Integrativ Hälsa

Vi är en grupp samverkande familjeterapeuter med gedigen erf...

Read more

Book

Familjerådgivning

Familjerådgivning Nacka - Första besök

Här bokar du din tid för familjerådgivning om du besöker oss för första gången, eller om du inte besökt oss på sex månader. Mötet kan ske på plats eller på distans över Zoom. Familjerådgivningen är en kommunal service för dig som bor i Nacka kommun.

Book

Familjerådgivning Nacka - Återbesök

Här bokar du din tid för återbesök vid familjerådgivning. Mötet sker på plats eller på distans via Zoom. Om du inte besökt oss på sex månader ska du boka ett första besök. Familjerådgivningen är en kommunal service för dig som bor i Nacka kommun.

Book

Infraröd behandling

Infraröd behandling

Värmebehandling för hela kroppen med infrarött ljus. Infrarött ljus kan bidra till minskad stelhet i leder och motverkar spända och ömma muskler. Behandlingen är stressreducerande och kan lindra smärta, hudbesvär.

Book

Yoga

Mjuk Hatha Yoga med FridaLo

Yoga i lugnt tempo med fokus på vad som sker i kropp och sinne just nu. Fysiska övningar varvas med mentalt fokus och andningsövningar. Varje klass avslutas med avslappning. Dessa klasser passar dig som är nybörjare eller dig som är van utövare men som vill yoga i ett lugnare tempo med fokus på teknik för att hitta rätt i positionerna. Klasserna kan utgå från olika teman eller intentioner, vilket kan ge en djupare upplevelse och även en stegvis förståelse för yogans filosofi – hur du kan ta med dig yogan från mattan ut i livet. Lärare: Frida-Louise Vikman Kontaktperson: Jenny Levin (för att köpa klippkort)

ReHaBit med Carina Schütt

Change your energy - Change your mind - Change your Life - ReBirth 💞 Carina Schütt har över 20 års samlad erfarenhet av träning & hälsa sedan 2000. ReHaBit är en mix av den erfarenheten där traditioner från Pilates - MFR - Yoga - Therapeutisk yoga - Feldenkrais - Yin - Restorative - Andning - Meditation På Skånegatan erbjuder vi therapeutisk träning främst från Pilates, MFR & Feldenkrais för ge dig en mer balanserad och starkare kärna -core- Klasserna varieras efter tema, behov & säsong. Små redskap för stabilisering & styrka används under klasserna. Breathe and connect..

YinYoga med Leena

LunchYoga med Leena. YinYoga passar alla. Du har stor nytta av yinyoga i all annan fysisk träning så väl som om du har ett mer stillasittande vardag. Yinyoga hjälper din kropp utifrån ditt utgångsläge att få bättre cirkulation, mjukhet och rörlighet. Smidighet och rörlighet ökar samtidigt som de inre organen och kroppens energikanaler påverkas positivt. Som sagt; yinyogan passar alla, stel som rörlig, ung som gammal.

Yoga, Vinyasayoga med Marina Olai

Välkomna till ett kvällsyoga pass med certifierade yogainstruktören och dietisten Marina Olai. Vinyasayoga har ett dynamiskt flow. Fokus ligger på att få till rätt teknik samt att ha en naturlig övergång mellan de olika poserna för att få ett kontinuerligt rörelsemönster som skapar en känsla av sammankoppling och helhet. Lärare: Marina Olai Kontaktperson: Jenny Levin (för att köpa klippkort)