Hälsogården i Leksand

Hej! Hos oss på Hälsogården i Leksand utför vi behandlingar...

Read more

Book

Express, 30 min

För dig som vill snabbt fräscha upp huden med ny lyster. Behandlingen utförs utefter din huds behov. Här ingår rengöring, peeling, hudanalys, vårdande ansiktsmask och c-vitamin serum.

Book

Hudkonsultation

Vilka hud produkter ska jag använda? Vi gör en rengöring och en hudanalys av ditt ansikte. Avslutar med en rekommenderad kräm. Du får med dig en personlig produktrekommendation. Kostnad 299 kr. (värdecheck) Som du kan använda till köp av ansiktsprodukter vid detta tillfälle.

Book

Klassisk Ansiktsbehandling

En skön, exklusiv och vårdande behandling. Rengöring, peeling, hudanalys, en härlig ansiktsmassage/lymfa och mask. Här ingår brynplock om så önskas. Avslutas med en passande ansikts- och ögonkräm.

Book

LPG Endermologie Alliance Ansikte (underhåll) 35 min

Denna Behandling bokar du när du är klar med din kur och ska underhålla resultatet. Vi rekommenderar vanligtvis underhållsbehandlingar ca en gång per månad.

Book

Powerlifting LPG Alliance

En kraftfull anti-agingbehandling som passar alla åldrar och hudtyper. Behandlingen ger omedelbart resultat. För att uppnå bästa hållbarhet rekomenderas en kurbehandling om 3-5ggr beroende på din huds kondition.

Book

PureCell Treatment - Bas 60 min

En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion

Book

PureCell Treatment - LPG Alliance 70 min

I denna behandling gör vi lika som Purecell Treatment Bas, men istället för massagen så använder vi LPG behandling. LPG Alliance innebär mekanisk cellulär stimulering: endermologie. När tekniken används i ansiktet kallas det endermolift, vilket är en 100 % naturlig behandling som arbetar med huden på djupet och därmed eliminerar tecken på åldrande. Nya högkvalitativa kollagen bildas och skadade elimineras ut från huden.

Book

TuiNa/Kinesisk Ansiktsmassage 30 min

Denna massage är en blandning av massage och akupressur som får igång energi i meridianerna. Och skapar balans i kroppen. En skön och avslappnande ansiktsbehandling för ansikte, hals och nacke! Anpassas efter behov och önskemål.

Book

Avslappningsmassage, 55 min

Detta är en riktigt skön och avslappnande massage för dig som vill ha en lugn och mjuk behandling. Massagen ökar ditt allmänna välbefinnande och ger dig en djupare andning och musklerna mjukas upp. Avslutningsvis får du en skön ansikts- och skalpmassage. För dig som önskar en mer djupare och kraftfullare muskelbehandling, rekommenderar vi dig att boka 30 min Djupgående muskelbehandling.

Book

Färgning av bryn inkl. plockning

Färgning av bryn inkl. plockning

Book

Färgning av fransar & bryn inkl. plockning

Färgning av fransar & bryn inkl. plockning

Book

Färgning av fransar inkl. plockning av bryn

Färgning av fransar inkl. plockning av bryn

Book

Plockning och forming av bryn

Plockning och forming av bryn

Book

Hälsoanalys - uppföljning och behandling Frekvens/Oberon 60 min. ( steg 2 )

Uppföljning av tidigare Hälsokontroll. Scanning och behandling av frekvens/Oberon.

Book

Hälsokonsultation / Hälsoanalys med frekvensanalys (steg 1)

Vi gör en frekvensanalys för att finna orsaker till symtom och näringsbrister. Hjärta o kärl, blodfetter, vitamin- o mineralstatus, funktion i organ, matsmältning, immunförsvar. Vi scannar och behandlar vid behov på plats. Individuell behandlingsförslag + provsvaren erhålles vid mötet. Frågeformular ifylls innan besöket. Detta erhålls vid bokningen, antingen i butiken eller via din mail. (var god o uppge din mailadress i bokningen) Det är viktigt att du inte äter något på två timmar inför din hälsokontroll. Inget tuggummi, snus eller tobak. Uppföljande möte kan bokas in med terapeuten. 30 min.

Book

Vitamin & mineral status

Vi gör en frekvensanalys för att finna orsaker till symtom och näringsbrister. Denna behandling så tittar vi på din vitamin- o mineralstatus är i kroppen. Individuell behandlingsförslag + provsvaren erhålles vid mötet. För att få analyssvaret så korrekt som möjligt är det viktigt att du inte äter något på två timmar inför din hälsokontroll. Inget tuggummi, snus eller tobak. Uppföljande möte kan bokas in med terapeuten. 30 min.

Book

Andullationsmassage, 25 min

Andullationsmassage är en egenvårds behandling där du själv får massage via vibrationer. Ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i musklerna och inre organ. Medicinska massagesystemet med djupverkande infravärme. Massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. (mer info om andullationsmassage finns på vår hemsida) 20 olika program att välja på, behandling + råd & tips. Vid köp av 10 behandlingar ges 15 % rabatt.

Book

Djupgående Muskelbehandling, 30 min

Detta är en kraftfull behandling som ökar cirkulationen och mjukar upp spända och ömma muskler. Behandlingen får en djupgående effekt tack vare kombinationen av massage, akupressur och även kan vi använda ett hjälpmedel som ger värme, vakuum och LED ljus. Liknande koppning. (se information om Cavital)

Book

Fot spa

En skön och uppiggande behandling för dig som går och står mycket. Här ingår fotbad, skrubb, fot- och benmassage. Detta avslutas med en svalkande fotkräm.

Book

Hot-Stone massage

Dröm dig bort i denna kärleksfulla och avkopplande helkroppsmassage med varma lavastenar och väldoftande oljor. Värmen från stenarna går ner på djupet i musklerna, samt ger ny kraft och energi.

Book

Infraröd Bastu med ljus/färgterapi, 1 person 60 min

Infrarött ljus tränger in i kroppens vävnader ca 4,5 cm. I en IR-bastu svettas du upp till 2-3 ggr mer än i en traditionell bastu och i mycket lägre temperatur. Det är lätt att andas i en IR-Bastu. Fyll på kroppen med vatten före och efter bastun. (ingen vätska i bastun) Tips: Torr borsta gärna kvällen innan. Av hygien skäl sitter du i vår bastu i rena badkläder på handduk, (som finns på plats). Ta med egen handduk om du önskar låna dusch efteråt. (som finns en trappa upp) Fördelar: - ökar blodcirkulationen - förbättrar hjärt- / kärl konditionen, positiv effekt för blodtrycket -ger förbättrad lymfatisk dränering - minskar svullnader - detox, hjälper till att rensa ut gifter ur kroppen genom kraftig svettning - ger ökad kaloriförbrukning - återhämtning efter träning - gör huden mjuk och smidig Infravärmen ökar produktionen av hormon som dämpar stresshormonet Kortisol. Perfekt kombination till annan behandling som tex. massage och LPG. Läs mer på vår hemsida om de olika fördelarna och hur bastun fungerar. www.leksandshalsokost.se OBS: Önskar du boka IR-bastu i kombination av annan behandling, ring butiken 0247-129 70.

Book

Infraröd Bastu med ljus/färgterapi, 2 person 60 min

Infrarött ljus tränger in i kroppens vävnader ca 4,5 cm. I en IR-bastu svettas du upp till 2-3 ggr mer än i en traditionell bastu och i mycket lägre temperatur. Det är lätt att andas i en IR-Bastu. Fyll på kroppen med vatten före och efter bastun. (ingen vätska i bastun) Tips: Torr borsta gärna kvällen innan. Av hygien skäl sitter du i vår bastu i rena badkläder på handduk, (som finns på plats). Ta med egen handduk om du önskar låna dusch efteråt. (som finns en trappa upp) Fördelar: - ökar blodcirkulationen - förbättrar hjärt- / kärl konditionen, positiv effekt för blodtrycket -ger förbättrad lymfatisk dränering - minskar svullnader - detox, hjälper till att rensa ut gifter ur kroppen genom kraftig svettning - ger ökad kaloriförbrukning - återhämtning efter träning - gör huden mjuk och smidig Infravärmen ökar produktionen av hormon som dämpar stresshormonet Kortisol. Perfekt kombination till annan behandling som tex. massage och LPG. Läs mer på vår hemsida om de olika fördelarna och hur bastun fungerar. www.leksandshalsokost.se

Book

LPG Kroppsbehandling (underhåll), 60 min

Endermologie Body ökar förbränningen med upp till 70%, reducerar celluliter och stramar upp huden. LPG-behandling är en överlägsen metod för ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ge dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå + att du får igång ämnesomsättningen. Pris, erbjudanden m.m. se hemsidan under fliken "Tjänster" och LPG Behandling. (effektiv behandling 40 min)

Book

LPG Kroppsbehandling Kur (1-2 ggr/veckan) 60 min

Denna tjänst bokar du när du är i en kur, dvs när du kommer till oss 1-2ggr/v. (effektiv behandling 40 min) När du är klar med kuren ska du istället boka LPG Kroppsbehandling (underhåll) Din terapeut anpassar alltid behandlingen efter dina önskemål och behov. LPG Endermologie Kroppsbehandling används inom en rad områden. Metoden har utvecklats utifrån etablerade och erkända principer inom massage, bindvävsmassage och lymfmassage och stärker och aktiverar kroppens naturliga processer. LPG används bland annat för att reducera envisa kost- och träningsresistenta fettdepåer och celluliter, men behandlar även till exempel fibromyalgi, ödem och lipödem. LPG används av idrottare i hela världen och ökar prestation och ger snabbare återhämtning. Våra terapeuter genomgår kontinuerlig fortbildning och vi arbetar med Alliance Medical, den senaste och mest avancerade apparaturen inom LPG.

Book

LPG Provbehandling Kropp 60 min

LPG Konsultation och provbehandling för kroppen. Vid detta tillfälle får du veta mer om LPG och dessutom en behandling anpassad efter dina behov och önskemål. Provbehandlingen tar ca 30 min.

Book

TuiNa/Kinesisk massage 60 min

Denna massage är en blandning av massage och akupressur som får igång energi i meridianerna. Och skapar balans i kroppen. Anpassas efter behov och önskemål.

Book

Välgörande LYX-kur 60 min 60 min

Djupgående ryggmassage för spända muskler och en avslappnande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, serum och ansiktsmassage.

Book

Öronakupunktur som Friskvård! 60 min

Beroende på vad du önskar få hjälp med, kan öron akupunktur ingå som förstärkning i en massagebehandling. Eller som separat behandling vid tex. allergier, smärta, mag-tarm problem och stress. Behandlingen anpassas efter behov och både massage, akupressur, TuiNa/Kinesisk massage och andullerings terapi kan ingå.

Book

Vaxning halvben 45 min

Vaxning halvben

Book

Vaxning helben 60 min (ej bikinilinjen)

Vaxning av helben, Gäller ej bikinilinjen. 60 min

Book