Holistisk Omtanke

Holistisk Omtanke är ett företag som erbjuder holistisk åter...

Read more

Book

Återhämtningsterapi

Orienterande samtal / konsultation

Ett kort samtal där du får möjlighet att ställa frågor kring terapimetoden och känna in om du tror det kan vara något för just dig. Samt att jag får möjlighet att avgöra om jag tror att jag kan hjälpa dig.

Book

Återhämtningsterapi samtal

Terapisamtal för dig som behöver hjälp och stöd kring din upplevda stress, stresshantering och/eller med din återhämtning.

Book

Mindfulness-& meditation

Individuell mindfulness-& meditation

För både nybörjare och de som känner att de behöver hjälp att utvecklas vidare. Eller den som bara vill landa i nuet. Vägledda övningar i mindfulness och meditation i en lugn miljö.

Book

Vinterbad / kallbad

Informationsmöte vinterbad / kallbad

Informationsmöte angående kallbadets hälsofördelar, samt praktiska saker som är bra att tänka på! Det kommer att finnas enklare fika. Vi kommer att sitta på yogamattor på golvet. Säg till i anmälan om du behöver något annat att sitta på! Mötesforumet är en chans att nätverka med andra (potentiella) kallbadare i närområdet.

Vinterbad / kallbad

Vi samlas vid avtalat ställe och tid och börjar med en kortare rask promenad för att få upp värme och cirkulation i kroppen innan badet. Notera att betalningen EJ avser badning, utan för samordning av badgrupp. EGET ANSVAR gäller för både din hälsa och för att ha rätt förutsättningar för ett lyckat bad. Kom gärna på informationsmötet om du vill veta mer. Rådfråga alltid din läkare/vårdgivare vid (kroniska) sjukdomstillstånd! Allmän avrådan brukar gälla för den som har konstant högt blodtryck eller försvagat hjärta.