, ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Då ingår en keratinbehandling precis som vid ett lashlift, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen.

Book

Bryn plockning/vaxning utan färg

Book

Bryn och frans färgning/vaxning

Book

Brynfärgning plockning/vaxning

Book

Bryn-Frans vaxning/färgning med ansiktsrengöring

Vi rengör ansiktet med rengöringskräm och peeling. Forsätter bryn vaxning/plockning frans färgning, avslutar med en vitaminmask

Book

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling för honom

En skön behandling men Sweden Eco produkter. Den doftar underbart. Rengöring med peeling, ansiktmask med fransk medicin rosalera, massage ansiktet ,nacken,axlarna. Självklart ingår ögonbryn fix.

Book

Ansiktsbehandling för tonåringar

För dig upp tom 19 år - en ansiktsbehandling till ett bättre pris! Lär dig ta hand din hud på rätt sätt! Lägg en bra grund och skapa goda vanor som gynnar din hud! Det är 1000 gånger lättare att förebygga än att åtgärda! Under tonårstiden kan det hända mycket med huden och många upplever en besvärlig tid. Hormonerna rusar i kroppen och det kan visa sig på huden i form av bl.a. akne i olika svårighetsgrader. Det finns faktiskt en hel del som du kan göra själv för att underlätta för huden även om också viss acceptans kan behövas under en tid. Om du redan har en fin, stark hud så är det viktigt att du vet hur du ska sköta den för att även i framtiden få behålla den frisk och lystrig! Djuprengöring, hudanalys med fortsatt personlig behandling, ansiktsmask och fuktkräm anpassad just för din hud. Tilljämning av bryn ingår också. Givetvis får du med dig goda råd och tips på hur du bäst sköter om din hud på hemmaplan.

Book

Ansiktsbehandling Eco Klassisk

INGÅR BRYN färg/ vax Ansiktsrengöring med peeling, ånga, hudanalys, rådgivning, ansiktsmask(lera, vit. mask) serum. Avslutar behandlingen med en dekolletage , nacke, överarm och ansiktsmassage,

Book

Ansiktsvaxning

INGÅR BRYN färgning o vaxning..vi vaxar hela ansiktet avslutar med en lugnande läkande ansiktsmask

Book

Ansiktsbehandling med acne-portömnng

Ansiktsbehandling klassisk med por rengöring samt milier - akne behandling . INGÅR vaxning överläpp o ögonbryn, färgning plockning

Book

Lashlift

Lashlift (inkl. Bryn,Fransfärg )

Lashlift innebär att man permanentar de naturliga fransarna så de får en fin böj. Man kan även välja att få sina fransar färgade i samband med detta för att få dem ännu mer framträdande. Detta är ett perfekt alternativ för dig som inte kan eller vill ha förlängning eller kanske är allergisk mot limmet. inkl fransfärgning HUR LÄNGE HÅLLER LASH LIFT En Lash lift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel på fransarna du har. Om du vill behålla dina böjda ögonfransar rekommenderar vi en ny Lash lift efter 6-12 veckor. Färgen på ögonfransarna mattas vanligen av något efter 4-6 veckor men vill du förbättra färgen med en fransfärgning kan du göra det utan risk att förstöra effekten på din Lash lift.

Book

Dream lift (Lash ,browlift inkl fransfärg)

Utför Lash och browlift + Frans och bryn färg

Book

Massage

Avslappnande ansiktmassage

Efter rengöringen massera jag ansiktet ,dekolletaget och överarmen med en vitaminkräm och ansiktolja

Book

Klassisk helkroppsmassage

Book

Klassisk ryggmassage

Klassisk svensk massage. Vi masserar ryggen , axlarna, överarmen och nacken .

Book

Microblading

Microblading strå teknik

Du gör första gånger en microblading. 3D bryn Pigmentering av ögonbryn med Microblading Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras. Vi anpassar pigmenten i tatueringen till Före besöket: Undvik omega 3 och värktabletter (förutom alvedon och panodil) veckan innan behandling. Man måste ha fyllt 18 år för att göra 3D bryn. Vi behandlar framförallt friska personer. Microblading är inte lämplig om du är gravid eller ammar. Pigmentfärgen: ibland kan pigmentfärgen läka till gråa nyanser, det beror på din kropp, ditt pigment i huden, mediciner, vitaminer, sjukdomar och etc. *Under det första dagarna efter behandlingen så är det viktigt att tvätta ögonbrynstatueringen med klorhexidin.Genom att tvätta ögonbrynen så förhindrar du att det bildas en tjock skorpa. Ju mer skorpa, desto sämre läkning. *Vänta minst 7 dagar med att använda smink på det behandlade området. *Undvik till varje pris att klia ögonbrynen efter behandlingen. Du riskerar att klia bort pigment samtidigt som du ökar infektionsrisken. *Skydda tatueringen genom att försiktigt smörja in den med vaselin med vitamin 3-4 gånger om dagen. *Undvik träning och andra aktiviteter där du kommer att svettas under den första veckan efter behandlingen. Saltet i din svett ökar infektionsrisken och kan medföra att färgpigmenten läker ljusare än förväntat. *Bada inte bastu eller pool. Sola inte i solarium på minst en månad. *Därefter är det viktigt att fortsätta använda solkräm eftersom UV-stålningen kan bleka tatueringen med upp till 50 %. Undvik direkt solljus.

Book

Microblading efter besök /mellan 1-8 vecka

Book

Microblading / mellan 3-12 mån

Book

Microblading/ mellan 1-2 år

Book

Microblading / mellan 2-3 år

Book