Healingrummet - För kropp & själ

Maja Åkerling och Healingrummet finns på mysiga Frirum I San...

Read more

Book

Healing

Holy Fire Reiki® Healing

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, utbrändhet, fysiska- och mentala spänningar. Reiki är således ett fantastiskt verktyg för att balansera störningar i kroppens energisystem och stärka kroppens egna läkningsprocesser. Genom mjuk och stilllsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar- En metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Jag använder mig ofta av kristaller och min shamantrumma under reikihealingen med ett underbart avslappnande resultat där du riktigt känner hur trumman vibrationer går in på djupet. Behandlingen genomförs liggande med kläderna på. Det är en riskfri och kostnadseffektiv omvårdnads- och behandlingsmetod som används bland annat på sjukhus i England, USA och Australien. Skatteverket klassar Reiki som friskvård. 60 min inkl samtal.

Book

Atlantean Healing™

Välkommen till en mjuk, omfamnande och försiktigt omtumlande upplevelse som reder ut och balanserar din energi. Det är vanligt att känna sig trött under behandlingens gång och att känna sig gladare, ljusare, lättare, tryggare och lugnare efteråt. Denna Healingform och lära är kanaliserad, initierad och delgiven av Birkan Tore. Du ligger på en behandlingsbänk fullt påklädd. Du kan meditera, filosofera, sova eller bara slappna av under behandlingen. Jag rör oftast inte vid din kropp under behandlingen utan håller händerna över det stället där energin behöver redas ut, balanseras och återställas. 60 min inkl samtal.

Book

Intuitiv & Holistisk Body and Mind Healing

Denna healingmetod verkar direkt på fysisk smärta men också mental och emotionell smärta eftersom allt hänger ihop. När vi läks går vi ända in på cell nivå och börjar läka allt från det mentala, emotionella, själsliga och fysiska planet. Vi börjar att hitta oss själva och vem vi verkligen är. Det universella ljuset och de höga frekvenserna ’smälter’ de lägre vibrerande obalanserna eller blockeringar i kroppen. Denna healingmetod är hämtad och getts till mig via Linda Rutherford, som spenderade tid i Japan för att studera och utöva denna healingform. De arbetar där tillsammans med hjärnkirurger , psykiatriker och allmännläkare och mäter noggrannt resultaten av healing Du ligger fullt påklädd på behandlingsbänk och jag arbetar med händerna i ert energifält men också mot er kropp.

Book

Free mix Healing

Här köper du 3 st 60 minuters behandlingar till reducerat pris. Du kan mixa och välja själv vilken typ av healingbehandling du vill från gång till gång. Första bokningen gör du här och skriver i meddelanderuntan vilken healingbehandling som önskas. De följande två behandlingarna bokas som vanligt. 3 st separata behandlingar kostar 2250 kr. Bokar duFree Mix Healing betalar du endast 1950 kr. Betalning av hela summan sker vid första besöket. Kan köpas som presentkort. Gäller endast healing, ej, regression, healingmassage eller klassisk massage/kroppsterapi.

Book

Reiki-Boost 30 min

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, utbrändhet, fysiska- och mentala spänningar. Reiki är således ett fantastiskt verktyg för att balansera störningar i kroppens energisystem och stärka kroppens egna läkningsprocesser. Genom mjuk och stilllsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar- En metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Jag använder mig ofta av kristaller och min shamantrumma under reikihealingen med ett underbart avslappnande resultat där du riktigt känner hur trumman vibrationer går in på djupet. Behandlingen genomförs liggande med kläderna på. Det är en riskfri och kostnadseffektiv omvårdnads- och behandlingsmetod som används bland annat på sjukhus i England, USA och Australien. Skatteverket klassar Reiki som friskvård. 

Book

Regression MDT

Regression MDT

Under en regression lyfter vi fram det dolda till vårt medvetande så läkning kan ske. Under guidning i avslappnat tillstånd leds du tillbaka till händelser som ligger i ditt omedvetna, här kan du få verktyg att släppa taget och läka det som behöver läkas. Vill du förstå dig själv och förändra till det bättre? Kanske undrar du varför du hamnar i samma mönster hela tiden? Varför relationer ofta fortlöper och slutar på samma sätt? Varför du har smärta eller fysiska besvär som inte går bort? Varför du har vissa känslor eller brist på dem? Varför har du låg självkänsla? mm mm Det kan finnas orsaker som vi inte är medvetna om och som hänt tillbaka i tiden och även tidigare liv som påverkar dig i nuet, och då kan regression vara till hjälp. När du kommer till mig på behandling skapar vi först ett tydligt syfte tillsammans som gäller just dig och just detta tillfälle. Du ligger fullt påklädd på massagebänken (mjuka sköna kläder som inte sitter åt) under en filt. Jag guidar dig tillbaka i tiden för att finna och förlösa det du önskar förändra och förstå. Jag kommer ställa frågor till dig och vi talar med varandra under tiden. Frågorna kommer inte vara ledande, utan mer: -är du utomhus eller inomhus? Du kommer minnas allting efteråt. Allt sker i lugn och ro. I stillhet.

Book

Massage

Healingmassage, rygg + ansikte

Healingmassage är en kombination av en mjuk och omsorgsfull massage och healing. Här arbetar healingens djupgående energier tillsammans med må-bra-hormonet oxytocin som frigörs av massagens beröring. Denna kombination verkar mycket avslappnade för kropp sinne och själ. Beröringsmassage återställer balansen i kroppens energiflöden och kan därmed frigöra sig från stress och återfå sin energi. Härmed ökar vårt immunförsvar och kroppens förmåga till självläkning ökar. Kombinationen mellan healing och massage löser upp muskulösa och känslomässiga spänningar och kan sätta igång den personliga utvecklingen. Denna behandling passar mycket bra för dem som behöver få ro i sin kropp och sina tankar. Under behandlingen används olja till massagen och du får klä av dig på överkroppen ( bh kan behållas på.) Totaltiden för behandlingen är 60 minuter, där det ingår vägledande samtal före och efter.

Book

Helingmassage med maximal vila

Här bjuds du på maximal vila och helande massage i 1,5 timme. En chans för dig eller någon du tycker om att verkligen gå ner i varv och komma till avslappning. Kombineras med vila på infraröd värmemadrass med jade och turmalin. Dessa kombinationer ökar genomströmningen i muskulaturen, ger avslappning, smärtlindring och stimulerar kroppens självläkningsförmåga. Healingmassage är en kombination av mjuk och omsorgsfull massage och healing. Här arbetar healingens djupgående energier tillsammans med må-bra-hormonet oxytocin som frigörs av massagens beröring. Denna kombination verkar mycket avslappnade för kropp sinne och själ, för ökat immunförsvar och kroppens förmåga till självläkning. Kombinationen mellan healing och massage löser upp muskulösa och känslomässiga spänningar och kan sätta igång den personliga utvecklingen. Denna behandling passar mycket bra för dem som behöver få ro i sin kropp och sina tankar.

Book

Klassisk massage, Kroppsterapi

I denna behandling får musklerna en genomgång med klassiska massagegrepp, koppning, Gua-sha, frekvensterapi och töjning. Behandlingen anpassas efter dina önskemål, ditt behov och avslutas med vila på infraröd värmemadrass med jade och turmalin. Dessa kombinationer ökar genomströmningen i muskulaturen, ger avslappning, smärtlindring och stimulerar kroppens självläkningsförmåga. När ska du INTE ta massage? ●Obehandlad högt blodtryck ●Feber/infektion ●Akut trauma mot kotpelaren (undvik massage de första ca 6-8 veckorna) ●Primär eller sekundär tumör på kotpelare eller ryggmärg ●Elakartade tumörer ●Uttalad benskörhet (osteoporos) ●Infektiös spondylit och andra skelettinfektioner – inflammation i kotorna ●Inflammation (området rött, ömt, varmt, svullet) ●Ruptur (muskelbristning) ●Akuta luxationer (arm/ben som hoppat ur led) ●Nackspärr efter luftvägsinfektion hos barn och unga ●Diskbråck med eller utan neurologiska symptom – tryck på nerven ●Reumatiska sjukdomar som påverkar halsryggraden – RA (ledgångsreumatism) ●Färska frakturer (benbrott) ●Sjukdomstillstånd i övre nackkotorna – vertebralartärerna ●Graviditet (de första 3 månaderna)

Book

Klassisk massage, Kroppsterapi

I denna behandling får musklerna en genomgång med klassiska massagegrepp, koppning, Gua-sha, frekvensterapi och töjning. Dessa kombinationer ökar genomströmningen i muskulaturen, ger avslappning och smärtlindring.

Book

Klassisk massage, Kroppsterapi

I denna behandling får musklerna en genomgång med klassiska massagegrepp, koppning, Gua-sha, frekvensterapi och töjning. Dessa kombinationer ökar genomströmningen i muskulaturen, ger avslappning och smärtlindring.

Book