Harmonikällar'n

Välkommen till Harmonikällar'n, en plats med omtanke för båd...

Read more

Book

Healing

Healing betyder läkning på engelska och är en gammal behandlingsform som använts över hela världen i tusentals år, en holistisk behandling för både kropp och själ. Healing hjälper till att balansera och frigöra blockeringar i energisystemet, vilket ökar möjligheten till avslappning, stressreducering och självläkning. Man kan gå på healing av många olika anledningar, t.ex för att det är avslappnande och rogivande, för att få ny energi eller för att man inte mår bra/är sjuk och känner sig ur balans. Under behandlingen får du ligga bekvämt på en behandlingsbänk. Om du har någon sjukdom eller äter några mediciner vill jag att du berättar det. Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden.

Book

Healing/AromaTouch-mix

En härlig kombinationsbehandling med 30 min mjuk och behaglig AromaTouch behandling med 8 olika eteriska oljor över rygg och nacke, därefter 30 min Healing. En mycket avkopplande och stresslindrande behandling som passar alla. Om- eller Avbokning ska ske senast 24 tim innan bokad tid annars debiteras fullt pris.

Book

Healing-mix

Healing-mix är en tjänst som passar dig som har behov av både healing och samtal/coaching. Många av mina kunder bokar healing men har samtidigt ett behov av att få prata, få vägledning eller coaching och då brukar vi prata halva tiden och jobba med healing den andra halvan, vilket är en jättebra kombination som hjälper väldigt många. Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden.

Book

AromaTouch behandling

AromaTouch Technique är en mjuk och behaglig behandling, där man med lätta rörelser applicerar eteriska, terapeutiska oljor över rygg, axlar, nacke och fötter. Jag arbetar med 8 oljor, i en specifik sekvens för att oljorna ska uppnå bästa möjliga effekt. Det är en enkel och effektiv behandling, som kan tas emot av alla. Behandlingen har inverkan på: Immunsystemet, stress, inflammationer samt stärker kroppens homeostas (balans). Den balanserar även kroppens sympatiska och parasympatiska nervsystem. Är du stressad, lever du med värk, är vanlig massage för tufft för din värkande kropp, har du sömnproblem, då rekommenderar jag dig att prova Aroma Touch-behandlingen.

Book

Hot Stone ryggmassage med Eteriska oljor

Hot Stone ryggmassage med Eteriska oljor enligt MDT-metoden, är en speciell typ av Hot Stone massage där behandlingen bidrar til att balansera kropp, sinne och själ, och ökar förutsättningarna för läkning. Enligt metoden används meridianernas ansvarsområde inom respektive element och via dessa når vi en mängd funktioner. De varma stenarna, som är ca 45°, skapar vid beröring av huden ett överflöd av lugn och ro hormonet Oxytocin, ett hormon känt för bl.a. välmående och frid. Under massagen använder jag fraktionerad kokosolja som bas, samt dōTERRA’s terapeutiska eteriska oljor, som är 100% rena och säkra. Oljorna anpassas efter önskad funktion i samarbete med meridianpunkterna, allt för att uppnå maximal effekt.

Book

Rådgivning om Eteriska oljor och Kosttillskott

Har du funderingar och frågor kring hur du kan förbättra din hälsa, skapa balans i kropp & själ eller skapa en naturlig livsstil med Eteriska oljor eller Kosttillskott, då kan du boka en kortare rådgivning per telefon utan kostnad. Jag ringer upp dig på det nummer du anger vid bokningen.

Book

Intuitiv Tarot®

Behöver du vägledning, är du nyfiken på vad korten säger om framtiden eller bara undrar vad korten vill säga dig just nu eller har funderingar inom ett visst område. Jag arbetar intuitivt med tarotkorten och förmedlar det korten visar mig. Om- eller Avbokning ska göras minst 24 tim före bokad tid, annars blir du debiterad för bokningen.

Book

Intuitiv Tarot® - på distans

Behöver du vägledning, är du nyfiken på vad korten säger om framtiden eller bara undrar vad korten vill säga dig just nu, eller har du funderingar inom ett visst område. Jag arbetar intuitivt med Tarotkorten och förmedlar det korten visar mig. Tarotvägledning fungerar lika bra på distans och du kan välja att få din vägledning per telefon, videosamtal via Zoom el Messenger, eller att jag spelar in din vägledning och skickar som en ljudfil till dig via mail, skriv i kommentarsfältet hur du vill få din vägledning. Du betalar via Swish till 070-7860270 minst 1 tim innan den bokade tiden, eller till BankGiro 837-7608 senast 2 dagar innan. Jag ringer upp dig på det nummer du angett vid bokningen om du bokar Tarot per telefon eller messenger, eller skickar en länk till Zoom, eller så mailar jag ljudfilen till den mailadress du angett. Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim innan bokad tid annars debiteras du för tiden.

Book

Intuitiv Tarot® - Årsläggning

Är du nyfiken på det kommande året? Vid en Års-läggning går jag igenom månad för månad 1 år framåt vad korten vill visa och vägleda dig kring. Om- & Avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid annars debiteras du fullt pris för bokningen.

Book

Intuitiv Tarot® - Årsläggning på distans

Är du nyfiken på det kommande året? Vid en Års-läggning går jag igenom månad för månad 1 år framåt vad korten vill visa och vägleda dig kring. Ange i meddelanderutan om du vill få din vägledning per telefon eller om du vill få den i ett videosamtal via Zoom eller om du vill få den inspelad och skickad som en ljudfil via mail. Betalning ska ske via Swish till nummer 070-786 02 70 senast 1 tim före bokad tid. Om- & Avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid annars debiteras du fullt pris för bokningen.

Book

Essential Emotions Coaching

Essential Emotions Coaching är en form av Coaching där man jobbar med sina känslor och blockeringar, tittar på dem, släpper taget om det som behöver frigöras och läkas för att skapa känslomässig balans och välmående. Jag är certifierad Essential Emotions Coach och vägleder dig genom processen. Av-ombokning ska göras senast 24 tim innan bokad tid, annars debeteras du för bokningen.

Book

Lifecoaching

Vill du skapa förändring i livet, jobba med målsättning Vill du bli en bättre version av dig själv Vill du jobba med dina relationer Känner du dig vilsen och står inför vägval Jag hjälper dig att hitta svaren inom dig själv. Jag är Certifierad Livscoach enl ICF's-normer & riktlinjer. Jag jobbar intuitivt och ställer frågor som hjälper dig att söka inåt och hitta svaren inom dig eller få dig att se saker ur ett annat perspektiv och skapa nya tankebanor, skapa förståelse, förlåtelse och insikt för att komma vidare i ditt liv. Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden.

Book

Lifecoaching 30 min

Vill du skapa förändring i livet, jobba med målsättning Vill du bli en bättre version av dig själv Vill du släppa grubblerier och oro Vill du jobba med dina relationer Känner du dig vilsen och står inför vägval Jag hjälper dig att hitta svaren inom dig själv. Jag är Certifierad Livscoach enl ICF's-normer & riktlinjer. Jag jobbar intuitivt och ställer frågor som hjälper dig att söka inåt och hitta svaren inom dig eller få dig att se saker ur ett annat perspektiv och skapa nya tankebanor, skapa förståelse, förlåtelse och insikt för att komma vidare i ditt liv. Om- eller avbokning ska ske senast 24 tim före bokad tid, annars debiteras du för tiden.

Book

ZYTO scanning med hälsokonsultation

Under en ZYTO-scanning läser en handenhet av kroppens galvaniska hudreaktion (GSR). GSR är en erkänd teknik som mäter växlingar i hudens elektriska ledningsförmåga. Ett känt exempel på tillämpning av GSR är tester med lögndetektor. ZYTO-scannern räknas som medicinsk utrustning och är den enda på marknaden som är godkänd av US FDA (Amerikanska Food & Drug Administration) Att göra en ZYTO-scanning är en enkel process. Du placerar din hand på ZYTO-handenheten medan en scanning körs. Under scanningen introduceras subtila energi-impulser till din kropp. Din kropp kommer naturligt att reagera på denna kommunikation och ZYTO-programvaran registrerar varje svar och skapar en rapport utifrån svaren. Programvaran är framtagen i samarbete med doTERRA för att kunna rekommendera deras produkter för att skapa balans där rapporten visar på obalanser. Skanningen tar ca 10 min, vi bokar därefter en samtalstid för konsultation, jag skickar din rapport per mail innan vårt telefonsamtal då vi går igenom rapporten och de rekommendationer den tagit fram och min tolkning av skanningen, samtalet tar ca 45-60 min. Jag har nyss uppgraderat från Zyto-Compass till Zyto Balance. Zyto-Balance scannar av många fler biomarkörer samt har en mycket mer detaljerad Hälsorapport.

Book

Privatsittning

Som medium är jag en kanal för andevärlden och bjuder in den/de från andevärlden som har något att förmedla till dig. Det kan vara allt från en nära släkting till en avlägsen vän så var öppen för att vem som helst kan träda fram. Jag ber anden identifiera sig, jag beskriver vad jag ser, hör och känner och ber om det budskap som anden ev har till dig. Jag kan inte påverka vem som ska komma så du kan inte önska vem du vill ha kontakt med. När du kommer på en privatsittning vill jag inte ha någon förhandsinformation om dig och ditt liv, ju mindre jag vet desto bättre.

Book

Regressionsterapi

Regressionsterapi är en fantastisk behandlingsform för dig som vill göra ett djupare inre arbete med dig själv. De flesta av oss har upplevelser som påverkar oss negativt i livet, vi bär t.ex på sorg, ilska, bitterhet, svek, trauma av olika slag o.s.v. Det är lätt att stoppa ner de här känslorna i "ryggsäcken" utan att bearbeta dem och så försöker vi glömma och gå vidare i livet, men när man inte bearbetar och på riktigt släpper det som hänt, så finns det kvar där och "gnager" inom oss och påverkar vårt liv på ett negativt och ibland destruktivt sätt. Under behandlingen får du ligga bekvämt på en behandlingsbänk och slappna av, jag vägleder dig att komma ner i ett lugnt och meditativt tillstånd. Vi börjar med att gå igenom och bearbeta det som hänt i ditt nuvarande liv, (det brukar ta några sessioner), för att sen gå vidare och känna in och bearbeta tidigare liv som på något sätt påverkar dig idag. Hur många behandlingstillfällen (sessioner) som behövs beror på hur gammal du är, vad du varit med om, hur du tidigare har bearbetat det och hur du bearbetar det under behandlingen. OBS! För att gå på regression måste du först ha gått på minst 1 healingbehandling (1 tim) hos mig för att jag ska kunna bedöma om du är redo för det här arbetet.

Book

Övriga tjänster

Köpa Presentkort eller Produkt

Eftersom jag inte kan ta emot besökare under tiden jag ger behandling så kan du enkelt boka en tid för att komma och köpa Presentkort, Ljuslyktor, Eteriska oljor mm

Book