Hyrimo AB

Vi hyr ut riktigt bra maskiner och verktyg till hemmafixare...

Read more

Book

Verktyg

Deltaslip

Festool DTS 400 REQ-Plus är en kompakt deltaslip på 250W och med 100 x 150 mm slipplatta, en sliprörelse på 2 mm samt ett varvtal på 6000-12000 varv i minuten. Utrustad med Longlife-dammpåse för långvarig användning samt en och monterbar PROTECTOR för skonsam slipning utmed fönsterytor, ramar och dörrspeglar.

Book

Excenterslip

Bosch GET 75-150 är en excenterslip med en kraftfull 750 W-motor och 150 mm sliprondell. Designad med ett ergonomiskt stöd för den främre handflatan och utrustad med ett handtag med en greppdiameter på endast 18 cm. Modellen är avsedd för grundläggande slipning, mellanslipning, lackborttagning och polering av ytor. GET 75-150 har konstant hastighet, direkt driftläge, ett kantskydd, ett kardborrfästsystem för att sätta fast slippapper, hastighetsval och en sliprondell med flera hål för dammutsugning.

Book

Gipsskruvdragare

Bosch GSR 18 V-EC TE Professional är en gipsskruvdragare på 18V med kolborstfri EC-motor och LED-belysning. Varvtal på 4200 varv/min och vridmoment på 25Nm för många användningsområden. Suverän gångtid för arbeten utan avbrott (upp till 3 400 skruv per laddning med 4,0 Ah) Kompakt konstruktion och låg vikt gör arbetet mindre tröttande – 1,6 kg (4,0 Ah) Ställvredet gör oavbrutet arbetet mindre tröttande Inbyggd LED-belysning som lyser upp arbetsplatsen även i mörka utrymmen Ställbart djupanslag ger exakt skruvdjupsinställning

Book

Hyvel

Bosch GHO 18 V-LI Hyvel som ger 14000 v/min och suverän ytfinish. Snabb och noggrann avverkning tack vare steglös spåndjupsinställning upp till 1,6 mm. Låg vikt (bara 2,6 kg) gör arbetet smidigare.

Book

Tigersåg

Bosch GSA 18 V-LI Professional är en sladdlös tigersåg på 18V med högt varvtal på 2700 slag/min för effektiv sågning. Den kapar upp till 100 granbjälkar på en enda laddning. 2-stegs hastighetsinställning för olika material. Ergonomiskt utformat handtag med Comfort-zon i Softgrip-ytorna som ger säkert grepp och gör arbetet mindre tröttande.

Book

Videoskop

Bosch GIC 120 C Videoskop med 2,7" display för snabb och smidig problemanalys på svåråtkomliga ställen.

Book

Värmekamera

Bosch GTC 400 C Värmekamera med mätintervall på -10°C till +400°C och termisk känslighet på <50 mK. Utrustad med en infraröd sensor med 19200 mätpunkter för detaljerade, informativa värmebilder. Med värmekameran kan du på ett snabbt och enkelt sätt identifirera temperaturskillnader, hitta överhettning, upptäcka tecken på defekter i byggnader, felsöka el- och mekaniksystem. Värmekameran ger kontrastrika värmebilder och visar exakt var problemet finns. Du kan till exempel hitta golvvärmesystem, värmeelement och värmerör enkelt för att kontrollera att de fungerar korrekt.

Book