Kyriotes light of spirit

Marita Pettersson arbetar heltid som medium och är en av få...

Read more

Book

Privata konsultationer

Privatsittning med förmedling av andekontakt

En privatsittning med kontakt till andevärlden är ett möte mellan dig och de som passerat över till den andliga världen. När man kommer till en privatsittning så finns oftast ett önskemål om vem man vill få kontakt med. Vem som kommer kan ett medium inte styra över, men min erfarenhet är, om personen i andevärlden har möjlighet så försöker de alltid att komma, för de önskar också få kontakt och tala om att de fortfarande lever och finns kvar. Om de inte kommer kan bero på flera orsaker och ibland kommer någon annan som du kanske inte har tänkt på men kan ändå vara viktigt att ta emot . Jag ger en personlig beskrivning på den som kommit från andra sidan som utseende, personlighet och personliga saker som ger dig möjlighet att förstå vem det är och oftast är det nära och kära men också andra som du kanske först inte tänker på men som du har ett band till. Det är viktigt att du inte berättar och ger mig information utan att jag vet så lite som möjligt, så att du kan känna och uppleva att den information jag ger dig är från andevärlden.

Book

Online Privatsittning med förmedling av andekontakt

Vi möts online via Skype, Messenger Går lika bra som Irl

Book

Andlig vägledning/ coachning

Upplever du att sitta fast och inte kommer vidare i din vardag? Känner du behov av att förstå mer av dig själv? Förnimmelse om att inte vara på rätt väg? Här arbetar jag på ett andligt och intuitivt sätt genom att se dina förmågor och möjligheter. Det kan handla om din inre utveckling eller hur du ska finna ny kraft och motivation men också information om tidigare blockeringar som kan hindra dig.

Book

Online Andlig vägledning/ Coachning

Vi möts online via Skype, Messenger Det går lika bra som att träffas Irl.

Book

Andlig Coachning/ Vägledning+ healing

Vi börjar med andlig vägledning och därefter healing. Healing Kan upplevas som en extra hjälp efter vägledningen,kan mjuka/ lösa upp spänningar/ blockeringar som sitter fysiskt, mentalt emotionellt. Healing balanserar kropp och själ och få dig att känna dig mer i harmoni med dig själv. Den kan också sätta igång processer inom dig som gör att du börjar se på saker och ting på ett nytt sätt. Detta får många gånger till följd att du utvecklas som människa. Efter en healing-session känner sig de flesta mer avslappnade, lugna och avstressade. Pris: Din investering, 1200 kr inklusive moms a 90 minuter

Book

Healing

I Sverige är fortfarande healing inte en självklarhet men runt om i världen är healing integrerad i den traditionella vården. Healing stärker din egen självläkning på alla plan, fysisk, psykiskt, mentalt och emotionellt. Under en healing session kan du känna av olika fenomen som värme, kyla, som kolsyra i kroppen. Effekten av healing kan upplevas starkast under första veckan men det sker olika processer inom dig, som gör att du kan känna dig i mer harmoni, balanserad uppleva minskad stress. För att healing ska få bestående läkning kan också mentala blockeringar, emotioner komma upp i medvetandet, processer påbörjas som kan innebära att du behöver göra förändringar i ditt liv när det känns moget för dig. Spirituell andlig healing och transhealing Marita arbetar med sitt andliga team vid healing,sitt andliga team i The rainbowbridgecircle med ande doktorer. Under en healing session kan du sitta upp i stol eller ligga på brits för bättre avslappning. Du är fullt på klädd med en filt över dig, en kort vila efter healingsessionen ingår.

Book