Margareta Larson - Hälsohörnan

Hittar du ingen tid på kalendern som passar för just dig? Vä...

Read more

Book

Mina behandlingar

Kraniosakral Terapi Healing

Utföres påklädd. Kraniosakral terapi är en mycket mjuk, varsam och effektiv form av fysisk terapi som behandlar olika snedheter, låsningar eller begränsningar som orsakar värk, smärta eller annan stress i såväl kropp som själ. Klienter upplever ofta även en positiv reaktion i form av en känsla av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå m.m efter behandlingen. Man kan behandla /lindra många av de problem som kan uppstå i kroppen och psyket, vanliga exempel är: Huvudvärk, axel-, nack- och ryggbesvär, ledbesvär och whiplashskador, kronisk smärta och fibromyalgi. Koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, tinnitus, mag-/tarmbesvär, andningsbesvär, nedstämdhet, sömnstörningar och stressrelaterade problem. Kraniosakral Terapi kan användas som förebyggande, behandlande och rehabiliterande behandling. Microrörelser på huvud och kropp, som kan lösa upp blockeringar/spänningar, öka genomströmning av kroppsflöden så kroppens självläkningskrafter får hjälp på ett mjukt och subtilt sätt. Cellen minns och ”det är som att hitta hem till sig själv” igen, är vad en del erfar av behandlingen. Centrala nervsystemet lugnas ner och det är en mycket avslappnande och lugnande behandlingsform-väl värd att prova

Book

Zonterapi 3D mjuk, välgörande/fot - väcker upp nerver o zoner i fötter

Zonterapi som ges är mjuk i 3D och är en väldigt stärkande behandling i 45 min. Går fint att utöka tiden vid behov. Zonterapi kan ex.vis lindra ryggont, magproblem och sömnsvårigheter. Stärkande för immunförsvaret, avlägsnar slaggprodukter och balanserar kroppen behagligt.

Book

Anat Baniel Neuromovement Method

Långsamma rörelser för att hjälpa kopplingar/synapsbildning i Hjärnan/Rörelseträning

Book

Lymfmassage, skön och varsam behandling för att öppna upp och ge fart åt lymfvätskan!

En mycket avslappnande och skön, meditativ behandling som hjälper dig att få igång lymfsystemet. Räkna med 60 min. Det går även att köpa 1.5 timmes Lymfmassage! Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och dess uppgift är att föra bort överskottsvätska, inflammationsämnen, bakterier, virus och slaggprodukter. Ett "trögt" lymfsystem får här hjälp av närvarande händer som mjukt öppnar upp lymfportar och hjälper flöden i din kropp.

Book

Kombo behandling/Massage och Kraniosakral Terapi

Fin/mjuk/långsamt subtil och avslappnande behandling som utföres på Kranium + Kroppsmassage

Book