Keep Moving HundRehab

Rehabilitering och Friskvård för Hund! H-märkt sedan 2018 oc...

Read more

Book

Simmet egenträning/dusch

Wash and go 30 min

Hunddusch. Du duschar din hund själv, perfekt för er som har svårt att göra det hemma! Handdukar, schampo och fön finns på plats.

Book

Wash and go 60 min

Hunddusch. Du duschar din hund själv, perfekt för er som har svårt att göra det hemma! Handdukar, schampo och fön finns på plats.

Book

Tjänster

Massage

Avslappnande djupgående idrottsmassage för alla hundar.

Book

Massage + stretching

Avslappnande djupgående idrottsmassage med avslutande stretching, för alla hundar.

Book

Friskvårdskontroll

Grundlig genomgång av hundens rörelser, leder och muskulatur, avslutas med en behandling och hemgångsråd.

Book

Rehabilitering första besök

Vid första besöket gör vi en grundlig genomgång av hunden, en första behandling samt lägger upp tillsammans med hundägaren en rehabiliteringsplan.

Book

Rehabilitering återbesök

Ett återbesök för att följa upp en rehabiliteringsplan, genomgång av hunden, eventuellt nya övningar och behandling.

Book

Träningsupplägg

Detta är tjänsten där vi speciellt inriktar träningen mot ett mål, tex. jaktsäsong, agility säsong eller kanske en vandring. Här utför vi en grundlig genomgång av hunden, behandling/träning samt lägger upp en träningsplan.

Book

Balansbolls Träning

På detta besök får du lära dig lite grunder i balansbolls träning, hur ni ska komma igång och vad ni ska tänka på. Detta är något som de flesta hundar brukar tycka är jätte roligt och desutom nyttigt för din hund. Där hunden bland annat bygger upp sin balans, koordination, självförtroende samt stärker den annars så svåråtkomliga lednära muskulaturen! Balans träning är för alla! ung som gammal, frisk som skadad. alla har nytta av balansträningen!

Book

Djupvågsbehandling 30min

Book

Djupvågsbehandling 60min

Book

Hund Gym - Egenträning 1 hund

Egen träning i hund gymmet kan du boka som genomgått ett introduktions pass eller träningsupplägg. Här tränar du själv din hund på gymmets olika tränings utrustningar inkl. löpbandet, och jag finns alltid på plats vid eventuella frågor. Gymkort finns att köp i butiken 5 - kort 600kr 10-kort för 1000kr

Book

Hund Gym - Egenträning 2 hundar

Book

Hund Gym + Löpband - introduktion

Här kan du boka för en introduktion på hela hund gymmet, både löpbandet och gymmets andra träningsprodukter! Här går vi igenom din hund, och gymmets alla redskap. vad man ska tänka på och regler för egen användning. Detta krävs för att du sedan ska kunna boka egen träning på gym + löpband.

Book

Laser behandling

Book

Massage + laser

Book