Jasminas Naglar

Diplomerad Nagelterapeut Arbetar hemifrån Nybörjare

Book

Nagelförlängning

Nytt set

Jag arbetar med gelé och tippar vid en nagelförlängning. Önskar du att bara ha dina egna naturliga naglar, bokar du förstärkning istället. Då jag är nybörjare så tar behandlingarna lite längre tid än på andra salonger.

Book

Återbesök

Behandlingen är ett återbesök/påfyllning av nagelförlängning gjort av mig. Har du naglar sedan tidigare gjort av någon annan, bokar du in ett nytt set. Då jag är nybörjare tar behandlingarna lite längre tid än på andra salonger.

Book

Fria händer

Här får jag fria händer att göra vad jag vill. Du får önska längd, resten är upp till mig.

Book

Borttagning

Borttagning av material

Book

Lagning

1 veckas garanti. - om naglarna går sönder inom en veckas tid lagas de utan extra kostnad. Går naglarna sönder efter den första veckan kostar det 50kr/nagel. Vid ett återbesök ingår FEM (5) lagningar, dvs har du bara fyra naglar kvar räknas det som ett nytt set istället.

Book

Förstärkning

Nytt set

Denna behandlingen görs med gelé på din egna naturliga nagel. Då jag är nybörjare tar behandlingarna lite längre tid än på andra salonger.

Book

Återbesök

Detta är ett återbesök/påfyllning för dig som redan har gjort förstärkning hos mig, med gelé på din naturliga nagel. Har du naglar gjorda hos någon annan än mig innan vid besöket, bokar du in nytt set istället. Då jag är nybörjare tar behandlingarna lite längre tid än på andra salonger.

Book

Borttagning

Borttagning

Book

Gelpolish

Nytt set

Vid denna behandlingen använder vi oss av gelpolish som är ett lack. Perfekt för dig som bara vill göra något enkelt, på din naturliga nagel. Då jag är nybörjare tar behandlingarna lite längre tid än på andra salonger.

Book

Återbesök

Detta är ett återbesök/påfyllning för dig som redan gjort en gelpolish behandling hos mig. Har du naglar gjorda av någon annan vid besöket hos mig, bokar du istället ett nytt set. Då jag är nybörjare tar behandlingarna lite längre tid än på andra salonger.

Book

Borttagning

Borttagning av material

Book