Glada Sköldpaddan

Hittar du ingen tid som passar, hör av dig! Jag som driver G...

Read more

Book

Healingterapi Life Alignment

Vi ses online eller hörs på telefon. Det är bra om du placerar dig bekvämt där du är och att du kan vara ostörd. Life Alignment hjälper dig att läka både känslomässiga och kroppsliga obalanser. Det är ett sätt att ge dig själv kraft och skapa mer glädje i ditt liv. Vi löser upp energiblockeringar som gör att kroppen inte läker, bryter negativa mönster, löser upp känslomässiga trauman, lugnar ett stressat nervsystem… och så mycket mer. Life Alignment behandlar grundorsaken, roten till problemet och inte bara symtomen. Den når det omedvetna och de känslomässiga upplevelser eller trauman som är kopplade till eller ligger bakom ditt problem och hjälper dig lösa upp dessa så att du och kroppen kan läka. Du kommer vara helt och fullt medveten hela tiden och inget kan ske som du inte kan hantera. Life Alignment är en holistisk metod som arbetar på alla nivåer; fysiska kroppen, känsla, tanke och själsligt. När man kombinerar information från kroppen (cellminnena) och det högre jaget (själen) med vårt vardagsmedvetande händer det fantastiska saker! I detta sätta att arbeta samverkar energibalansering/healing med coachande/terapeutiskt samtal där frågorna jag ställer förmedlas till mig via klientens högre jag. På så sätt blir det precis det som du som klienten behöver. Kroppen får hjälp att självläka och gamla mönster och trauman kan läkas och förändras till något som istället blir till nytta. Det är en mycket medveten process där du som klient är aktiv i processen. Att bli medveten och ta lärdom är en viktig del i att läka! Detta är stärkande i sig och upplevs mycket positivt. Dessutom ger det snabbare förändringar jämfört med tex. ren samtalsterapi. Pendel används för att kommunicera med kropp och själ och energiarbetet stöds av magnetiska kort, sk vortexkort.

Book

Livscoaching & Stresshantering

Få hjälp att reda ut trasslet i livet, utvecklas, nå dina mål & hantera stress. Jag använder både coaching och samtalsterapi för att hjälpa dig att hitta din inre styrka, glädje och motivation, få nya perspektiv och reda ut trasslet i ditt liv. Hantera och återhämta dig från stress. Vi utgår ifrån här och nu och blickar framåt. Vid behov och i samförstånd kan även andra redskap som avslappning, visualisering mfl användas. När jag möter dig så lyssnar jag så att du hör vad du tänker, jag ställer frågor så att du hittar dina svar. Jag ser dig och jag sätter dig i centrum. Hela du är välkommen!

Book

Medial vägledning

Här är det du och din energi som står i centrum. Jag läser av den information som ditt energifält förmedlar och tar även orakelkort till hjälp. På ett coachande sätt prata vi sedan kring de frågor du kommer med. Ibland får vi även budskap från guider eller nära och kära på andra sidan, men detta är inte en sittning för ande kontakt utan fokuserar på dig. Se till att sitta ostört. Du väljer om du vill att vi ses i videomöte eller via telefon.

Book

Healingterapi Life Alignment

Life Alignment hjälper dig att läka både känslomässiga och kroppsliga obalanser. Det är ett sätt att ge dig själv kraft och skapa mer glädje i ditt liv. Vi löser upp energiblockeringar som gör att kroppen inte läker, bryter negativa mönster, löser upp känslomässiga trauman, lugnar ett stressat nervsystem… och så mycket mer. Life Alignment behandlar grundorsaken, roten till problemet och inte bara symtomen. Den når det omedvetna och de känslomässiga upplevelser eller trauman som är kopplade till eller ligger bakom ditt problem och hjälper dig lösa upp dessa så att du och kroppen kan läka. Du kommer vara helt och fullt medveten hela tiden och inget kan ske som du inte kan hantera. Life Alignment är en holistisk metod som arbetar på alla nivåer; fysiska kroppen, känsla, tanke och själsligt. När man kombinerar information från kroppen (cellminnena) och det högre jaget (själen) med vårt vardagsmedvetande händer det fantastiska saker! I detta sätta att arbeta samverkar energibalansering/healing med coachande/terapeutiskt samtal där frågorna jag ställer förmedlas till mig via klientens högre jag. På så sätt blir det precis det som du som klienten behöver. Kroppen får hjälp att självläka och gamla mönster och trauman kan läkas och förändras till något som istället blir till nytta. Det är en mycket medveten process där du som klient är aktiv i processen. Att bli medveten och ta lärdom är en viktig del i att läka! Detta är stärkande i sig och upplevs mycket positivt. Dessutom ger det snabbare förändringar jämfört med tex. ren samtalsterapi. Muskeltest och pendel används för att kommunicera med kropp och själ och energiarbetet stöds av magnetiska kort, sk vortexkort. Vid alla behandlingar i fysiska möten hos Glada Sköldpaddan är du som klient fullt påklädd. Du kommer att sitta i en fåtölj eller ligga på en massagebänk .

Book

Livscoaching & Stresshantering

Få hjälp att reda ut trasslet i livet, utvecklas, nå dina mål & hantera stress samt återhämta dig vid utmattningssyndrom. Jag använder både coaching och samtalsterapi för att hjälpa dig att hitta din inre styrka, glädje och motivation, få nya perspektiv och reda ut trasslet i ditt liv. Hantera och återhämta dig från stress. Vi utgår ifrån här och nu och blickar framåt. Vid behov och i samförstånd kan även andra redskap som avslappning, visualisering mfl användas. När jag möter dig så lyssnar jag så att du hör vad du tänker, jag ställer frågor så att du hittar dina svar. Jag ser dig och jag sätter dig i centrum. Hela du är välkommen!

Book

Medial vägledning

Här är det du och din energi som står i centrum. Jag läser av den information som ditt energifält förmedlar och tar även orakelkort till hjälp. På ett coachande sätt prata vi sedan kring de frågor du kommer med. Ibland får vi även budskap från guider eller nära och kära på andra sidan, men detta är inte en sittning för ande kontakt utan fokuserar på dig. Kom gärna några minuter innan sessionen börjar, men inte mer än så då jag inte har ett väntrum.

Book

Reiki healing

En underbart avslappnande och avstressande healingmetod som främjar kroppens självläkande förmåga och ökar ditt välbefinnande. Reiki är att investera i din hälsa - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Du förtjänar att må bra! Reiki är en japansk teknik för stressreducering och avslappning som också gynnar läkningsprocesserna i kroppen och ger tillgång till ”livsenergi” (ki). Healern använder inte sin egen energi vid behandlingen utan förmedlar den universella energin ”reiki”, oftast genom sina händer som läggs på mottagarens kropp. Vid alla behandlingar i fysiska möten hos Glada Sköldpaddan är du som klient fullt påklädd. Du kommer att ligga på en massagebänk . Reikibehandlingar klassas rehabiliterande friskvård så du kan använda friskvårdsbidraget.

Book

Coaching/Life Alignment paket BAS onlinemöte

Här får du det bästa av två världar; coaching och healing. Du bokar tiden för första sessionen här. Sedan bokar vi tillsammans in de kommande mötena. Inledande coachande samtal 45 min Life Alignment session 1, 5 timme Uppföljande coachande samtal 45 min Vi börjar med ett coachande samtal där vi pratar om vart du står nu, vad det är du vill ha hjälp med och vi tittar på vilken förändring du önskar. Vart du vill komma när vi är klara och vad står i vägen? Jag lyssnar så att du hör vad du tänker och ställer frågor så att du hittar dina svar. Här är det framförallt ditt medvetna jag som är aktivt. I den uppföljande Life Alignment sessionen går vi sedan på djupet och löser upp de omedvetna blockeringarna som finns i dina cellminnen, på energinivå. Här är det framförallt ditt högre jag och cellminnena som är aktiva. I den tredje sessionen knyter vi sedan ihop säcken och blickar framåt. Du får möjlighet att ta upp frågor och funderingar som uppstått under processen. Mötena sker online! Paketet ska användas inom 6 månader.

Book

Coaching/Life Alignment paket PLUS onlinemöte

Här får du det bästa av två världar; coaching och healing. Du bokar tiden för första mötet här. Sedan bokar vi tillsammans in de kommande sessionerna. Inledande coachande samtal 45 min Life Alignment session 90 min Life Alignment uppföljande session 60 min Uppföljande coachande samtal 45 min Vi börjar med ett coachande samtal där vi pratar om vart du står nu, vad det är du vill ha hjälp med och vi tittar på vilken förändring du önskar. Vart du vill komma när vi är klara och vad står i vägen? Jag lyssnar så att du hör vad du tänker och ställer frågor så att du hittar dina svar. Här är det framförallt ditt medvetna jag som är aktivt. I den uppföljande Life Alignment sessionen går vi sedan på djupet och löser upp de omedvetna blockeringarna som finns i dina cellminnen, på energinivå. Här är det framförallt ditt högre jag och cellminnena som är aktiva. För att ha möjlighet att lösa upp flera aspekter av ditt problem och verkligen gå på djupet i den takt som din kropp, ditt sinne och din själv behöver så ingår en Life Alignment-session till. Vi avslutar med en coachande sessionen där du knyter ihop säcken och blickar framåt. Du får möjlighet att ta upp frågor och funderingar som uppstått under processen. Mötena sker online! Paketet ska användas inom 6 månader.

Book