Lugn med Häst & Hund

Jag arbetar med hund, häst och natur för att hjälpa mina kli...

Read more

Book

Hästunderstödda insatser

Hästunderstödda insatser 60 min

Vi erbjuder individanpassade insatser med ponnyn Poppe; - Skogsbad - Avslappning - Samtalsterapi Vi träffas antingen ute i naturen på en lugn plats eller i stallet, individuellt eller i grupp. Observera att detta inte innefattar ridning. Körersättning debiteras separat med 45 kr/mil.

Book

Ponnybesök på seniorboende / vårdinrättning,

Tillsammans med Poppe hälsar vi på er på er verksamhet. Vi träffas på en lugn plats i utomhusmiljö och deltagarna får klappa, borsta och vara nära hästen.

Book

Ponnykalas, minst 6 barn

Poppe besöker ert barnkalas. Alla barn som vill får borsta, klappa och rida en kort runda. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna. Alla barn får rosett efter ridning. Observera längd- och viktbegränsning. 235kr / barn

Book

Ponnyridning vid event

Poppe kommer själv, eller med andra ponny-kollegor, och erbjuder ponnyridning vid era events! Hjälm och säkerhetsväst finns att låna. Observera längd- och viktbegränsning. 70 kr / barn / tur

Book

Ridterapi för barn

Häst- och ridterapi för barn, 45 min Vi erbjuder individanpassade insatser med ponnyn Poppe; - Avslappning - Läxläsning - Skogsbad Vi träffas antingen ute i naturen på en lugn plats eller i stallet, individuellt eller i grupp. Ridning kan ingå i insatsen och kräver då hjälm och säkerhetsväst. Skyddsutrustning kan lånas. Körersättning debiteras separat.

Book

KBT

Brådskande samtalsstöd med KBT

Ring eller skicka sms vid brådskande behov av samtalsstöd, för att boka tid.

Book

KBT för ungdomar

Dagens samhälle för våra ungdomar är tufft. Ungdomarna vill möta de vuxnas förväntningar men det finns även oskrivna krav på perfektion från olika håll i samhället. Underliggande psykisk ohälsa kan ibland även göra det svårt att nå ungdomarna i kommunikationen. Jag erbjuder samtalsstöd för vägledning, hjälp med ångestproblematik, depression och stressrelaterad psykisk ohälsa. Om jag bedömer att behoven behöver kompletteras med annan kompetens, så hjälper jag er till rätt instans för detta. Vårdnadshavare är inkluderade i de inledande och avslutande samtalen.

Book

KBT vuxna

I KBT tränar vi på att använda oss av nya tankemönster, tankar känslor och beteende hänger ihop. Vilket är en grundsten i den kognitiva beteendeterapin. I behandlingen använder jag inslag av compassion, medkänsla för sitt eget lidande. Min strävan är att skapa en trygg och tillitsfull miljö där dina behov står i fokus och är min prioritet. Jag erbjuder hjälp vid olika ångestsyndrom, exempelvis social ångest, panikångest, postraumatisk stressyndrom, fobier, separation, konflikträdsla samt vid depression på grund av utmattning.

Book

Social tjänstehund

Hundkalas, minst 6 barn

Sally hälsar besöker gärna ditt barnkalas. Vi läser en saga tillsammans, gör lite trix och går en promenad (där alla får hålla i kopplet). Överraskning till alla barn! Minst 6 barn 175 kr / barn.

Book

Hundterapi 30 min

Vi skräddarsyr upplägg för dig och dina behov. Mysstund med Sally Läxstund med Sally Målgrupp: barn, ungdomar, äldre, ensamma. Upplägg: enskilda tillfällen, paketupplägg över 5-10 tillfällen, grupptillfällen

Book

Hundterapi 60 min

Hundterapi, 60 min Vi skräddarsyr upplägg för dig och dina behov; Utomhusaktivitet i naturen Skogspromenad med Sally Kom till skolan med Sally Målgrupp: barn, ungdomar, äldre, ensamma, “hemmasittare” Upplägg: enskilda tillfällen, paketupplägg över 5-10 tillfällen, grupptillfällen.

Book

Hundterapi i verksamhet

Hundterapi i verksamhet Vi skräddarsyr upplägg för dig och dina behov; Aktiva eller passiva övningar för individ eller grupp Allmänt sällskap speciella tillfällen Målgrupp: skolor, fritids, daglig verksamhet, vårdinrättningar, seniorboende. Upplägg: individuellt upplägg över längre tid

Book