Jessicas Kostglädje

Jessicas Kostglädje erbjuder välmående hälsa inifrån och ut!...

Read more

Book

Behandlingar

Ansiktsmassage med ultraljud/rödljus

Ansikts/hals/dekolletage 50 min Just nu: 500 kr (ordinare 750 kr) Avkopplande, skön och skonsam 4-i-1 behandling. Massagen lättar på spänningar, rensar ut slaggprodukter, stimulerar nerv och lymfsystemet samt ökar blodcirkulationen i huden. Ultraljudsvågorna bidrar till att cellernas genomsläpplighet ökar så de aktiva ingredienserna kan göra nytta på djupet vilket ger dig ett optimalt resultat. Massagebehandlingen utförs i kombination med den veganska naturliga hudvårdsserien “Hanzz & Heidii” med antiinflammatorisk och fuktgivande effekt. Ultraljudsvågorna bidrar till att cellernas genomsläpplighet ökar så de aktiva ingredienserna kan göra nytta på djupet vilket ger dig ett optimalt resultat!

Book

Fot och underbensmassage med Ultraljud/ Rödljus

Massage av fötter och underben i kombination med ultraljud/ rödljus behandling. Förbättrar blodcirkulationen och stimulerar lymfsystemet. Infraröda ljuset stimulerar cellerna och dämpar inflammation.

Book

Kost

Introduktionssamtal

Innan du bestämmer dig för om du vill bli coachad får du möjlighet att berätta kort om hur din livsstil ser ut idag. Tillsammans kan vi sedan hitta ett upplägg och en inriktning som passar dig och ditt liv.

Book

Kost- och Näringsrådgivning

Vid ett första besök hos mig pratar vi lite kring hur din livsstil ser ut idag. Vi tar reda på dina behov och hur jag kan hjälpa dig att steg för steg göra små förändringar som fungerar i din vardag. Vi utgår ifrån nutrimetern, ett speciellt framtaget frågeformulär som innehåller en överblick över ditt förhållningssätt till mat, motion, stress och sömn. Du får första gången med dig lite kom-igång tips och lite recept att starta med. Inom några dagar kommer du att få ett mail med ett speciellt individuellt framtaget kost och näringsråd med anpassade härligt inspirerande matrecept. Här bokas även in ett ytterligare möte om ca 3 veckor. Du kommer under de här veckorna att föra matdagbok som du kan ha som hjälp under dessa veckor.

Book

Kost- och Näringsrådgivning - Uppföljning

Här går vi igenom med hjälp av din matdagbok hur du upplevt hur veckorna har gått. Du får hjälp att komma vidare med ytterligare råd till förändringar och matrecept för bestående och individuell livsstilsförändring. Du är självklart välkommen att kontakta mig under de här veckorna för hjälp och stöttning.

Book

Kostrådgivning Idrottsnutrition

Träning är idag en livsstil för många och intresset av kunskap i hur man med kostens hjälp kan förbättra prestationerna ökar. En rådgivning i Idrottsnutrition passar dig oavsett om du idrottar på hög nivå eller tränar för att må bra. Kostupplägget kan hjälpa dig att påverkar hur bra du presterar vid nästa träningspass, hur hårt du kan träna kommande veckor och månader, hur snabbt du återhämtar dig efter ett träningspass och hur bra du lyckas ladda upp inför en ev tävling. Jag hjälper dig att specialanpassa kosten för att förbättra effekten av träningen inom just din idrott.

Book

Kostrådgivning Idrottsnutrition- Uppföljning

Här går vi igenom med hjälp av din matdagbok hur du upplevt hur veckorna har gått. Du får hjälp att komma vidare med ytterligare råd till förändringar. Du är självklart välkommen att kontakta mig under de här veckorna för hjälp och stöttning.

Book

Kurs

Ät dig frisk & Träna dig stark

5 veckors kurs i kost och hemmaträning Varje vecka nytt fokusområde för ökad förståelse och medvetenhet. Kanske är det precis det här som du behöver just nu! Ta chansen att vara med på kursen som kombinerar kost och träning med syfte att du ska få ökad förståelse och kunskap för en bättre balans i din vardag. Alla har vi våra egna utmaningar som vi hanterar varje dag och det är inte alltid lätt att få till kost och träning som är en stor del av vårt liv. Som vi redan vet så bidrar ändrade matvanor och ökad fysisk aktivitet till god sömn och minskad stress. Vi inspirerar dig att komma igång att skapa långsiktiga nya livsstilsvanor som ger dig mer energi, fokus och glädje i livet!