Liwaeke

En verksamhet där det erbjuds massage, healing, kurser och w...

Read more

Book

Guidad meditationskväll

Guidad meditation

Varje temakväll har olika inriktning. Det kan vara guidad meditation, eller en liten mini inblick i alla olika andliga områden som finns såsom healing, pendel, kortläsning osv.

Healing

Reiki Healing med budskap

En avslappnande stund där healing ges via handpåläggning, följt av en stund där orakelkorten får ge sina budskap

Book

Reiki Healing med chakrabalansering

En avslappnande behandling där det genom lätt beröring ges healing och dina chakra balanseras

Book

Massage

Handmassage

Vi samlar så mycket spänningar och blockeringar i våra händer och underarmar. Därför lägger jag nu in en prova på behandling för att utvärdera vad denna kan göra för helheten. Givetvis sänder jag healing och energi samtidigt som jag löser upp de knutor som sitter i musklerna, jag använder även akupressur och bindvävsmassage för att ge lindring och lätthet till händerna.

Book

Helkroppsmassage

Under denna helkroppsbehandling arbetar jag med flera olika massagetekniker, allt utefter vad som behövs för just den som är hos mig. I min verktygslåda ligger TuiNa massage, Akupressur, Bindvävsmassage, Lymfmassage och flera olika energi balanserande metoder

Book

Rygg och nackbehandling

Under denna rygg och nackbehandling arbetar jag med flera olika massagetekniker, allt utefter vad som behövs för just den som är hos mig. I min verktygslåda ligger TuiNa massage, Akupressur, Bindvävsmassage, Lymfmassage och flera olika energi balanserande metoder.

Book