Givet Perspektivet Joanna Tillberg

Vad behöver du just nu? Ibland vet vi, men ibland vet vi in...

Read more

Book

Coachingsamtal

Samtal på plats

Hur mår du? Är du där du vill vara i livet eller vill du förändra något, men vet inte hur eller vad ditt nästa steg är? Vanliga frågeställningar i samtal rör sig kring utmaningar, målformulering, svåra beslut, vägval, stress och återhämtning, att hitta motivation och att känna mening. Såväl personligen som i arbetslivet, som medarbetare eller chef. Varför samtal? Ibland stannar livet upp, vardagen har kanske rullat på men plötsligt känns det annorlunda. Något skaver. Det känns inte lika bra som tidigare, arbetet är inte som det var, något har kanske gått förlorat. Likaväl som vår utveckling kan stanna upp kan det går för fort och då kan det vara svårt att sortera och prioritera. Samtal ger dig tid till reflektion och eftertanke. Kanske är det något som behöver förstås och lyssnas in. Att formulera och uttrycka sina tankar till någon som lyssnar aktivt utan att värdera och är med dig på vägen öppnar upp för en ökad självförståelse och hjälper dig att komma vidare. På så sätt lyssnar jag till din situation och tillhörande frågor och dilemman. Vi kopplar dem till ditt liv, dina värderingar och det som är viktigt för dig. Det kan handla om att förstå en situation bättre, välja väg och ta beslut, konkretisera en längtan efter något annat och förflytta sig mot det som är viktigt och meningsfullt.

Book

Samtal online eller telefon

När du bokar denna typ av samtal ange vilket du väljer; online eller telefon. Om online skickar jag dig en länk för ett zoomsamtal före mötet och om du föredrar telefon ringer jag dig på angiven tid.

Book

Introsamtal

Välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal där vi samtalar om ditt behov och du får känna efter om jag och detta forum passar för dig.

Book

Paket om fem gånger - 500 rabatt

Meddela vid din bokning att du vill boka fem samtal så skickar jag en faktura med din rabatt.

Book

Paket om tio gånger - 1500 rabatt

Meddela vid din bokning att du vill boka tio samtal så skickar jag en faktura med din rabatt.

Book

Kurs: Livet i förändring - ett existentiellt perspektiv

Sommarkurs i Lund

I sommar kan du gå kursen under två veckor på tisdagar och torsdagar i Lund via Folkuniversitetet. Datum är 25 & 27 juni samt 2 & 4 juli, kl. 18.00-20.00. Plats: Skomakaregatan 8 - anmälan via Folkuniversitetet: https://bit.ly/4aAQXhg eller klicka på knappen till höger: Sommarkurs Lund

Anmälan till kurs 1, 8, 15 och 22 oktober

Livet är alltid i rörelse existentiellt sett. Vi förändras, vi söker förändring och ibland förändras livet på sätt vi inte kunnat förutse. Hur kan vi förhålla oss till det och leva livet i en riktning vi önskar? Med utgångspunkt i existensfilosofi, också kallad livets filosofi, samtalar vi kring detta och vad det innebär att vara människa. Kursen ger dig möjlighet att stanna upp och reflektera kring livsfrågor, allmänna och personliga. Vi kommer att samtala om människans livsvillkor och frågor som frihet, ansvar, val, lidande och mening, kopplat till egna erfarenheter – om du vill. Genom att dela med oss kan vi lära av varandra, för när vi lyssnar kan vi också få syn på oss själva och hur vi relaterar till det som händer i våra liv.

Anmälan till fortsättningskurs 6, 13, 20, 27 november

Detta är en fortsättningskurs för dig som vill fördjupa de existentiella reflektionerna och kunskapen om dig själv. Den är mer personlig och som en deltagare uttryckte det "ett mellanting mellan kurs och coaching/personlig utveckling".