Hälsa i Harmoni - Frekvensmedicin med biofeedback

Hälsa i Harmoni erbjuder intuitiva sessioner med Frekvensmed...

Read more

Book

Hälsopaket START, erbjudande

Frekvenspaket START, 3 sessioner (Gäller EN gång/kund)

3 sessioner à c:a 2 - 2,5 tim. Jag rekommenderar varmt det här paketet om du vill få en ordentlig överblick av hur det ser ut i din kropp och system just nu, och för att få en ordentlig skjuts i uppstarten för ditt läknings-system. Dina uppgifter och dina födelsedata (åååå-mm-dd), födelseplats skrivs in i maskinen, innan sessionen startar. Man kan säga att det fungerar liknande ett ”sim-kort” och gör att frekvenserna hittar just till DIG. Behandlingen ser ut precis på samma sätt som om den skulle utföras fysiskt, på plats. Du behöver bara själv se till att du kan ligga eller sitta bekvämt under sessionen och slappna av. Jag hör av mig till dig en stund innan, för en kort avstämning före jag kör igång och när jag är färdig med sessionen, ringer jag tillbaka och berättar vad jag har sett och vad jag jobbat med. Många upplever att energierna jobbar i kroppen, vilket kan upplevas som ”pirrningar", värme, kyla ”sockerdricka” etc. En del känner inte något speciellt, men brukar ändå bli väldigt skönt avslappnande. Efter att bokningen är gjord, kommer jag skicka ett mejl med bifogad information och ett hälsoformulär, som behöver fyllas i och skickas tillbaka  tillsammans med ett foto / "selfie", innan själva sessionen.

Book

Frekvenspaket START, 3 sessioner FÖR DJUR (Gäller EN gång/kund)

3 sessioner à c:a 2 - 2,5 tim. Jag rekommenderar varmt det här paketet om du vill få en ordentlig överblick av hur det ser ut i systemet just nu, och för att få en ordentlig skjuts i uppstarten för ditt djurs läknings-system. Uppgifter och födelsedata (åååå-mm-dd), födelseplats skrivs in i maskinen, innan sessionen startar. Man kan säga att det fungerar liknande ett ”sim-kort” och gör att frekvenserna hittar just till DITT djur. Behandlingen ser ut precis på samma sätt som om den skulle utföras fysiskt, på plats. Djur brukar oftast lägga sig och vila / sova, under själva sessionen. Bra, dock att hålla ett litet öga på ditt djur, hur det mår under tiden. Jag hör av mig till dig en stund innan, för en kort avstämning före jag kör igång och när jag är färdig med sessionen, ringer jag tillbaka och berättar vad jag har sett och vad jag jobbat med, och hur vi tänker fortsättningen. Efter att bokningen är gjord, kommer jag skicka ett mejl med bifogad information och ett hälsoformulär, som behöver fyllas i och skickas tillbaka  tillsammans med ett foto på ditt djur, innan själva sessionen.

Book

Frekvensmedicinska balanseringar (ord.pris)

Frekvensbalansering Distans - första gången

Den här tjänsten väljer du vid första balanseringstillfället. Distansbalansering ser ut på samma sätt som om den skulle utföras fysiskt, på plats. Man kan likna detta med ett ”sim-kort” och gör att frekvenserna hittar just till DIG. Du behöver bara själv se till att du kan ligga eller sitta bekvämt under sessionen och slappna av. Jag hör av mig till dig en stund innan, för en kort avstämning före jag kör igång och när jag är färdig med sessionen, ringer jag tillbaka och berättar vad jag har sett och vad jag jobbat med. Många upplever att energierna jobbar i kroppen, vilket kan upplevas som ”pirrningar”, värme, kyla, ”sockerdricka” etc. En del känner inte något speciellt, men brukar ändå bli väldigt skönt avslappnande. Efter att bokningen är gjord, kommer jag skicka ett mejl med bifogad info, innehållande bl. a ett hälsoformulär, som jag behöver få ifyllt och tillbakaskickat tillsammans med ett foto/"selfie", innan själva sessionen.

Book

Frekvensbalansering Distans - återkommande

Detta väljer du om du har fått en eller flera Frekvensmedicinska balanseringar av mig tidigare. Jag jobbar vidare med det vi har kommit överens om och det som framkommit under tidigare sessioner, och gör en avläsning för att även se status och önskemål för stunden. En stund innan utsatt tid kontaktar jag dig kort, för eventuell uppdatering. När sessionen är klar, ringer jag upp och berättar vad jag har sett och vad jag jobbat med denna gången.

Book

Frekvensbalansering Distans - kortare uppföljning

Detta alternativ används bäst när du har gjort en eller fler balanseringar hos mig tidigare. En väldigt bra uppföljande balansering som jobbar på det din kropp behöver mest av under ca 60 minuter. Du kan själv bestämma aktuella områden, som du önskar fokus på, eller så får utrustningen scanna av vad som är lämpligast för dig just då. Denna balansering passar mycket bra som en påfyllningsstöd mellan dina balanseringstillfällen eller om du tillfälligt känner dig stressad, upplever problem med sömnen eller börjar känna dig hängig. Exempel på områden att balansera: Problem med sömnen Lindra stress Stärka immunförsvaret Viktminskning Inflammation Infektion Anti Aging

Book

Frekvensmedicinska balanseringar för djur (ord.pris)

Frekvensbalansering Distans - första gången, djur

Djur är väldigt tacksamma att jobba med då de ofta svarar väldigt bra på balanseringen. De brukar känna av energierna, och lägga sig och vila under behandlingen. Efter att bokningen är gjord, kommer jag ett mejl med bifogad information och ett hälsoformulär, som behöver fyllas i och skickas tillbaka tillsammans med ett foto, innan själva sessionen. På utsatt tid kontaktar jag dig kort och berättar att jag sätter igång. Under balanseringen är det inte något särskilt du behöver tänka på. Djuret brukar oftast känna av energierna, bli lugn och gå och lägga sig att vila under stunden jag jobbar på det. När jag är färdig ringer jag upp och berättar vad jag har sett och vad jag har jobbat med. Exempel på problematik, som framgångsrikt har fungerat bra på djur är stress, nedstämdhet, oro, trauman, benskador, ligament, senor mm.

Book

Frekvensbalansering Distans - återkommande, djur

Detta alternativ används, när ditt djur har fått balansering hos mig tidigare. Jag jobbar vidare med det vi har kommit överens om och det som framkommit under tidigare sessioner, och gör en avläsning för att även se status och önskemål för stunden. En stund innan utsatt tid kontaktar jag dig kort, för eventuell uppdatering. När balanseringen är klar, ringer jag upp och berättar vad jag har sett och vad jag jobbat med denna gången.

Book