Holistic Wellness by Rhoely

Book

Chakra- och healingbalansering

Chakra- och healingbalansering

Vid en healing- och chakrabalansering börjar vi med ett kort samtal där du får gärna berätta vad du önskar hjälp med, men det är inget måste. Det vanligaste är att klienten ligger på rygg på en brits under sessionen. Du är fullt påklädd och får ha en filt över dig om det känns bra för dig. Värmefilt på så att det blir skönt på bänken. Det är bra att du är så bekvämt som möjligt. ​Själva behandlingen tar ca 40-45 minuter. Sessionen börjar med att jag scannar av de sju största chakra i din kropp med hjälp av min pendel, som jag håller med min vänstra hand. Det är sätt att göra en chakrascanning för att på så sätt få information om din energinivå. Jag känner av dina energier och om det finns någon obalans i kroppen.​ ​ ​Efter chakrascanningen kommer jag att lägga ut en kombination av stenar/kristaller som passar för varje chakra. Stenarna läggs utanpå kläderna/handduken. Dessa stenar lägger jag nerifrån och upp och tar sedan bort dem uppifrån och ned. När jag har lagt stenarna balanserar jag chakran med pendeln som jag håller med min högra hand. När jag sedan balanserat färdigt tar jag bort stenarna och kontrollerar med pendeln genom att göra en ny scanning. ​Du får erbjudandet att köpa tre behandlingar för 1600kr när du betalar direkt (ord.pris 1800kr). Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudande, rabatter eller liknande. ​ Det är även viktigt att poängtera att syftet med att ge healing inte är för att ersätta konventionell medicinsk vård, utan det här är ett komplement. Är man sjuk ska man kontakta en läkare för att få en diagnos och eventuell medicinering. Healing är ingen Quick fix därför rekommenderas tre eller flera behandlingar i följd för att finna balansen igen. ​ Betalningen kan göras antingen via Swish eller via faktura (faktureringsavgift tillkommer) efter sessionen om det är på plats, annars sker betalningen före sessionen. Varmt välkommen med din bokning!

Book

Distanshealing

Distanshealing

Du förbereder dig ca 10 min innan behandlingen börjar genom att tända en rökelse eller ett levande ljus, lyssna på lugn musik och koppla av. Du får gärna lägga dig ner och slappna av. För att jag ska kunna sända Reikihealing till dig behöver jag ditt för- och efternamn samt var du befinner dig just då. Jag sänder Reikihealing till dig på den avtalad tid. Efter behandlingen rekommenderar jag dig att du dricker ett glas vatten och reflektera över din upplevelse av distansbehandlingen. Jag ringer dig 15 min efter behandlingen om min upplevelse. ​ Du är välkommen att ringa eller mejla mig, om du har frågor angående mina behandlingar. Jag hjälper dig mer än gärna. Eller boka en tid för en skön behandling som du inte kommer att ångra. ​ Paketpris för tre behandlingar för 1000 (ord.pris 1200kr). Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudande, rabatter eller liknande. ​ Det är även viktigt att poängtera att syftet med att ge healing inte är för att ersätta konventionell medicinsk vård, utan det här är ett komplement. Är man sjuk ska man kontakta en läkare för att få en diagnos och eventuell medicinering. Betalningen görs via Swish före sessionen. ​ Du som köper tre behandlingar i följd får 10% rabatt på den totala summan, dvs att du betalar 1080 kr för tre behandlingar (ord.pris 1200 kr). OBS! Hela summan betalas vid första tillfället och ska användas inom 3 månader från 1:a tillfället. Hjärtligt välkommen med din bokning!

Book

Familjekonstellationer (en och en)

Familjekonstellationer

I en individuell familjekonstellation session ställer vi upp en modell av ett familjesystem, en konstellation, som avslöjar skador på systemnivå, så att vi kan arbeta mot att förlika tidigare konflikter, reparera trasiga relationer och återställa ordningen. Denna process tillåter oss att titta på den dolda familjedynamiken bakom många av våra utmaningar. Vi kan se att många av våra känslomässiga problem, trauman, sjukdomar och problem i relationer, arbete och karriär är resultatet av olöst smärta och lidande i vårt familjesystem under många generationer. Under en en-till-en session försöker vi upptäcka hur du är intrasslad av dina föräldrars, morföräldrar eller förfäders smärtsamma händelser och upplevelser, så vi försöker hitta ett sätt att lösa dem så att de inte längre påverkar dig i nuet. Detta arbete utförs vanligtvis med individer, men det kan också göras med par. För att hjälpa till att avslöja vad som är gömt vägleder jag dig i att använda föremål för att stå i eller representera familjemedlemmar, förfäder, händelser, känslor eller till och med fysiska eller mentala tillstånd. Du kan använda vilka föremål som helst, inklusive schackpjäser, snäckskal, stenar eller kristaller. Objekten kan fungera lika bra som om vi skulle använda personer i en grupp-workshop som representanter. I början av sessionen samlar jag information om den fråga du vill utforska, en översikt över familjens historia, möjliga dold familjedynamik och hur lösningen kan se ut. Sedan börjar vi utforska med objekten som representanter. Under processen använder vi en speciell energi som kallas "vetande fältet" som hjälper till att avslöja vad som hände i det förflutna och hur du är intrasslad med det. Den tar oss bakom våra berättelser eller fyller i fakta som vi inte känner till. Kunskapsfältet eller vetande fältet fungerar mycket bra online eftersom det inte är begränsat av tid eller rum. Vill du veta mer: www.holisticwellness.nu Varmt välkommen med din bokning!

Book

Healing + coaching eller andlig vägledning

Healing + coaching eller andlig vägledning

Vi börjar med ett kort samtal om där du får gärna berätta vad du önskar hjälp med, men det är inget måste. Det vanligaste är att klienten ligger ner under en session, på rygg och sedan på mage, men du får också välja om du vill sitta. Under sessionen är du fullt påklädd och får ha en filt över dig om det känns bra för dig. Det är bra att du är så bekvämt som möjligt. Sessionen börjar med att jag scannar av din kropp, från huvud till fötter. Jag känner av dina energier och om det finns någon obalans i kroppen. Vid scanning håller jag mina händer en bit ovanför din kropp. ​ När jag är klar med scanningen börjar jag healingen. Jag ger healing till dina 7 chakran eller energipunkter som finns längs med din ryggrad samt tinningen, knän och fötter. Jag håller mina händer en bit ovanför din kropp. Vill du ha med coaching? Efter behandlingen har vi ett kort samtal där jag har möjlighet att ställa frågor och vi tar itu med de inre hinder som håller dig begränsad. Du får olika Reiki övningar och tekniker som med tiden kommer att hjälpa dig att se och förstå dig själv och på så sätt kan du börja sortera ditt liv och skala bort det du inte behöver. ​ Vill du hellre ha med andlig vägledning? Efter behandlingen får du dra ett eller tre änglakort/orakelkort som vi pratar om dess eventuella budskap och betydelse för dig. Budskapet kan komma i form av en affirmation, ett ord eller en mening som kan tolkas direkt utifrån kortet. Jag låter min intuition leda mig. ​ Reiki är godkänd som friskvård enligt Skatteverket. Paketpris för tre behandlingar för 2350 kr (ord.pris 2610 kr). OBS! Hela summan betalas vid första tillfället och är giltigt i 3 månader. Betalningen görs via Swish eller via faktura mot Bg (faktureringsavgift tillkommer) efter sessionen. Varmt välkommen att boka din Reiki tid med mig! 💛

Book

Holistisk life coaching

Holistisk Life coaching

Jag hjälper dig att aktivera din inre kraft, att få tillgång till din sanna potential att göra förändringar i ditt liv, så att du småningom börjar skapa det liv som du önskar för dig själv. Vi tar itu med de inre hinder som håller dig begränsad. Alla svar finns inom oss, men ibland är det svårt att finna dem själva, därför är det bra att prata med någon som kan ställa de rätta frågorna för att du ska få insikt om det som behövs för att nå det du önskar. Hos mig kan du få coaching via telefon eller på plats. Vi kommer att se på din nuvarande situation, vad och hur du önskar det ska vara samt olika möjliga sätt som finns för att nå dina mål. Jag använder både min erfarenhet och min intuition för att på bästa sätt föra dig vidare i livet. Du ringer mig på 0705 87 58 41 på bokad tid. Betalning görs via swish före sessionen. ​ Är coachingsamtal något för dig? Jag erbjuder 20 minuters gratis samtal för dem som är intresserade av att lära sig mer. Jag arbetar enligt ICF:s riktlinjer och normer. Självklart har jag tystnadsplikt. ​ ​Paketpris 3 coachande samtal för 2430kr (ord.pris 2700kr) Varmt välkommen! 💛 ​ OBS! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller liknande.

Book

Mindfulness-meditationer

Mindfulness-meditationer

Att öva mindfulness innebär att fokusera vår uppmärksamhet på våra upplevelser samtidigt som vi lär oss att vara medveten (men inte engagera i) av våra tankar, känslor, kroppsliga känslor och vår omgivning. Genom denna medvetenhet kan vi lära oss att reagera olika på våra tankar och känslor, vilket kan göra det möjligt för oss att ändra negativa mönster. Mindfulness-meditationer hålls 6 ggr under höstterminen och 6 ggr under vårterminen. Mellan dessa meditationstillfällen får du hemuppgifter i form av kortare meditationsstund och mindfulness-övning. Inga förkunskaper behövs. Det bjuds på fika, frukt och té. Investering: 1080 kr för varje termin/del eller 220 kr per gång. Datum för första delen: 6 st Tisdagar kl.18-19:30 från vecka 2 till vecka 7. Datum för andra delen: 6 st Tisdagar kl.18-19:30 från vecka 10 till vecka 16 (uppehåll v.14). Vill du veta mer https://www.holisticwellness.nu/mindfulness-meditationer eller hör av dig så berättar jag mer. Varmt välkommen!

Online-kurs i Reiki steg 1

Online-kurs i Reiki steg 1

Här varvas onlinemöten i en mindre grupp med eget arbete och övningar i webbkursen. Reiki 1 är en kurs som riktar sig till dig som är nyfiken på energimedicin och healing och vill öka din förmåga och kunskap för att utvecklas holistiskt dvs, själsligt och kroppsligt och för att kunna hjälpa andra med samma sak. Reiki är enkelt att lära sig och att använda, det hjälper dig att fylla på med kärleksfull energi i vardagen. Du kommer först att lära dig att ge healing till dig själv för att sedan ge till andra. Reiki hjälper dig att programmera om de negativa tankebanorna och inställningarna till kärleksfulla och positiva tankar och inställningar. Vi träffas 4 gånger under en månad vi Zoom, med 1 veckas mellanrum. Alla möten spelas in så att du kan gå tillbaka och titta på det under veckorna man jobbar. Vecka 1: Online-träff, presentation, kursens genomgång och veckans övningar. En veckas eget arbete med övningar. Vecka 2: Online-träff, uppföljning av förra veckans arbete, frågor, funderingar och tankar. Genomgång av nästa vecka. En veckas eget arbete med övningar. Vecka 3: Online-träff uppföljning av förra veckans arbete, funderingar, frågor och tankar. Genomgång av nästa vecka. En veckas eget arbete med övningar Vecka 4: Online-träff vi följer upp förra veckans arbete, hur har det gått, hur fortsätter ni vidare?  ​ Kursens innehåll kan du läsa på min hemsida: https://www.holisticwellness.nu/ Förkunskaper: Att du har gått en Reiki-behandling. ​ Anmälan görs senast 30/10. Vid anmälan maila följande uppgifter: namn, adress, e-post, tel nummer och ev. företag som ska stå på faktura/kvitto. Obs! För att garantera din plats behöver swisha till 070-5875841 hela beloppet i samband med bokningen. ​ OBS! Vid avbokning har du summan innestående hos Holistic Wellness till nästa kurstillfälle. ​ Kursstart: ​Vecka 1: Onsdag  1/11-23 kl.18-20 Vecka 2: Onsdag 8/11-23 kl.18-20 Vecka 3: Onsdag 15/11-23 kl.18-20 Vecka 4: Onsdag 25/11-23 kl.18-20 ​ Varmt välkommen! 🧡

Online-kurs i Reiki steg 2

Online-kurs i Reiki steg 2

Här varvas onlinemöten i en mindre grupp med eget arbete och övningar i webbkursen. Denna kurs är för dig som har gått Reiki 1 och vill lära dig mer. I Reiki 2 fördjupas vidare din förmåga att ge Reiki och effektiviteten på behandlingarna ökar. Här kliver man ut ur tids- och rumsaspekten och  du jobbar med distanshealing. Här går man djupare med de mentala och känslomässiga aspekter. Här får du även tillgång till fler symboler och deras innebörd. Vi träffas 4 gånger under en månad vi Zoom, med 1 veckas mellanrum. Alla möten spelas in så att du kan gå tillbaka och titta på det under veckorna man jobbar. Vecka 1: Online-träff, presentation, kursens genomgång och veckans övningar. En veckas eget arbete med övningar. Vecka 2: Online-träff, uppföljning av förra veckans arbete, frågor, funderingar och tankar. Genomgång av nästa vecka. En veckas eget arbete med övningar. Vecka 3: Online-träff uppföljning av förra veckans arbete, funderingar, frågor och tankar. Genomgång av nästa vecka. En veckas eget arbete med övningar Vecka 4: Online-träff vi följer upp förra veckans arbete, hur har det gått, hur fortsätter ni vidare?  ​ Kursens innehåll kan du läsa på min hemsida: https://www.holisticwellness.nu/ Förkunskaper: Reiki 1 ​ Anmälan görs senast 2/10. Vid anmälan maila följande uppgifter: namn, adress, e-post, tel nummer och ev. företag som ska stå på faktura/kvitto. Obs! För att garantera din plats behöver swisha till 070-5875841 hela beloppet i samband med bokningen. ​ OBS! Vid avbokning har du summan innestående hos Holistic Wellness till nästa kurstillfälle. ​ Kursstart: ​Vecka 1: Onsdag  4/10-23 kl.18-20 Vecka 2: Onsdag 11/10-23 kl.18-20 Vecka 3: Onsdag 18/10-23 kl.18-20 Vecka 4: Onsdag 25/10-23 kl.18-20 ​ Varmt välkommen! 🧡

Reiki healing

Reiki healing

Reiki utförs i ett lugn miljö där jag spelar mjuk musik under sessionen. Upplevelsen av Reiki är subjektiv, förändrad och ibland mycket subtil. Människor upplever ofta värme i utövarens händer, men ibland känns utövarens händer uppfriskande svala. Andra vanliga upplevelser är subtila pulsationer där utövarens händer placeras eller kaskade vågor av pulsationer i hela kroppen. Hur går en behandling till? ​ Vi börjar med ett kort samtal om där du får gärna berätta vad du önskar hjälp med, men det är inget måste. Det vanligaste är att klienten ligger ner under en session, på rygg och sedan på mage, men du får också välja om du vill sitta. Under sessionen är du fullt påklädd och får ha en filt över dig om det känns bra för dig. Värmefilt på så att det blir skönt på bänken. Det är bra att du är så bekvämt som möjligt. ​Själva behandlingen tar ca 1 timme. Sessionen börjar med att jag scannar av din kropp, från huvud till fötter. Jag känner av dina energier och om det finns någon obalans i kroppen. Vid scanning håller jag mina händer en bit ovanför din kropp. ​ Efter jag är klar med scanningen börjar jag healingen. Jag ger healing till dina 7 chakran eller energipunkter som finns längs med din ryggrad samt tinningen, knän och fötter. Jag håller mina händer en bit ovanför din kropp. ​ Efter healingen har vi ett litet samtal då du har möjlighet att ställa frågor m.m. ​ Du är välkommen att ringa eller mejla mig, om du har frågor angående mina behandlingar. Jag hjälper dig mer än gärna. Eller boka en tid för en skön behandling som du inte kommer att ångra. ​ Paketpris för tre behandlingar för 2025 kr (ord.pris 2250 kr). Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudande, rabatter eller liknande. ​ Betalningen görs via faktura mot Bg (faktureringsavgift tillkommer) eller via Swish efter sessionen. ​ Varmt välkommen med din bokning!

Book

Reiki-kurs steg 1

Reiki-kurs steg 1

Anmäl dig till en hel helg där vi kan träffas med massor av frågor, diskussioner och energier. Plats: Alternativcentrum på Vattenverksvägen 2 i Norrköping (Gratis parkering) ​ Förkunskaper: Det behövs inga. Dock är det bra att få en Reiki behandling innan du går kursen. Detta för att förbereda sig på Reiki energin och starta upp läkning där det bäst behövs. Hör gärna av dig till mig om du har några frågor och funderingar innan du bokar. Investering: 3500 SEK/person.  Anmälan görs senast den 16/11. Obs! För att garantera din plats behöver du swisha till 070-5875841 hela beloppet i samband med bokningen.  ​ OBS! Vid avbokning har du summan innestående hos Holistic Wellness till nästa kurstillfälle. ​ Klädsel: Det är bra att ha bekväma kläder som inte spänner eller klämmer. Bra att ta med en varm tröja och ett par varma sockor eller tofflor, då man kan känna sig frusen efter en Reiki behandling. Mat: Rekommenderas medhavd lunch. Kyl och micro finns att tillgå. Ha med sig: Papper och penna. ​ I priset ingår: ​ 2 dagar fulla av energi, nya intryck och möten.  Kurskompendium som innehåller teori, meditationer och övningar. Fika, frukt, te och kaffe.  Diplom. Regelbundna Reikiträffar. ​ Det behövs inga förkunskaper för att gå Reiki 1. Det viktigaste är att du känner dig redo, eftersom Reiki sätter igång processer inom oss. Reiki är ett system för andlig, personlig utveckling och healing. Allt detta energiarbete tillsammans med initiering till högre energier, har en utrensande effekt och sätter igång inre processer såväl fysiska som psykiska. Du kommer säkert att känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen.  Kom ihåg att arbete måste börja med oss själva för att vi ska kunna hjälpa andra, om du är balanserad och lugn, kommer din omgivning att påverkas på ett positivt sätt. Reiki förändrar våra liv, på ett mycket bra sätt. Efter kursen Reiki 1 kan du även ge Reiki till dina närmaste. ​ ​Varmt välkommen! ✨🙏

Reiki-kurs steg 2

Reiki-kurs steg 2

Anmäl dig till en hel helg där vi kan träffas med massor av frågor, diskussioner och energier. Med fika givetvis!  Kursen delas in i två dagar. Efter att samtliga kurstillfällen är avklarade är du alltid varmt välkommen att kontakta mig för kontinuerlig handledning och kompletterande träningstillfällen om arbetet med Reikienergin. ​ ​Datum, tid och plats: ​Lördag 14/10 kl.9:30-ca 16:30 Söndag 15/10 kl.9:30-ca 15:30 Plats: Alternativcentrum på Vattenverksvägen 2 i Norrköping (gratis parkering) ​ Investering: 3500 SEK/person.  ​ Anmälan görs via knappen ”Boka tid” senast 12/10-23. Vid anmälan maila följande uppgifter: namn, adress, e-post, tel nummer och ev. företag som ska stå på faktura/kvitto. Obs! För att garantera din plats behöver swisha till 070-5875841 hela beloppet i samband med bokningen (återbetalas ej vid avbokning).  ​ OBS! vid avbokning har du summan innestående hos Holistic Wellness till nästa kurstillfälle. ​Klädsel: Det är bra att ha bekväma kläder som inte spänner eller klämmer. Bra att ta med en varm tröja och ett par varma sockor eller tofflor, då man kan känna sig frusen efter en Reiki behandling. ​ ​Mat: Medhavd lunch rekommenderas. Kyl och mikro finns att tillgå. ​ Ha med sig: Papper och penna. ​ ​Antal platser: 4 (minst 2 deltagare per kurstillfälle) ​ I priset ingår: En hel helg full av energi, nya intryck och möten. Kurskompendium som innehåller teori, meditationer och övningar. Fika, frukt, te och kaffe. Diplom. Regelbundna Reikiträffar. ​Varmt välkommen! 🧡🙏 

Workshop i Familjekonstellationer

Workshop i familjekonstellationer

När vi gör en konstellation (uppställning) vi synliggör samtidigt som vi får förståelse för de osynliga bindningar vi har till ett system vi ingår i, tex vår familj eller arbetsgrupp. Med denna nya bild som vi blivit medvetna om under konstellationen, kan vi ta oss vidare. Hur går det till i en workshop? Under en workshop kan du delta dels som klient (gör egen uppställning), dels som representant i andras uppställningar. Klienten väljer ut andra från gruppen för att representera betydelsefulla familjemedlemmar eller för känslor och andra fenomen. Ni arbetar alla tillsammans genom att "spela" rollfigurer och agera välbekant familjedynamik. Även om grupper består av helt främlingar kan deltagarna "spela" rollspel på ett oroväckande realistiskt sätt. Det behövs inga förkunskaper för att delta som representant, bara ett öppet sinne och villighet att vara där för någon annan en stund. Om du vill delta i en workshop som klient, dvs göra en egen uppställning, så kan det vara bra att ha deltagit i en workshop som representant innan, eller i en föreläsning, eller på annat sätt hittat en introduktion till ämnet. Är du osäker är det bara att du hör av dig. Vissa fördelar med Familjekonstellationer: • Ger kraftfulla känslomässiga frigörelser • Du får kognitiv insikt i giftiga beteendemönster • Du får en hälsosammare kommunikation och relationer • Förbättrad förståelse för hur familjer påverkar personligt beslutsfattande • Den ger en bättre förståelse för dynamiken mellan olika familjemedlemmar Familjekonstellationer passar bra för dig som: • Upplever depression och/eller ångest • vill övervinna missbruk • önskar läka från trauma • försöker övervinna sorgen • vill antera fobier Mer info: https://www.holisticwellness.nu/workshopifamiljekonstellationer Varmt välkommen med din anmälan! 💛

Yinyoga

Yin-yoga

Yinyoga är en lugn typ av yoga som riktar sig generellt sett till området vid höfterna, bäckenet och den nedre delen av ryggen. De flesta ställningar är antingen sittande eller liggande. Denna typ av yoga passar alla som är nyfikna på att utforska sin kropp och sitt sinne med medvetenhet och närvaro. ​ Varje position hålls i 3-5 minuter vilket ger oss tid att lugna sinnet. Målet är att komma åt de djupare vävnaderna i kroppen, såsom bindväv och fascia. Syftet med yinyogan är att öka cirkulationen i lederna och flexibiliteten, vilket är särskilt viktigt när vi åldras eller om vi spelar mycket sport som stramar våra muskler. ​ Termen "yin yoga" kommer från den taoistiska traditionen. Medan yang relaterar till rörelse och skapar värme i kroppen. Yin handlar om att hitta stillhet och kyla kroppen. Vi behöver både yin och yang för att hitta balans och hålla optimal hälsa under varje skede i vår livslängd. Yin yogan leder oss - försiktigt - att sakta ner och gå inåt. Det är en oerhört viktigt färdighet att lär sig att vara bekväm i denna värld av nästan konstant stimulering och distraktion vi lever i. ​ Jag hoppas att detta har väckt ditt intresse att testa Yinyoga. Det är definitivt värt att testa en eller två klasser för att se om det är något du vill lägga till i din vanliga träning. ​ Har du några skador kom till mig så att jag kan visa dig andra varianter av positionerna. Jag, Rhoely håller kurser i Yinyoga: Torsdagar från vecka 35 till vecka 40 kl.18-19:15 (För er som vill och kan forsätter kursen fram till vecka 46) Vill man gå både tisdagar och torsdagar är priset 1800 kr, annars torsdagar 6 ggr kostar 960 kr. Vill du prova på? 120 kr för första gången. Kontakta mig på rhr@holisticwellness.nu eller 070-5875841